שירשור הפרק - 7 - הדחה - 21:00

droriko

New member
וואו שלחת "צבא" של 1000 אסמסים מטעמך לנעמה

וואו איזו מגניבה את אני אומר רק על זה צריך לסמן אותך באדום

droriko

New member
זה היה מיועד להודעה אחרת שלך

אבל את הנקודה הבנת (או שלא, לא אכפת לי)

להתראות לפורום...........................!

אני אישית, נגעלתי מההחלטה של הצופים בבית. קרן הזאת פשוט מגעילה וממשיכה באותו קו........ האם אתם קולטים שלאחר ההדחה היא מחבקת את נעמה? זה בלתי מתקבל מבחינתי...... עם ישראל נתן הכשר להתנהגות הצבועה של קרן (מילא אני אומר תדיחו את נעמה, אבל מה ערן קשור עכשיו?!?!) וביקש עוד ועוד. לכן החלטתי להפסיק לכתוב פה, פשוט מתחושת הגועל שהשאיר בי עם ישראל לאחר שהשאיר את קרן בבית.

ruti

New member
אוי אוי אוי, מה קרה? לקחו לך את הריבועים בבטן

ערן הביא את זה על עצמו. הבנאדם חי באשליות, מאוהב בעצמו, מספר שקרים וסיפורים על כולם ולכן הגיע לו ללכת

הכול יחסי!!!! למה המוח העאלק אינטיליגנטי של

החברים בפורום מפרשים את הצעד שעשיתי ומקשרים אותו לזה שאני אהדתי את ערן. ערן היה מגעיל לאורך כל הדרך ותסתכלו כבר על הודעות אחרות שרשמתי ותבינו שלא אהדתי אותו. אבל אני חושב שהיום הגיע לקרן ללכת...אפילו לא לנעמה...

אתה גנוב? ערן הומופוב, גזען, נרקסיסט, שחצן

רודף בצע.. כל אלה לא עשה חשק להצביע לו.. הוא הפיל את עצמו ועכשיו כשהוא יראה התגובות של האנשים עליו הוא לא יהיה כלכך מופתע. אז בסדר קרן נחשית, היא אומרת משהו אחד ועושה משהו אחר אבל לפחות יש לה גוף יפה!

Lady in red2

New member
גם לערן יש גוף יפה (למרות שהוא מכוער)

זאת לא סיבה להשאיר את קרן! מקווה מאוד שבפעם הבאה קרן או נעמה יעופו... וכמובן שההעפה של ערן גם מוצדקת, אבל 2 הצבועות האלה גם ממש מגעילות.

אריאל5

New member
במקרה הזה אנשים כבר מחר

יצטערו על הבחירה. אני חושב שגם בוריס לא היה צריך ללכת אבל זה היה אחרי יום בביתואי אפשר לדעת מיקי הייתה צריכה ללכת והיום כל הארבע בנות היו צריכות ללכת לפני ערן יכול להיות שבגלל שזה היה בן מול 4 בנות הוא הלך. בכל אופן כמובן ההפקה רוצה עוד הרבה כסף ולכן מעמידים את כולם להדחה אבל זו הזדמנות שלנו להעיף את הנחשה האמיתית רנין למרות שאני בטוח שיהיו כאן הרבה שירצו לראות אותה סובלת בראש השנה ויום כיפור.

MineraL

New member
הצופים אוהבים בלאגן

ערן לא יודע לעשות את זה, מה לעשות

הברה חשובה לנוכח ההודעות השטויות שאתם שולחים

אני ממש לא אוהב את ערן!!! לדעתי הוא מגעיל יהיר שחצן (וכל אלה על כלום, כי בפועל אין לו על מה להיות כזה). אני גם לא אוהב את נעמה (והאמת מכל הדיירים היחידי שאני אוהב הוא יוסי, גם ליאון התברר נחש לא קטן). אחרי שהגענו למסקנה שרק יוסי הוא איכשהו בן אדם שם בבית ואין לי שום קשר לערן אני מנסה להבהיר לכם שבאופן יחסי קרן הגעילה אותי הכי הרבה השבוע ובגלל זה היה לה מגיע לעוף!!! אני מסכים לכל מה שרשמתם על ערן, הוא באמת גועלי, הגיע לו לעוף, אתם צודקים. גם מה שרשמתם על נעמה נכון, היא צבועה וכל הדברים הטובים שאמרתם עליה. אבל שוב, אני מבקש ממכם תזכרו שהכול יחסייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!! ובאופן יחסי קרן הייתה הכי נחשית השבוע וזה הכול.

yshy

New member
אני איתך

טוב שיש עוד קמצוץ אנשים שקולטים את מה שהם רואים ושומעים

אורישקי

New member
כשנעמה עברה קלטתי שהוא הולך

וכשאמרו שהוא הולך צרחתי הבנזונה הודח הבנזונה הודח אמא שלי אמרה לי להרגיע. ורגע לפני שאני לא אראה אותו יותר אני אשיר: "אז אגמור בשיר מזמור,הבהמה מתחפפת"

אורישקי

New member
*חוזר להודעות האושר

כשעפו לכל הרוחות פסיכובוי,משולם ה"מושלם" והחג'בית בכוכב*

למעלה