שירשור חדשים|-הכירות

Ice nation

New member
חולה עליהם :)

and never again and never again they gave us two shots to the back of the head and we're all dead now... שולטיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם :)

keisamit

New member
לא עניתי נכון מקודם...../images/Emo187.gif

אז הנה.
שם: לוטם.
שיר אהוב של MCR: הו, בהחלט ש You Know What They Do To Guys Like Us In Prison
איך היכרתם אותם? כשראיתי את הלנה, בTRL. באותה תקופה רציתי לאהוב יותר רוק [
] אז ראיתי את השיר. וחשבתי שהוא מגניב. אז הורדתי אותו. ואז נחשפתי ללהקה. בהתחלה שראיתי את הלנה חשבתי שהוא ממש ממש דומה לגרין דיי, עם העניבות האדומות והכל...

נמ נמ נמ

טעים שם: מאיה גיל: 14 כן אני קטינה תשתקו
שיר אהוב: thank you for the venom, helena, to the end, the ghost of you איך הכרתם אותם: רוני XDDDDDDDD איי לאב מיי ביג סיס

darkDork

New member
../images/Emo72.gifיופי מאיה!!@%##

עכשיו גילית לכולם את הדמות המסתורית והם לא במתח יותר!!

NeT NiT

New member
בתי היקרה../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

יאו.. לכמה אנשים השמעת אותם רוני?!

yardenbm

New member
MEME

שם: ירדן גיל: 16 שיר אהוב של MCR: לא יודעת איך הכרתם אותם: ראיתי ת'קליפ של I'M NOT OKAY וחשבתי שזה טריילר ש לסרט כי בהתחלה יש ת'קטע הירוק ורציתי להוריד אותו ואז אמרו לי שזה שיר ומצאתי אותו וקניתי ת'דיסק (מה עם שרשור תמונות שלנו???)

bustedit

New member
שיוווווווווווו

אנלא מאמינה שסופסוף יש פורום עליהםםםם אעאעעעעעע
שם: קרין
גיל: 15 שיר אהוב של MCR: איימ נוט אוקיי&הלנה איך הכרתם אותם: ראיתי ת'קליפ של 'הלנה' באמטיוי.. נדבקתי לשיר.. חיפשתי אותו בנט, והתאהבתי
אני חולה על פרנקי השקסי הזההה

shoohy

New member
מממממ../images/Emo2.gif...חדשה....כמה מפתיע..../images/Emo93.gif

שם: שחר/שוחי/שוחע...בלעכס תבחרו מה שבא לכם... גיל:14 וחודשים כמעט...
שיר אהוב של MCR:פויה כולם מסוקסים בצורה מפחידה....0.0 איך הכרתם אותם:מה זה איך?!.....בטח שדרך מיקי השקסע שאפחד מכם לא מכיר....
.....[מסתבר שהוא הכיר לי מלא להקות טובות אבל זה ממש לא מעניין אתכם כי אתם לא גוש קעקע ואתם בטח לא קוראים את זה עכשיו כי אני לא מעניינת אפחד וזה בסדר....באמת...
אני מודעת לזה שאני מזיינת בשכל המון ולפעמים פשוט בא לאנשים לתת לי כאפה אבל אבל זה בסדר....
....
] אני אשתוק עכשיו.......
אנשים תפסיקו להריח אותי!
...

hello shiki

New member
גמני לרצותת!!

חדשהה.. ולא הייתי בקומונה.. אבל הייתי קוראת אתכם לפעמיםם... ^^ זה אני למטה פהה... איפה שכתובב..:p שם: שקמה.. כן... זה שם.. אמממ.. מיוחדד...! אני אוהבת שתקו.. :p גיל: עוד שבועיים ככה בת 16... !! מזל"ט ליי!! שיר אהוב של MCR: ממממממממ... לאפייר!! איך הכרתם אותם: ראיתי את i'm not o.k בtrl.... וואיי... ממש התאהבתיי..!!

MayLuvsDoug

New member
וואוו!!11 עוד חדשה!!!1 ../images/Emo11.gif

כמה מרתק. אעעעעע סוף סוףף
הגיע הזמןןן.
שם: מיי. אבל אתם גם יכולים לקרוא לי מייק, צ'ארלי ופיליפ.
שיר אהוב של MCR: אממ.. i'm not ok ו i never told you what i do for living
איך הכרתם אותם: כלמיני אנשים אמרו שהם טובים אז הורדתי שירים.. בעיקרון בעיקר דרך גלעד. [גלעד?
אתה פה?]

deadXend

New member
טוב אני.^^

שם:שירע גיל:14 שיר אהוב של MCR:אין איך הכרתם אותם: ראיתי את i'm not okבטלויזיה. ואז הבנתי שכולם מכירים אותם חוץ ממני.
אגב.פעם כתבתי בקמונה והתעלמו ממני^^

may90

New member
ווהו

שם: מאי גיל: 15 שיר אהוב של MCR: אוור ליידי אוף סורווס איך הכרתם אותם: כשאיים נוט אוקיי היה לקראת יציאה אני וחברה נפגשנו ודיברנו על להקות והיא שאלה אותי:"תגידי, את מכירה את מיי כמיכל רומאנס?" אז אמרתי:"שמעתי עליהם אבל לא אותם" והיא אמרה שגם היא אז החלטנו להוריד שיר שלהם [אוור ליידי...] ואהבתי והתמדתי בלשמוע שירים שלהם והדבקתי את החברה שהורידה איתי את השיר אחרי חודש בערך

שלום לכם!!...

איזה נחמד שאני אהיה בפורום מהפתיחה שלו בערך
שם:שי
שיר אהוב של MCR: I'm not OK
איך הכרתם אותם: the ghosy of you- MTV

חחחחח נכון

פשוט מנסיות חלק נעלמים, כאילו סתם אומרים היי אני פה ואז נעלמים להם :(

ny34

New member
הו וול, גם אני חדש../images/Emo13.gif

שם:עומר גיל:15 שיר אהוב של Vampires Will Never Hurt You :MCR איך הכרתם אותם:ידידה שלי אמרה לי שזאת להקת של סתם רעש, אז הורדתי כמה שירים לראות מה זה רעש בשבילה, והתאהבתי
ועכשיו בדיוק בזמן שאני רושם אחותי נכנסה אלי עם מתנה, הדיסק שלהם!! יששש

למעלה