שירשור הפרק - פרק 8

קפרי

New member
שמתי לב שכל אחד שמעריץ או מעריךמשהו כאן והאחר

מביע דיעה שונה, יש התקפות וירידות...

ליטליקSD

New member
ספציפית לגביי

נכון, אני תוקפת. אין לי בעיה שאוהבים את לאון, יוסי עינב וכל אחד שאני לא מחבבת. אבל עצם זה שיורדים על מישהו בגלל סלט פנטזיונרי שמדמיינים בראש זה כבר מרגיז אותי. שי רודן? דיקטטור? בהמה? תעשי לי טובה. שיגידו שהם לא אוהבים שזורקים כל הזמן אמת לפרצוף, שאתם לא אוהבים צעקות, מנהיגות, כריזמה, את המראה של שי וכדומה. עם זה לא תהיה לי בעיה, אבל להמציא שהוא ככה וככה ולהצדיק אמא לתאומים שמרכלת מאחורי הגב עד כמה שרנין וג'ני פתטיות? שחוברת למישהי שמצביעה לה להדחה? להצדיק את עינב שקוראת לאחד הקרובים אליה ביותר קוקסינל בגלל מחסור בניקוטין? תעשי לי טובה, בעיניי זה לא יותר מטמטום.

קפרי

New member
ליטליקSD , לא לאו דווקא לגבייך, אני כותבת

בכללי שגם אם נוצר כאן ויכוח, לא קרה כלום, מותר, כי אני חושבת שחלק מהעניין בפורום הוא האפשרות להביע דיעה או להגיד דברים שאחרים יכולים לראות אחרת ואני אחרת. אני יכולה לראות משהו חיובי באחד שהאחר רואה שלילי וזה בסדר, אבל מרגישה שיש כאלה ושוב לא למשהו ספציפי, שכל פעם שאני מביעה דיעה על יוסי או משהו אחר (כי זו דעתי אולי?) , יש התרעמות. לי ברור לחלוטין שההצבעה שלי לא תשפיע ואין לי חשק לגייס אף אחד זה לא לעצביי ולא לגילי , פרט לכך, מעולם איש לא יוכל להשפיע על משהו מהמשפחה כמו ילד, אח או מקורב אחר ... חג שמח!

אני מקווה שהוא יעוף בהדחה הבאה

כמובן אם הדיירים לא יחששו לעלות את השם שלו להדחה הבחור הזה מגעיל , אלים, בריון וערס פשוט בושה שהוא נשאר בפנים לראות אותו זה.בהההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

אריאל5

New member
שוב אגיד שי לא שייך...

לצבועים ולשקרנים ולא שייך לאדישים ולשקטים מדי. נעמה ומיקי שייכים לרעים בוריס וג'ני לשקטים מדי. לכן שפרה ורנין צריכות להיזהר בגלל צביעותם איתי בגלל השקט וקרן וצבר צריכים להחליט באיזה צד הם.

גני פתחה היום את הפה על עינב ועפה

לא להתעסק עם הבובלילים ועוד התמימה אומרת צבר שי ועוד מישהו יהיו בגמר היא תקבל שוק של החיים שהבובלילים שולטים

קפרי

New member
ווי ווי איזו התמכרות!!!! לזה אני מתכוונת

סחרור בלתי נשלט, נשמע כמו איום: "לא להתעסק עם הבובלילים"... ואללה? זאת אומרת, מי שלא בעדם שיעוף מהפורום? ראו הוזהרתם!!!!

מיכלי127

New member
איזה מסכן אשר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הם בטח יעשו לו את המוות ביום כיפור, יבשלו בבית בזמן שהוא יצום : (

yshy

New member
אף אחד לא יעשה לו דווקא

יכבדו אותו כמו שהוא יצטרך לכבד אותם, וכמו שאמר יוסי "חייה ותן לחיות".

למעלה