שירשור שאלות ודיעות

no nick 1989

New member
יש בזה משהו מושך

בלראות חבורה של אנשים שהכניסו אותם לאותו בית ולראות הכל מהצד את כל הרכילויות וכו',זה מעניין..כי זה אמיתי,זה מציאותי. והאמת שכבר הפסקתי לראות סדרות שאני אוהבת[הכל מוקלט במקס אבל אין לי זמן לראות כי כל הזמן הפנוי שלי הולך על האח הגדול]בגלל זה.

קפרי

New member
כן, אבל הבעיה שיש גם חיים לא? העולם לא נעצר

בשבילנו, מי שתלמיד לא מחכים לו שעורים, ומי אמא לא ממתינות לה עבודות וכו' וכו' לכן מי שיש לו יותר פנאי ועדיף לא להתמכר כי כל התמכרות היא לא ברכה, יראה יותר ומי שלא-לא. יש לי בן שצופה מידי פעם אחרי הלימודים והבן האחר לא מוכן אפילו לשמוע גם כי הוא עסוק וגם כי הוא לא אוהב, כלום לא רע אם לא מאבדים איזון.

יניבל1

New member
אבל זה לא חייב ליהות רק לחסרי חיים

במידה והמשימות היו באמת מעניינות ובאמת יוצרות משחק אסטרטגי זה היה יכול ליהות יותר מעניין מהישרדות (כי זה בלייב והישרדות זה ערוך) אבל המשימות או שגרועות אוא שיש להן פוטנציאל אבל ההפקה דואגת לא לממש אותו (כמו המשימה האחרונה או זאת עם הכספת)

shiki24

New member
זה גורם לאנשים להרגיש פחות בודדים

אנשים מרגישים כאילו הם חלק מהחבורה כל עוד זה ברקע 24/7 הם לא לבד אף פעם

במיוחד המנגינה שמתנגנת כשמראים את יוסי

באמת חובה להוציא פסקול לאח הגדול, רעיון גאוני!!!!!!!!!!!!!!!!!

no nick 1989

New member
תכלס

אין לה אופי היא דבוקה לרנין לכל מקום שרנין הולכת היא נצמדת אליה,אז מה היא תעשה כשרנין תעזוב? תהיה לבד כל הזמן?

אני מאוד מאוכזב מג'ני

בהתחלה חשבתי שהיא לא רק כוסית, אלא גם אינטיליגנטית וחמודה, אבל עכשיו מתברר שהיא בסך הכל חסרת עמוד שדרה ואופי שמלקקת ליחידה ששמה לב אליה.

יניבל1

New member
אני מעריך את כל מי שהגיב כאן

על זה שאתם מסוגלים להמשיך לצפות ולסבול את רנין ונעמה אני כבר כמה ימים לא צופה בחרא הזה, רק קורא/כותב הודעות בפורום הזה האנשים האלה גורמים לי לבחילות כשנאי צופה בהם

AlexH26

New member
צבר שר? עדיף שישתוק ../images/Emo13.gif

לפחות פחות זיופים זה עדיף לאוזן שלנו

למעלה