דעתי על תושבי הבית ../images/Emo22.gif
רנין- מעבר לדעתי הפוליטית לגביה, לדעתי ההפקה עשו לה עוול בכך שאפשרו לה להשתתף בטרם אבחנו את התאמתה מבחינה פסיכולוגית/פסיכיאטרית וכו'. מקווה שבאמת תעזוב וכל התמוטטות העצבים שחטפה לא תפוג, לאחר כמה ליקוקי תחת מעושים של תושבי הבית ושל ההפקה. אשר- חלבי. אין לי התנגדות שישאר בנתיים. ג'ני- כנ"ל איתי-כנ"ל שפרה- בהתחלה חבבתי אותה מאוד. אבל, לא יודע...בזמן האחרון יש בה משהו מעיק ומעושה ליאון - מחבב אותו מאוד..אבל האמת...הוא התחיל לשעמם ואולי מעט מיצה את עצמו . לדעתי צריך לקחת עצמו בידיים ויפה שעה אחת קודם. שי- מאוהב בעצמו ( אולי יותר מערן אפילו - לא מפסיק להביט במראה ולסדר לעצמו את השער ..אבל זו בעיה שלי ולא צריכה להפריע לשאר ) לא אוהב את האלימות הבוטה שלו כאשר הוא מחבק בכוח (..אבל ממש בכוח !!! ), כאלה שהם במשבר לדוגמא: במריבה שלו עם עינב, למשל עכשיו כשחיבק את רנין בכוח כשהודיעה על עזיבה לדעתי החיבוק אלים מדי, מלאכותי, לא אמין. ערן - כלבלב של שי לקקן וטיפש. לא תהיה לי התנגדות באם יעוף. נעמה- כנראה שלא אחדש כאן דבר לאף אחד, אבל אני לא סובל אותה בדרגה אחת מתחת למיקי שממנה סלדתי ממש. אבל מה ? יש בעיה אם ארצה שכל מי שאני לא סובל יעוף, יפסיקו התחכים ויהיה משעמם, לכן לא אצא מגדרי בשלב זה על מנת להעיף אותה אלא אם כן היא תסכן מי שאני מחבב מאוד . יוסי בובליל - מת עליו. לדעתי הוא גם חכם, גם מצחיק וגם הגון. עשו לו לדעתי רצח אופי בתחילת התכנית ( בהנהגת שי ואחרים ) שלא בצדק. אהבתי מאוד את התרגיל שעשו לו עם התולעים לא הפסקתי לצחוק. לדעתי הוא לא הושפל ולדעתי זה יוסיף לאהדת הצבור וגם יושבי הבית אליו. התרגיל שעשו לו הוא לדעתי אוטנטי ולדעתי אין כאן שתוף פעולה שלו עם ההפקה . אבל גם אם כן זה לא נורא . צבר - לאחרונה הוא מתחיל לגלות צפרניים אט אט . מקווה שיעשה זאת במינון הנכון. לא אהבתי את הליקוק תחת שלו לרנין. זה היה מעושה מדי. קרן - מתוחכמת . זה יהיה לה לרועץ בהמשך. עינב בובליל - בהתחלה חבבתי אותה . אבל אודה ולא אבוש אני מעט סולד מכמויות האוכל האדירות שהיא דוחפת לפיה, הלעיסות המבחילות בפה פתוח, ההשמנה שלה וכו'. אבל זה לא הפגם העיקרי: מאוד הפריע לי שאתמול היא התחילה לתפוס תחת ולנהל מניפולציות עם נעמה ולנסות להשפיע על רנין, ג'ני ובסוף עם ונסה שאכלה אותה בלי מלח ורמזה לה במפורש שהיא ( עינב ) מטומטמת ( מעצם הנסיון שלה לעבוד על ונסה ) ונסה - אוהב אותה ואת העצבים שלה מחד ואת הצחוקים שלה מאידך . היא אמיתית