שירשור הפרק - 7 - הדחה - 21:00

Lady in red2

New member
לא איתי! ../images/Emo7.gif ולא כזה בטוח שיהיה אפשר

להדיח אותן בקרוב. בינתיים נעמה נשארת שבוע אחר שבוע, ועכשיו גם קרן לא הודחה.

FreshF5

New member
הן צריכות לעוף נכון, אבל!!! אם לא נעיף את שי

כעת, הסיכוי שלא נראה את הגיגיו ופליטותיו הבלתי נסבלים הוא אפסי כי יש לו נטיה בצורה חלקלקה לסחוף את דיירי הבית גם כשדבריו הם כלום וגם אם דיירי הבית לא מסכימים איתו, הם קרוב לוודאי מהפחד (כי בחורים כמוהו הם שתלטנים ברמות ואף מאיימים) יצביעו למי שקל להם להצביע כנגדם מאשר לבחור הדוחה והאפסי ששמו שי. את נעמה וקרן לא תהיה בעיה להדיח כי רוב דיירי הבית לא הולכים כסומאים כמו שהם עם שי. שי יורד על ליאון וכולם אומרים אמן וצוחקים, אפילו צבר (שממה שראיתי הוא בעל אינטלגנציה רגשית גבוהה) ששמר על מרחק מתחיל להקשיב לדברי הבלים של שי או גם עינב שנחשבת אישה חזקה כנגד שי נופלת איתו לפעמים ושלא לדבר על ונסה שלפני כן נבחה ללא הירף וכעת כששי משתיק אותה היא עושה זאת מייד. מהניסיון האישי שלי: ועד כמה שקשה לי להגיד את זה יש לי בנאדם קרוב שדפוסי התנהגותו זהים לשי ומרוב שהיה לי קשה איתו מרבית ימי חיי העדפתי להפסיק לדבר איתו ולהתחיל לחיות את חיי ללא פחד מתגבותיו והתנהגותו מאשר לנסות לדבר אל ליבו כי זה לא צלח.

היה היגיון במה שכתבת

אלמלא לא היו הבחירות חשאיות . אלא אם את כמובן חושבת ששי ימשיך לשלוט בהם והם ימשיכו לחשוש ממנו גם לאחר שהוא יודח ויסולק מהבית . וזה כבר נשמע כמו הגזמה היסטרית .

FreshF5

New member
מנסיוני האישי

וגם בסיטואציות שיצא לי לראות קרו מצבים כאלה עכשיו לאור מה שאני רואה דרך המסך, לגבי שי (שכבר ציינתי מה ראיתי) ולגבי הדיירים שבהתחלה חושבים עצמאית וכשהוא בא בדיבור איתם הם מפקפקים בעצמם או רואים היגיון בדבריו ומעשיו רנין זו לא פונקציה, צבר למשל כן, איתי כן, אשר כן, עינב גם כן אני חוששת שזה גם מה שעלול לקרות, בחיים לצערי כבר ראיתי את זה, לחזות בזה שוב דרך המסך, עם אנשים אנשים, אמנם כן, כל אחד משחק תפקיד אבל בשורה התחתונה עדיין מדובר באנשים אנושיים וכולנו רואים איך הם מגיבים בזמן אמת בסיטואציה זו או אחרת חרף המשחק זה די מעורר בי חלחלה.

כאילו מה? מפריע לכם שהוא מנהיג ושולט?

מה שאתם אולי לא? את לא יודעים להנהיג ולשלוט בחיים שלכם? כואב לכם שהוא חכם ויודע לנהל עסק ובית?מקנאים? שהוא חכם ויודע להנהיג ולקחת אנשים אחריו? שהוא כריזמטי? הוא היחיד שמשחק את המשחק כמו שצריך אז אל תזיינו בשכל.. כי בלעדיו הבית לא יחזיק הרבה.. ושוב..הוא בנתיים מאוד הכרחי והוא אחד ה-מתמודדים.. אפילו האח הגדול אוהב אותו ונתן לו משימה.. הצחקתם אותי..פשוט בזה שצריך להעיף אותו.. חהחהחהחהחהחה

FreshF5

New member
מחשבה: להגיב ולרדת נמוך או לשתוק?

לשתוק, הכי נמוך מעצם זה ששירשרתי כבר עשיתי

mooolly

New member
איזה כריזמטי ואיזה נעליים?

כסיל (לכי לבדוק במילון), אהבל, טמבל... מלא בעצמו, מאוהב בעצמו, לא מודע לעצמו הוא מזכיר לי קוף בהתנהגות שלו... רק צועק ומדבר בלי לחשוב... לא מי שצועק הוא מי שצודק... ולהשתיק אחרים בצעקות זה לא כריזמה... ולא, ממש אבל ממש לא מקנאים בו... וטוב, הבנו שאת קרובת משפחה שלו....

FreshF5

New member
שתלטן כן, מנהיג?! חתיכת חרא

שמרים את הטון הכי גבוה בבית וכולם אומרים אמן. הוא בדיוק אבל בדיוק כמו עינב, אבל בגלל שעינב היא סוג של פרחה והוא כביכול לא (+הוא גבר אז מותר לו הכול) מתנגדים לה מייד.

eli7r

New member
שמתם לב למשהו שערן אמר?

כששאלו אותו מי יהיו בגמר ,הוא ענה צבר ליאון ורנין עזבו אם אתם מסכימים איתו הוא לא אבל שמתם לב איזה שם חסר שם?

ruti

New member
הוא דפוק. צבר יעוף בקרוב אם לא הבא בתור

לאון ויוסי הכי מצחיקים ושווים והם בטוח בגמר. השלישית תהיה בת לדעתי וזו שפרה.

לאון ליוסי:

"יוסי אני בעד שנעשה לך דיאטה" חוצפן הלאון הזה. יוסי בקושי אוכל, וגם אם כן, למה מי הוא שיגיד לו (או לכל אחד אחר) שהוא צריך דיאטה??? לא שמעתי את וסי אומר לו שהוא בעד לעשות לו שידרוג למראה ולקלף ממנו את הטוניקות המכוערות שלו שידאג למראה שלו לפני שהוא דואג למראה של אחרים מתחיל להימאס לי ממנו. בהתחלה הוא היה ממש נחמד ומצחיק, היום כבר נמאס משירי בריטני שהוא שר אני מבינה למה הוא לא נחל הצלחה באודישנים של כוכב נולד, כיי הוא פשוט לא מגוון! יאללה, לאון, מיצית...

shirush35

New member
גם אין כח

לתנועות החתוליות שלו, הוא כמו איזה חתולי קטן שאפשר ללטף ולחבק

בטח את המסיבה הם מכינים ליום א'...

גם הדחה...וגם יום לפני ראש השנה. בגלל זה הם לא עשו להם כלום היום..ודי משעמם!!!

droriko

New member
משהו אחד טוב יצא מההחלטה האומללה של הערב

הם לא יתעסקו יותר מדי בבריתות . כאילו הם בטח ישאירו את זה על אש קטנה , אבל לא יותר מזה (כי כמה חשיבות כבר יש בברית עם מישהו שאתה לא סגור על זה שהקהל לא יעיף אותו בראשון).

סאמוואן

New member
רגע אני ממש מבולבלת עכשיו שמישהו יעזור לי

עכשיו כשכולם מועמדים להדחה אז מצביעים למי שרוצים להעיף או למי שרוצים שישאר??

למעלה