שירשור הפרק - 7 - הדחה - 21:00

droriko

New member
הלוואי שיהיה היום ג'רי ספרינגר

אם נעמה יוצאת מהוילה ומיקי מזנקת עליה מהכיסא בצעקות ומכות , זה באמת יהיה בידור איכותי :)

אילנוש12

New member
בלי יוסי אין את האח הגדול

בשום פנים ואופן אסור לגעת ביוסי יוסי עושה את הכל הריטינג שאר המתמודדים סתם שם בשביל הנוף והנוף די משעמם!

למה לעזאזל צבר תמיד מחבק את הבנים??...

גם את שי וגם את ערן! הוא מתכופף ומחבק אותם ... ערן זה בולט. אבל צבר?

oneboy1

New member
צבר נצמד לערן באופן מעורר חשד- חראם

תגובה היסטרית ורגשנית ביותר לפרידה..... נראה לי תגובה מוגזמת במיוחד גם שי נפרד ממנו כמה פעמים, אבל לא נתן לי תחושה כזאת, אלא באמת פריד מחבר אבל צבר- וויי ....... הוא נשפך ונשפך, בתנועות, ברגש, אבל בפנים חתומות. חראם

BeN ShaDe

New member
ביי ביי נעמה.

כל המועמדים להדחה הצביעו נגדה כרגע , כולל היא עצמה ואם היא לך תלך היום , אז זאת תהיה סנסציה. מה שבטוח זה שהיא לא תחסר לי.

אילנוש12

New member
מצידי שידיחו את כל הרבעיה

הם כאלו צבועים ומיותרים לא מענינים בגרוש

נעמה הפתיעה

וואלה נראה לי נעמה מתה ללכת היום,גם בגלל שהיא מבינה שכולם נגדה בבית,וגם בגלל הילדים בבית,ובעלה. וגם שהיא מבינה שאת הפדיחות היא עשתה ,לי יש מאין הרגשה שהיא לא תודח אך תבקש להכנס להאח הגדול ולהודיע שגם היא יוצאת היום.

אני יודעת למה נתנו לשי את המשימה....

זה לבדוק אותו אם הוא באמת מצליח לשלוט בדיירים..."וישלוט" בהם להישאר איתו לצפות בזריחה. אפילו ארז רמז "שי ששולט בדיירי הוילה" במידה והוא לא מצליח........הוא שולט רק מהתחת....

FreshF5

New member
קודם כל את שי

הבחור מעצבן בצורה בלתי נסבלת, "אני אני אני!!!" את שלושת הפרינססות לא תהיה בעיה להעיף מיד (הן לא בדיוק אהודות)

ruti

New member
העם בישראל צודק! כל הכבוד למצביעים ../images/Emo45.gif

למעלה