שירשור שאלות ודיעות

headsmacker

New member
אתם רציניים ?

פורום שלם, וכל כך הרבה דיונים.... לא ברור פה לכולם שזה תוכנית טלויזיה, שהמטרה שלה היא לפרסם איזה חברה ששילמה כסף? ככל שתמשיכו לכתוב פה תתרמו לפרסומת החינם ולהרעלת הציבור בתוכנית ללא תוכן. הרי התוכניות המקבילות בחו"ל נראות בדיוק אותו הדבר, זה לא אומר משהוא ? צאו לחיים חברים, טלויזיה כזאת) היא ריקה מתוכן, זה בסדר, אבל לא צריך לעשות מזה נושא לדיון... בברכת יום וסוף שבוע טוב.

galya13

New member
../images/Emo2.gif נעמה אמרה מי שיודע לצעוק ולדבר זה אדם חזק

איזה שטויות מי שיודע לצעוק ולדבר הרבה, זה עדיין לא אומר אליו שהוא בן אדם חזק. לא? והיא רומזת לכולם (בעצם ממש אומרת) שג'ני היא בן אדם חלש. היא גם לא בסדר, כי ברגע שהדיחו את מיקי, היא מרגישה פתאום מלכה וקיבלה הרבה כוח, ומנסה להסית את כולם נגד ג'ני ורנין. האם לא אסור לעשות זאת , לפי חוקי המישחק? היא רוצה להדיח אותן, כי היא פוחדת שהן בסוף ידיחו אותה. אני כל פעם שמדליקה את הערוץ 20, וכשמראים את נעמה, אז כל הזמן היא רק מדברת על זה. כבר נמעס לשמוע אותה וזה לא נעים לראות... היא יותר מדי עסוקה בלנצח... אבל יותר מדי, ממש בצורה מוגזמת. האם מסכימים?

שאולי5

New member
דעתי על תושבי הבית ../images/Emo22.gif

רנין- מעבר לדעתי הפוליטית לגביה, לדעתי ההפקה עשו לה עוול בכך שאפשרו לה להשתתף בטרם אבחנו את התאמתה מבחינה פסיכולוגית/פסיכיאטרית וכו'. מקווה שבאמת תעזוב וכל התמוטטות העצבים שחטפה לא תפוג, לאחר כמה ליקוקי תחת מעושים של תושבי הבית ושל ההפקה. אשר- חלבי. אין לי התנגדות שישאר בנתיים. ג'ני- כנ"ל איתי-כנ"ל שפרה- בהתחלה חבבתי אותה מאוד. אבל, לא יודע...בזמן האחרון יש בה משהו מעיק ומעושה ליאון - מחבב אותו מאוד..אבל האמת...הוא התחיל לשעמם ואולי מעט מיצה את עצמו . לדעתי צריך לקחת עצמו בידיים ויפה שעה אחת קודם. שי- מאוהב בעצמו ( אולי יותר מערן אפילו - לא מפסיק להביט במראה ולסדר לעצמו את השער ..אבל זו בעיה שלי ולא צריכה להפריע לשאר ) לא אוהב את האלימות הבוטה שלו כאשר הוא מחבק בכוח (..אבל ממש בכוח !!! ), כאלה שהם במשבר לדוגמא: במריבה שלו עם עינב, למשל עכשיו כשחיבק את רנין בכוח כשהודיעה על עזיבה לדעתי החיבוק אלים מדי, מלאכותי, לא אמין. ערן - כלבלב של שי לקקן וטיפש. לא תהיה לי התנגדות באם יעוף. נעמה- כנראה שלא אחדש כאן דבר לאף אחד, אבל אני לא סובל אותה בדרגה אחת מתחת למיקי שממנה סלדתי ממש. אבל מה ? יש בעיה אם ארצה שכל מי שאני לא סובל יעוף, יפסיקו התחכים ויהיה משעמם, לכן לא אצא מגדרי בשלב זה על מנת להעיף אותה אלא אם כן היא תסכן מי שאני מחבב מאוד . יוסי בובליל - מת עליו. לדעתי הוא גם חכם, גם מצחיק וגם הגון. עשו לו לדעתי רצח אופי בתחילת התכנית ( בהנהגת שי ואחרים ) שלא בצדק. אהבתי מאוד את התרגיל שעשו לו עם התולעים לא הפסקתי לצחוק. לדעתי הוא לא הושפל ולדעתי זה יוסיף לאהדת הצבור וגם יושבי הבית אליו. התרגיל שעשו לו הוא לדעתי אוטנטי ולדעתי אין כאן שתוף פעולה שלו עם ההפקה . אבל גם אם כן זה לא נורא . צבר - לאחרונה הוא מתחיל לגלות צפרניים אט אט . מקווה שיעשה זאת במינון הנכון. לא אהבתי את הליקוק תחת שלו לרנין. זה היה מעושה מדי. קרן - מתוחכמת . זה יהיה לה לרועץ בהמשך. עינב בובליל - בהתחלה חבבתי אותה . אבל אודה ולא אבוש אני מעט סולד מכמויות האוכל האדירות שהיא דוחפת לפיה, הלעיסות המבחילות בפה פתוח, ההשמנה שלה וכו'. אבל זה לא הפגם העיקרי: מאוד הפריע לי שאתמול היא התחילה לתפוס תחת ולנהל מניפולציות עם נעמה ולנסות להשפיע על רנין, ג'ני ובסוף עם ונסה שאכלה אותה בלי מלח ורמזה לה במפורש שהיא ( עינב ) מטומטמת ( מעצם הנסיון שלה לעבוד על ונסה ) ונסה - אוהב אותה ואת העצבים שלה מחד ואת הצחוקים שלה מאידך . היא אמיתית

sarit115

New member
should I stay or should I go

נמאס כבר לראות את רנין עם ההתפרצויות שלה
...כל פעם "אני עוזבת, לא יכולה" דרמה שלה. אהבתי אותה בהתחלה אבל כעט היא עולה לי על העצבים
. מאז שחבר שלה כתב לה קוד לחזור, היא שינתה שוב פעם את מצב הרוח. זה לאחר שקיבלה יחס מעולה מאח הגדול..בילתה לילה מפנק בסוויטה...קיבלה מתנה מטייסיר עם ברכה בקולו...ההפקה עשתה מעבר לכל בניגוד לכללים רק שרנין תרגיש סבבה ....וכל זה לא מתאים...בגלל דיבורים פה ושם רנין לא מסוגלת להתמודד..אורזת וחושבת שכולם ירוצו אליה..כולם כל כך רגילים לרנין שזה כבר לא עובד ומגיעים למסקנה..היי
אולי באמת היא לא מתאימה
שאני ראיתי את טייסיר בערב ההדחה ראיתי אדם דרך העניים שלו. ראיתי אדם שאומר תחזירו את רנין הבייתה כי כאן היא תתחיל לקבל עצמאות ואני לא מעוניין בכך. אני מאמינה לדבריה של רנין שאמרה שאולי אני מפונקת ומוגנת ממשפחתי...אולי
המשפחה שלה פינקה אותה והיא לא יכולה להיות עצמה לחלוטין..היא חושבת שכן אבל היא מרמה את עצמה..טייסיר מאוד מניפולטיבי בצורה שקטה. לפי מה שאני רואה שזו אולי פעם ראשונה שרנין הייתה עצמאית. אדם כמו רנין יש לה הרבה מה ללמוד מהחיים. בבית אח הגדול זה כמו בחיים. לקחת אחריות, לדאוג לעצמך וגם לעזור, לעשות תקציב, וגם להתמודד עם אנשים שידברו וילכלכו מאחורי הגב. רנין חיה בעולם מוגנת וזוה החיים "הלא אמיתיים שלה" ...זה לא הבית הגדול..היא חיה באשליות. זה כולל נישואין..היא תתחתן אבל תרגיש משהו חסר..לא חושבת שהיא תהיה מאושרת לחלוטין כי לא נותנים לה את החופשיות המלאה..אולי בגלל המנהגים שלה או אולי בגלל סיבות אחרות... היא חיפשה משהו באח הגדול ולכן היא כאן..רצתה להוכיח לעמה שהיא עצמאית ... מה היא חושבת?? שהיא איזו נסיכה ואי אפשר לפגוע בה?? חלאס!! רנין תעשי טובה לעצמך ותפסיקי את " אני הולכת "... לכי למשפחתך שעושים בך מה הם רוצים. כמו שאמרת לא חסר לך כלום..חוץ מלהיות עצמך

היי

משוטטת מידי פעם. היום בתוכנית הבוקר של דץ וסיגל שחמון: מגלי, המודחת הראשונה של מפרץ האהבה, אחות של, ונסה. באותם רגעים זה נשמע לי הזוי... לא יודעת למה... כאילו מה הן תיאמו בניהן ?

יניבל1

New member
שאלה על צבר

ראיתי אותו איזה פעמיים שר לו איזה שיר ישראלי . עכשיו מה שמוזר זה שאף אחד בחדר לא הכיר את השיר הזה . עוד יותר מוזר שגם אני לא הכרתי. מישהו יודע איך קוראים לשיר ושל מי הוא?

אוקי, אתם חייבים לראות את זה ../images/Emo6.gif

(ולא זו לא הודעת ספאם, למרות שזה נראה ככה אחרי שקראתי אותה
) אתמול נכנסתי לאיזה עמוד שהציג כל מיני תמונות יפות שעשו אותן במחשב. זה לא היה משעשע אותי אלמלא הייתי שם לב לתמונה הבאה... מוכר לכם?

sarit115

New member
ג'ני

מה קורה איתה?? רנין אמרה אתמול שהיא רוצה לעזוב אז ג'ני אמרה שגם היא תעזוב. מה קורה כאן? ג'ני ממש הזנב של רנין. כל החלשים האלה לא מתאימים לתוכנית כזו...

גושון1

New member
המוסיקה של האח הגדול

מישהו יודע איך להשיג את כל הפסקולים של האח הגדול? אחלה מוסיקה

kiksky

New member
מה הקטע הזה שגורם לאנשים להציץ?

אני מודה, גם אני מתמכר לזה ולא חשבתי שזה יקרה לי. מה זה בגנים שלנו? חחח,,, אני בחופש מהעבודה עד אחרי ראש השנה, אני מקווה שאני לא יבזבז אותו רק על זה

פינליש

New member
אני לא בדיעה הזאת

אני חושבת שמי שאסרטיבי הוא חזק. מי שעומד על שלו ומחזיק בדעותיו. צעקות ודיבורים חזקים יכולים להתפרש ככוח וליצור אנטגוניזם. אני אישית לא יכולה לסבול צעקות, בגלל זה אני לא יכולה לסבול את ונסה שצורחת כמו תרנגול שחוט, גם עינב שאותה אני מחבבת אני לא סובלת במיוחד כשהיא צורחת. היא נשמעת כמו בסרטים המצויירים כשהדמויות מדברות מהר מידי בלי שנבין. שי צועק, כן, אבל הוא גם צוחק המון, הצעקות שלו גם תמיד יהיו כי הוא "לטובת הבית", הוא די עושה את זה בחוכמה.

יניבל1

New member
האמת איך שאני נזכר

היא באמת אמרה בפרומו "אני נסיכה ערבית" , לא ידעתי אם היא צוחקת או רצינית , עכשיו אני מבין טוב מאד למה היא התכוונה בזה

איזה עוזבת ואיזה נעליים

חסרת החוליות נשארת וגם הבעלים שלה (רנין) ככל הנראה נשארת לבסוף ככל הנראה.

יניבל1

New member
חוסר חיים

כשיש לי משהו יותר מעניין לעשות אני לא יושב לראות את זה יותר מזה, גם כשיש משהו מעניין לראות בטלוויזיה אני מעדיף אותו על זה זה סתם שומר מסך כזה כשמשעמם (ולצערי זה ככה רוב הזמן אצלי)

kiksky

New member
אני סובל מחוסר חיים זמני ../images/Emo3.gif

רוב הזמן אני עובד בחוץ "בשטח", זה קצת מוזר לי להיות בטטה. רק שאני לא אתרגל לזה, כי זה מה זה קל

קפרי

New member
המציצנות אני חושבת שהיא טבעית במידה מסויימת

אבל התוכנית באמת ממכרת ואני כאמא עם בעל וילדים ועבודה ולימודים, מצאתי את עצמי מתעסקת עם כל השטות הזו ולא יכולה לקום מהמסך! אשכרה, לא מנקה, לא מבשלת, לא מכינה פרוייקט הגמר עד שהתעשתתי וחטפתי את הסתירה כשאחד הבנים שלי כעסו עליי וראיתי שכל התלמידים התקדמו ונשארתי מאחור, ישר כיביתי והכרחתי את עצמי לא לצפות פרט לימי ראשון ושלישי או אם יהיה לי ממש זמן פנוי ויתחשק לי לזפזפ למספר שניות. בנתיים אני מצליחה...

למעלה