שירשור הפרק - 7 - הדחה - 21:00

ruti

New member
היא תלך שבוע הבא. נעמה צריכה להישאר

לא יודעת מה נטפלים אליה כל הזמן

droriko

New member
למה שתיפרד ממנו....?

אגב מי ששם לב נעמה באה לברך אותו והוא התחמק ממנה. אני במקומו אם היא היתה מתקרבת אלי היא היתה חוטפת וואחד ראסיה........(לא צוחק)

מסכים, קרן הוציאה גועל השבוע והשאירו אותה

מפחיד אותי לחשוב שיש אנשים שאשכרה שילמו 1 ש"ח כד להשאיר את המיץ של הזבל (קרן) בבית....

Saladin

New member
לדעתי קרן תלך ותשתפר מעכשיו.

ההדחה של ערן שיחררה אותה מכל הסיפור איתו. לשי ולצבר היא לא חייבת כלום. ומאידך, נעמה חוגגת איתה את ההצלחה שלהן להדיח את ערן (נעמה הרי לא יודעת שקרן הדיחה גם אותה) אז עכשיו היא גם לא חייבת הרבה לנעמה. עכשיו הלחץ יורד מעליה והיא תנסה להתערבב.

Jason2

New member
איך רואים שערן רוצה

ללכת הביתה ולהיכנס למיטה ולא לצאת ממנה. מה זה לא מתאים לו לשבת באולפן ולענות על שאלות. תכל'ס אני מבין אותו.

IDAN30

New member
נכון. משהו כאן לא נראה אמין

נעמה קיבלה יותר קולות מקרן או מערן? לי נראה שההפקה השאירה את נעמה כדי ליצור קונפליקט בבית. דוגרי, לא אהבתי את ערן, אבל שהצופים העדיפו לזרוק אותו על פני שפרה, קרן, ונעמה? לא נשמע לי.

אורישקי

New member
שפרה?

לשפרה יש הרבה קהל כי היא בן אדם עם נשמה,בגלל זה היא נשארת. ושוב,ערן מודח בגלל שהוא אדם דוחה,גזען,נרקיקיסט(התבלבלתי כבר,ככה רושמים?),הומפוב,והירידות האלו שלו על לאון פשוט עלובות.

נועה21

New member
אני הצבעתי לנעמה, וכך כל החברים שלי

רצינו שידיחו את ערן וזה מה שקרה.המשימה הבאה שלנו - להעיף את שי. אם נצטרך נצביע לנעמה, קרן וכל מי שיכול לעזור להדחתו של שי

michalc9

New member
מעולה!!!

על זה נאמר כל כלב בא יומו. ערן כ"כ יהיר ומלא בעצמו שהוא לא יעקל את ההדחה הזאת עוד הרבה זמן ועל מה יש לו להיות כ"כ יהיר?

למעלה