שירשור שאלות ודיעות

לאאאון אחד התותחים שיש שם :)

וערן , ? כולו משחק אחד גדול ! מחפש מישהי ל"עשות" , שיפרה סירבה לו אז הלך על קרן . כולה מאושרת מהעניין , מה קרה ? ראיתם ת'פרק של הנשיקה ושהגיע לאמבטיה ירק לכיור ?

אנשים! צריכה עידכונים..לא הייתי כאן

זה המון דיפדוף אז רק 2 שאלות. למה רנין עדיין פה ? ומה היתה המשימה של יוסי היום?

ועכשיו כששי נחשף בשיטת "ההפרד ומשול" שלו.....

1)מי לדעתכם יהיו המועמדים להדחה ? 2)מה לגבי הסינג'ור של יוסי - האם זו בדיחה חסרת חשיבות על חשבונו או שגורמים לו לעוול? 3)מה לדעתכם הובטח או נאמר לרנין כדי לשכנע אותה שתשאר? 4)אם הייתם יכולים לתת טיפ אחד חשוב למצטרף/ת החדש/ה - מה הייתם מייעצים לו ? 5) מי מדיירי הוילה הכי פחות מעורב בליכלוכים ? 6) אחרי מיון תולעים וברגים whats next ? ד.א
לעינב הבובלילית שהצליחהולהבין את דרכי פעילותו ו... לחשוף אותו הראשונה . המועמדים שלי להדחה השבוע
נעמה|שמאל
שמאל|רנין.

sarit115

New member
|!!|../images/Emo41.gifכמה אפשר ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif

בעלי עובד לילה אז כל היום יושב מול המסך ורואה את אח הגדול. כל י-ו-ם...בקושי עושה קניות ..בקושי קם לשרותים...כאילו הוא מאופנט. לא יכולה לדבר איתי אפילו. לי נמאס ואני רואה יותר ביום א' וג'..אם אני פונה אליו הוא מנפנף אותי...וואלה בא לי לזרוק עליו משהו...מעצבן נורה..לא ידעתי שהוא אוהב רכילות?? האם יש למישהו בעיה דומה כי אני מרגישה לבד עכשיו...התוכנית יכולה להרוס בתים

בעיה רצינית...

ת'אמת מבינה את המצב....... נדיח אותו בשבילך ביום א'.............
תיכנסי לחדר....ותקראי לו "בעלי, האח הגדול קרא לך לחדאר. ומייד"!!!! סתם...הכל בהומור.... דברי איתו על זה..........שיחה תמיד עוזרת. או שתתמכרי איתו ביחד.

גם לי ולאשתי אותו סיפור-מה שקרה בסוף שגם

היא התמכרה בסוף תבקשי ממנו לראות איתך ואז תראי איך לאט לאט תתמכרו לזה

יNOT

New member
../images/Emo221.gif סקר-מי חזק ומי חלש בווילה ../images/Emo221.gif

בעקבות החוסר החלטיות של רנין, התקיפות על ליאון, העצב של קרן וג'ני, ההתנכלות של ההפקה ליוסי, וכו.... החלטתי שמן הראוי לעשות סקר- לדרג את האנשים בווילה, מן החזק לחלש ביותר. לא מדובר על למי יש יותר קוביות
אלא מי הכי לא ניתן להשפעה מבחינה רגשית, מי הכי דובק בדעותיו, ומי למי יש את הכוח השפעה הכי חזק על חבריו בווילה....ובקיצור מי לדעתכם הכי חזק
(לא מדובר במי אתם חושבים שייזכה, ולא לדרג במקום הנמוך ביותר את האדם השנוא עליכם ביותר.) X XX XXXX XXXXXX XXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX חזק -->---->----->--->----->---->----->----->---->----->---- חלש

יNOT

New member
עדיף שתמחוק את ההודעה כבר, בשביל מה לשרשר את

זה בשרשור הזה??! זה רק נבלע פה...ככה היה יכול להיות דיון על הנושא.

הדרוג שלי

יש שני דרוגים : הגלוי [ אנשים שחושבים שהם משפיעים] והסמוי [ האנשים השקטים שמרכזים בידם מידע ובנתיים שומרים על פרופיל נמוך] לפי הגלוי: שי + וערן נעמה + קרן ג'ני ורנין { "עוצמת החלש"} צבר שיפרה איתי אשר וונסה עינב + אבובליל לאון ולפי הסמוי הסדר הוא אחר לגמרי - אבל זה כבר להזדמנות אחרת...

תאריך לידה של עינב 21.6.85

זה כדי שיוסי יזכור את התאריך כי היתה משימה כזו הקטע שאם תשאל אותו עכשיו הוא לא ידע את התאריך

alzar

New member
שאלה- לאון ועינב

היה קטע שנעמה ועינב דיברו בשקט בחדר ועינב אמרה לנעמה "אל תדאגי תשאירי לי את לאון" כאילו שהיא תדאג להסית אותו נגד שי וערן... הגיוני שעינב תפעל בצורה כזאת נגד לאון או שזה סתם וזה בעצם כנגד נעמה? ובכלל, מי ביחד ומי נגד עכשיו?

זה שטויות מה שאמרת עכשיו...עינב אמרה לה את זה

בהקשר אחר נעמה העליבה את ליאון ששאלה אותו משהו על האישיות שלו שהוא לא מראה את זה במשחק והוא רק מראה את זה שהוא הומו ולא יותר מזה

eli7r

New member
שאלה

יש מישהו מדיירי הבית שלא מעשן? שלא שותה אלכוהול? סתם מסקרן אותי לדעת

eli7r

New member
שאלה

יש מישהו מדיירי הבית שלא מעשן? שלא שותה אלכוהול? סתם מסקרן אותי לדעת

א ח ת18

New member
רנין

חייבת לעוף השבוע.. אם היא משתגעת ככה כל יום שישי מה היא תעשה בראש השנה? וכיפור??

superjets

New member
האם כתוב מי העמיד להדחה את מי איפשהו ?

האם יש רישום של כל שבוע איפשהו ?

יNOT

New member
לא

אתה יכול לפנות למנהל הפורום במסר אישי , ולבקש ממנו ליצור טאגליינס ענייניים לפורום , כרגע אין ממש דבר כזה, לפחות לא לידיעתי.

למעלה