גם אני נותן דעה!!!
רנין- מאכזבת מאוד. בהתחלה חיבבתי אותה וחשבתי כי היא בחורה אינטליגנטית ופתוחה לשמוע ולכבד, אך מהמקרה עם הקידוש הבנתי הכל. היא לא פתוחה בראש, היא אוהבת להרגיש במיעוט, באלה שחושבים שדופקים אותם וחושבת שכולם נגדה, תופסת טרמפ על כל פיפס. במקום שתכבדי את הדת , שבי שנייה בשקט וסגרי את האוזניים, אז לא! עשתה פיל מעכבר. נכון!! זכותה לעשות מה שבא לה! אבל תהרגו אותי אני לא מבין מה הבעיה לשבת בשקט ולכבד ולכבד. אח"כ היא הולכת לאח הגדול כל שנייה ובוכה על התקווה ושאף אחד לא מבין אותה, נו באמת היא לא דיברה עם אף אחד על התקווה ואני בטוח שאם הייתה מדברת הרבה היו מסכימים איתה על הליקויים שיש בהימנון ולא חסר. בקיצור , אני מסכים איתה בדבר אחד - שהיא לא מתאימה למשחק, היא לא באה מוכנה. ושתעשה טובה לעצמה ותפרוש כמה שיותר מהר. אשר- לא מפריע לי, חוץ מהדיעות הקיצוניות-גזעניות שלו. ג'ני- ??? לא שייכת, לא מעניינת, נראה כאילו רק כסף מעניין אותה וזאת משלל ההתבטאויות החומרניות שלה. עזבה חבר אהוב בשביל כסף. איתי- הוא סבבה, נחמד ולא מזיק לסביבה שפרה- מהטון דיבור שלה אפשר לקלוט את ההתנשאות שלה, והיא גם יודעת לזלזל יופי כשהיא רוצה. על הפועל 'לפרגן' היא לא שמעה כנראה. והדיבור שלה כמעט כולו ברמזים. ואני שונא בחורות שמדברות ככה. ליאון - אחלה בן אדם שי- שתלטן וצעקן, אם הוא היה מתגבר על שני אלה הוא היה בסדר. ערן - פלצן גאוותן מתלהב נעמה- לא נעים לראות אותה, אני בMUTE שהיא מדברת, לא יכול לראות את הצורת דיבור שלה עם הידיים והאצבעות. היא אמא רעה זה בטוח ובטח ובטח מורה רעה. יוסי בובליל - הליהוק הכי טוב של ההפקה. פשוט אין מילים. נהנה מכל שנייה שהוא על המסך. מכל המשימה של אתמול אני בטוח שהוא רק ירוויח ומקווה מאוד שדיירי הבית יידעו לפנק אותו. צבר - חכם, חושב לפני מה שהוא אומר , הדבר היחיד שחסר לי קצת בו, זה צחוקים ושמחת חיים. לפעמים הוא נראה לי רציני מידי. קרן - אין בה כלום. חולת פרסום. החיים שלה זה מועדונים, שתייה וחרטה. זה מסביר הכל. היא מאטריאליסטית .ויש לה רגליים יפות, זה כן. עינב בובליל - בד"כ היא רעבה, מצידי היא יכולה לעוף, ובעיית התקציב תשתפר. ונסה - צרפתייה עצבנית ומחוממת, גם היא לא יודעת לכבד אנשים, אך יודעת לדבר הרבה על זה.