שירשור חדשים|-הכירות

אני P: ../images/Emo60.gif

שם : אורנית גיל : 12 שיר אהוב MCR: Helena כי אני לא מכירה הרבה שירים שלהם P: איך הכרתם אותם: ראיתי קליפ שלהם באמטיוי וחברה שלי אוהבת אותם אז היא עומדת להביא לי את הדיס שלהם ואני אכיר עוד יותר P:

just orka

New member
../images/Emo54.gif

וול.. אני לא ממש מכירה אותם.. אבל אני אלמד להכיר.. שם: אור\אורקה גיל: עוד.. ימים בת 14 שיר אהוב של MCR: אממ give emw ell kid איך הכרתם אותם:ממ MTV וזה..

Reflexion

New member
ווע ווע

דניאל. 15. ווע ווע....לא יודעת. הכרתי אותם כבר הרבה זמן ואז יום אחד אמרתי לעצמי "וואלה למה לא, נוריד כמה שירים נראה..."

T a L o L i

New member
חדשהה

אז... שם:טל גיל:13 שיר אהוב של MCR:כולם.. אבל to the and מעודף=] איך הכרתם אותם:הייתי בפורום של ערפדים ואמרו שג'רארד אוהב את הערפדים והביאו לי שירים שלהם.. חח מסובךך אזז שאאלום=]

../images/Emo26.gif

שם: עודד גיל:15 (ויומיים) שיר אהוב של MCR:קשה לבחור.. זה גם משתנה הרבה.. כרגע זה drowning lessons איך הכרתם אותם: המליצו לי

Diablo Girl

New member
אני

שם: אור גיל: עוד חודשיים 17 שיר אהוב של MCR: כרגע, The Ghost of You איך הכרתם אותם:אממ חברה שלי אמרה לי לשמוע את הלנה עוד לפני שהוא יצא ופשוט התאהבתי... זה הכלללל :)

NeT NiT

New member
בובו../images/Emo11.gif

שם: נטע
] שיר אהוב של MCR: אוו וואה... the ghost of you / thank you for the venom / give 'em hell, kid / to the end וכו'
איך הכרתם אותם: חברה טובה

darkDork

New member
../images/Emo72.gifגמני צה גמני צה!!

הממ שלום לכם אנשים זרים ;[ וגם לא זרים ^^ שם: ליאט [ליאת בעיוות קל] גיל: 16 והרבה
שיר אהוב: פייי..אממ אממ הלנה/ טו די אנד/ יו נו וואט דיי דו טו גייז לייק אס/ כל השירים? : ( איך הכרתי: הושיבו אותי והכריחו אותי באלימות מזעזעת לשמוע את כל השירים ולתהתמכר
[...חברה הכירה לי D: ] מייקי תעשה לי ילדים!!!!1111 *לא פקצה* כן. ביי.

ליאט? נטע? ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo60.gif

כולם פה O: ראיתי גם בקומונה שרוני הגיבה שם אז יש מצב שגם היא פה P:

NeT NiT

New member
רוני פה.. קצת יותר למעלה XD

ובזכות רוני כולנו פה XDDDD *סוגדת*

גם הגר../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo60.gif

WTF?! פתאום ראיתי הודעות שלה [היא שמה תמונות] או שאני סתם סנילית וזאת לא היא..

darkDork

New member
../images/Emo72.gifבאמת מעניין...הייתי מעניקה לה

פרס נובל ממש XDDDD [אצלי זה בכלל הישג..אני לא נדבקת בכלום
...מבחינת מוזיקה XD]

Prue 4 u

New member
אומייגאד ^^../images/Emo78.gif|חמוס|

סגדו!!!11 שפחות
מוחעחעחע ^^ כפרעלייכן XDDD

|בובספוג|../images/Emo111.gif../images/Emo2.gif ../images/Emo99.gif

שם: