שירשור שאלות ודיעות

sarit115

New member
המשךshould i stay...

רק רציתי להוסיף שרנין לא מאושרת בפני. היא אמרה זאת כמה שזכור לי..."אני מחייכת ושרה, אבל בפנים אני לא מאושרת" עם רגשות כאלא לעולם היא לא תסתדר באף מקום ובאף מצב לא משנה אם היא עשירה ואיזה מעמעד יש למשפחתה. אושר בא מבפנים

היא כמו מוכר ארטיקים בים....

אני הוווווללללך..... אאאאאאאאני.... הולך! ונשארת.

rosedal

New member
גם אני נותן דעה!!!

רנין- מאכזבת מאוד. בהתחלה חיבבתי אותה וחשבתי כי היא בחורה אינטליגנטית ופתוחה לשמוע ולכבד, אך מהמקרה עם הקידוש הבנתי הכל. היא לא פתוחה בראש, היא אוהבת להרגיש במיעוט, באלה שחושבים שדופקים אותם וחושבת שכולם נגדה, תופסת טרמפ על כל פיפס. במקום שתכבדי את הדת , שבי שנייה בשקט וסגרי את האוזניים, אז לא! עשתה פיל מעכבר. נכון!! זכותה לעשות מה שבא לה! אבל תהרגו אותי אני לא מבין מה הבעיה לשבת בשקט ולכבד ולכבד. אח"כ היא הולכת לאח הגדול כל שנייה ובוכה על התקווה ושאף אחד לא מבין אותה, נו באמת היא לא דיברה עם אף אחד על התקווה ואני בטוח שאם הייתה מדברת הרבה היו מסכימים איתה על הליקויים שיש בהימנון ולא חסר. בקיצור , אני מסכים איתה בדבר אחד - שהיא לא מתאימה למשחק, היא לא באה מוכנה. ושתעשה טובה לעצמה ותפרוש כמה שיותר מהר. אשר- לא מפריע לי, חוץ מהדיעות הקיצוניות-גזעניות שלו. ג'ני- ??? לא שייכת, לא מעניינת, נראה כאילו רק כסף מעניין אותה וזאת משלל ההתבטאויות החומרניות שלה. עזבה חבר אהוב בשביל כסף. איתי- הוא סבבה, נחמד ולא מזיק לסביבה שפרה- מהטון דיבור שלה אפשר לקלוט את ההתנשאות שלה, והיא גם יודעת לזלזל יופי כשהיא רוצה. על הפועל 'לפרגן' היא לא שמעה כנראה. והדיבור שלה כמעט כולו ברמזים. ואני שונא בחורות שמדברות ככה. ליאון - אחלה בן אדם שי- שתלטן וצעקן, אם הוא היה מתגבר על שני אלה הוא היה בסדר. ערן - פלצן גאוותן מתלהב נעמה- לא נעים לראות אותה, אני בMUTE שהיא מדברת, לא יכול לראות את הצורת דיבור שלה עם הידיים והאצבעות. היא אמא רעה זה בטוח ובטח ובטח מורה רעה. יוסי בובליל - הליהוק הכי טוב של ההפקה. פשוט אין מילים. נהנה מכל שנייה שהוא על המסך. מכל המשימה של אתמול אני בטוח שהוא רק ירוויח ומקווה מאוד שדיירי הבית יידעו לפנק אותו. צבר - חכם, חושב לפני מה שהוא אומר , הדבר היחיד שחסר לי קצת בו, זה צחוקים ושמחת חיים. לפעמים הוא נראה לי רציני מידי. קרן - אין בה כלום. חולת פרסום. החיים שלה זה מועדונים, שתייה וחרטה. זה מסביר הכל. היא מאטריאליסטית .ויש לה רגליים יפות, זה כן. עינב בובליל - בד"כ היא רעבה, מצידי היא יכולה לעוף, ובעיית התקציב תשתפר. ונסה - צרפתייה עצבנית ומחוממת, גם היא לא יודעת לכבד אנשים, אך יודעת לדבר הרבה על זה.

Q u a Q u a

New member
ודעתי....

רנין- לא בסדר בראש. אין לי מה להוסיף על זה. אשר- עד סוף התוכנית יוריד את הכיפה. בנוסף - בחיים לא האמנתי שאלמד איך להניח תפילין, כמו שלמדתי בצפייה עליו כל בוקר בשבועיים האחרונים. ג'ני- כל כך מיותרת, בוהה סדרתית. איתי-מפחיד אותי. שפרה- על פי רוב הפייבוריטית שלי, לא מתלכלכלת. מצד שני לוחשת כל הזמן וזה מתחיל לעצבן... ליאון - חמוד, עדיין חושבת שבקרוב יתחיל להימאס. שי- נראה כמו איש המערות. תתגלח כבר. ותפסיק לחבק את כל מי שבוכה שם. איפה שיש אש הוא מגיע ומחבק וחופר. ערן - כל כך טיפש, שאני די מרחמת עליו. נעמה- שמה מיוט באופן קבוע שהיא מופיעה על המסך. לא יכולה לסבול אותה, את הטונציה, את הבעות פניה ואת הדרך שלה לנסח משפט פשוט תוך כדי 7 משפטים מורכבים. יוסי בובליל - מלך טיפש, אבל מלך. צבר -לא יעזור כמה ינסו להדביק לו תווית של מתוחכם, אסטרטג וכו', הוא פשוט חננה של הלייף. קרן - ילדה מפונקת, יש לה אופי רע. גם היא מהלוחשות וזה מעצבן. עינב בובליל -גם אני בהתחלה נטיתי לחבב. אבל היא מאוד המונית, רועשת, והיא מדברת כאילו היא על ספידים, לא מצליחה להבין מילה ממה שהיא אומרת. ונסה - אלימה, נוטה להתפרצויות זעם. אותי זה מצחיק.

יניבל1

New member
ניתוח מצויין

גם אותי איתי מפחיד , הוא הטייפ קאסט המושלם של הפסיכופט נעים ההליכות ושמח לראות שיש עוד מישהו שהלחישות של קרן הפוסטמה מעצבנים אותו

no nick 1989

New member
הסכמתי עם ונסה בקטע הזה!

נעמה ועינב אמרו שמי שמדבר חזק וצועק ובולט-חזק וונסה אמרה שזה לא קשור ובן אדם שקט יכול להיות יותר חזק מכולם(והיא נתנה דוגמא את צבר שמדבר בשקט ובנועם אבל אומר דברים לעניין תמיד) וזה ממש נכון.. ונעמה מגעילה אותי כ"כ,אני לא יכולה לראות את הפרצוף שלה.

galya13

New member
נכון, אני גם היסכמתי בקטע הזה עם ונסה

זה ממש נכון... לא תמיד זה שצועק הוא החזק.

קפרי

New member
וונסה צודקת, לפעמים השקט הוא יותר חזק מכל

מילה. שקט ומבט יכולים להיות יותר חזקים ובעלי משמעות מסתם צרחות ובלה בלה.

מה "בכל זאת"?

לא מתאימה לך התוכנית? אל תצפה לא נאים לך הדיבורים פה? אל תקרא, מה יוצא לך מלהכנס לשיחה של אנשים שמצאו נושא משותף והם נהנים לצפות ולדבר עליו ולהטיף להם מוסר? חיה ותן לחיות!

headsmacker

New member
התנצלות

אני מאמין גדול ב"חיה ותן לחיות", אני גם מאמין גדול בחופש הדיבור, יש לכם נושא משותף וזה מעולה, רק רציתי להביע דעה. פשוט מלראות איזה 10 דקות, הרגשתי שבא לי להקיא, מה שהבנתי שהתוכנית מחדירה לראש של הצופים הם ערכים שגורמים לי לבחילות קשות. זאת לא הטפת מוסר, איש איש יעשה ככל העולה ברוחו, אני אנסה איפה שאפשר להביא צד אחר לדו-שיח הפופולרי.

omer719

New member
../images/Emo41.gif שירשור שאלות ודיעות ../images/Emo41.gif

אים יש לכם שאלה או אתם מעוניינים לדון על משהו זה המקום! לא לשכוח לשמור על שפה נאותה חברים

baric

New member
יוסי ממש בן אדם טוב....והוכיח את עצמו

ממש השתדל ועשה את המקסימום לבצע את המשימה כמו שצריך ממש איכפת לו ופה רואים מי הבן אדם באמת אז כל מי שחושב על יוסי דברים שלילים ......הנה מצב שאולי ישנה את דעתכם מעבר לכך אני חושבת שהמשחק הזה ממש לא לעניין ...לא מצחיק....מאוד פוגע.... מעניין אם באמת כל דיירי הבית היו צריכים לעבור את מה שהוא עבר ועדיין היו צוחקים מחייכים בטוח כבר היו רבים וצועקים...........ויוסי שר לו ועבד כל כך יפה ולקח את המשימה ברצינות ואפילו ממשיך לשיר ולהיות חיובי............. כל הכבוד יוסי!!!

יNOT

New member
מה רואים?! שהוא לא התלונן? שלא ברח מתולעת?../images/Emo4.gif

בסופו של דבר הסיבה שעושים את זה דווקא ליוסי היא בגלל שהוא הכי פופולרי בקרב המצביעים בהדחות, הרי זה לא יישנה את דעתם של חברי הבית עליו, אבל זה כן ישפיע על הצופים, ככה שבפעם הבאה שהוא יועמד שוב להדחה יהיה לו פי 5 יותר SMSים (זו רק דעתי )

בן אדם באמת טוב, מגיע לו לזכות.

איך אפשר להתנהג כך, הוא בטוח לא היה עושה את זה לאחרים. מקווה בשבילו שהמיליון יהיה לו. מי שידיח אותו מדיירי הבית זה יהיה פשוט גועלי ורוע.

יNOT

New member
ידיחו אותו בכל מקרה ,אבל הוא יישאר

בגלל שהוא מביא הכי הרבה SMSים , ואין לדעת איך הוא היה מתנהג, להזכירך את המשימה הראשונה

אכדית

New member
צריך לעשות הפרדה

אותנו כקהל זה מצחיק, אני מודה שאני אישית מתה עליו, הוא הורס אותי מצחוק, ויש לו יציאות.... שיהפכו לרב מכר אם הוא יאגד אותם לאימרות עפ"י בובליל. אבל... לצעירים לא הוא לא מעניין, לא בראש שלהם, לא מועיל ולא כיף לגור איתו. לדעתי הוא יעלה להדחה כמעט כל שבוע (אם לא כל שבוע...) בתכלס באמת מגיע לו המיליון כי הוא עושה את התוכנית.

קפרי

New member
פעם כל כך רציתי לזכות בלוטו-ירד גשם זלעפות

והילדים היו ישנים ובעלי לא היה בבית. היה חשוך ואני כל כך רציתי לזכות ולתת לעצמי סיכויי אז רצתי בחושך, בגשם ואפילו לקחתי סיכון להשאיר כמה דקות לבד את הילדים ישנים כי פחדתי שהשבוע ההוא יהיה המזל שלי ולא התעצלתי למרות שאני לא אוהבת לצאת בחושך, לא אוהבת לצאת בגשם ולא אוהבת להשאיר את הילדים דקה לבד. זה אומר שהמטרה שלי ושל יוסי מקדמת את כל האמצעים וכנראה שעדיין לא נגעו לו בנקודה, והמיליון חשוב לו מהעינויי, מהכבוד, מהלעג וכו', לי היה חשוב התקווה לזכות...

למעלה