שירשור הפרק - 7 - הדחה - 21:00

matankzr

New member
כולם להכנס!!! לא לעשות טעויות!

נתנו לנו הזדמנות שלא תחזור כמוה! כולם מועמדים להדחה! נכון, ג'ני משעממת ולא תורמת הרבה... אבל תצביעו לה!!! יש לנו הזדמנות שלא תחזור בזמן הקרוב אם בכלל! אפשר להעיף את שי וצבר!! צבר מעצבן ברמות שאי אפשר לתאר מאז שהוא פתח את הפה ושי חושב שהוא הראש ממשלה של הבית. כמו שערן אמר שהוא יצא. צבר ושי יעשו סדר בבית! למה מי הם? צריך להעיף אחד מהם מהררר! נראה לי את שי יהיה עדיף. כי ככה צבר שוב יתחבא מתחת לכסא. צריך להתביע כמה שיותר לכל המספרים חוץ מלמספרים 9 ו-12.! גם ג'ני תילך בסוף. אבל היא לא עושה שום דבר מעצבן... יותר נכון היא לא עושה שום דבר.. זהו. אבל עדיין עדיף שאחד מ2 הדברים האלה ילך מאשר מישהו אחר. תצביעו אפילו לנעמה וקרן. גם ככה בהדחה הב5אה תהיה עוד הזמנות להדיח אותם. תחשבו על זה... ותצביעו טוב...

shy6

New member
אל תנסו להעיף את צבר

אין סיכוי, יש מלא בנות שיצביעו לו. את שי עוד איכשהו אפשר להעיף. אבל צריך המון כסף בשביל זה.

matankzr

New member
דווקא לא... פשוט לא להצביע לו חחח

אפשר פשוט להצביע לקרן נעמה וג'ני... האחרים דיי בטוחים. אבל פשוט לא להצביע ל2 הארורים האלה חחחח:p

yshy

New member
אל תעיפו את שי וצבר

רק הם יכולים להרגיע את נעמה וקרן. צריך להיזהר אם יעיפו את שי, המשחק בידיים של השתיים. חישבו על זה לפני שאתם מסמסים.

matankzr

New member
גם ככה הדיירים יעמידו את שתיהן להדחה .

גם שי וצבר או בלי שי וצבר

eli7r

New member
מסכימה

או יותר אני משערת שזה נכון הוא בדיוק הטיפוס לכל הפקצאות. שי עונה ג"כ על חלק מהקריטיונים אבל רק על חלק ולכן אם כבר תצליחו(ואני רושמת תצליחו כי אני לא מתכוונת לתרום שקל לקשת) מישהו הם אז זה שי

קפרי

New member
אם כך וכל אלה יעופו - ישארו רק המעשנים

ולשאר לא יהיה אוכל או טעויות כל הזמן בתקציב...

matankzr

New member
חחחח אז זה טוב יהיה מצחיק.

תארו לכם את עינב בלי אוכל. היא תאכל את לאון

חהחהחההחהחהחהחה

להעיף את שי כי הוא מנהיג ושולט? מה שאתם אולי לא? אתם לא יודעים להנהיג ולשלוט בחיים שלכם? כואב לכם שהוא חכם ויודע לנהל עסק ובית?מקנאים? שהוא חכם ויודע להנהיג ולקחת אנשים אחריו? שהוא כריזמטי? הוא היחיד שמשחק את המשחק כמו שצריך אז אל תזיינו בשכל.. כי בלעדיו הבית לא יחזיק הרבה.. ושוב..הוא בנתיים מאוד הכרחי והוא אחד ה-מתמודדים.. אפילו האח הגדול אוהב אותו ונתן לו משימה.. הצחקתם אותי..פשוט בזה שצריך להעיף אותו.. חהחהחהחהחהחה

בושה להפקה , אנחנו ממנים את המיליון של הזוכה

כך בעלי אמר וגם אני חושבת כך ואם הם היו רוצים שיהיה משחק ישר והוגן, היו נותנים להצביע ללא תשלום.

FreshF5

New member
איזו הקלה, ערן עף ועכשיו תורו של שי

כמו שנאמר כאן יש בידינו היזדמנות חד פעמית להעיף אותו כי כרגע ממה שנראה הדיירים די עיוורים לנעשה מתחת לאפם מי ייתן וזה יצלח אני בטוח האחרונה שאצביע לשי..

nik name

New member
אבל תחשבו שזאת היזדמנות שלא תחזור בקרוב...

את נעמה/ קרן עוד יהיה אפשר להדיח ,כרגע עדיף להדיח משהו שלא יועמד להדחה בקרוב שי/איתי/ג'ני ..לדעתי ג'ני היא כל כך מיותרת שם ומשעעמת!

למעלה