שירשור שאלות לבית הבובות

../images/Emo41.gif שירשור שאלות לבית הבובות ../images/Emo41.gif

יצא לי חרוז
אז זה שירשור השאלות לקראת האירוח הקרב ובא.. <לכל מי ששכח, יום שני הקרוב בשעה 21:30, קישור לאירוח יופיע כאן בפורום באותו הערב> יש משהו שרציתם לדעת ולא העזתם לשאול עד היום?
זה הזמן.. השאלות הנבחרות שלכם ישאלו באירוח. כל שאלה שקשורה לאירוח ולא תישאל בתוך השירשור, תימחק
אירוח מהנה לכולנו

עורוס

New member
יא ../images/Emo9.gif ../images/Emo97.gif

אז ככה- קודם כל, אתם להקה מעולה! תמשיכו ככה, ומי יתן ותבואו להופיע יותר בצפון הרחוק
ובקשר לשאלות- 1. יש תאריך ליציאת האלבום? 2. מה אתם אומרים על ההצלחה הענקית שזוכים לה "סיגפו" ו"למעני"? 3. מה יהיה הסינגל הבא שישוחרר? וזהו... :]

מספר שאלות ללהקה המדהימה.

קודם כל, מילים של הערכה - תודה על מוזיקה נפלאה. המונים של תודה! ולשאלות: 1. האם חשבתם על שיתופי פעולה עם להקות/זמרים/זמרות בהופעות, או על צירוף זמר/ת נוספים ללהקה בדיסק הבא? עם מי הייתם רוצים לשתף פעולה? [האם אפשר להופיע אתכם?
נו בצחוק..] 2. אם היו מבקשים מכם להסביר את רמת ההתחברות של אוהבי הלהקה לטקסטים, איך הייתם מסבירים את זה? הרי כשבנאדם כותב טקסט הוא כותב אותו מתוך המקום הפנימי שלו, האם יש לכם דרך להסביר איך זה שכל-כך הרבה מזדהים אתכם? יהיה מעניין לשמוע את זה מנק' המבט של המחבר דווקא... 3. האם יש שאיפה להופיע באיצטדיונים, מול אלפים של אנשים, או שמועדונים קטנים עושים לכם את זה ובגדול?
זהו בינתיים... יומטוב

טוב גם לי יש שאלות:)

איך הפכתם מ"אמיר ואיתי" לבית הבובות? איפה נוצרה ההיכרות בין כולכם?
איך דני הצטרף ללהקה?
יש תאריך משוער ליציאת ה-DVD?
ספרו לנו קצת על ההופעות בחו"ל:) מה מתוכנן שם?
סתם בשביל הידע- מה הייתם עושים אם הייתם זוכים בפלטינה?
אולי פעםאחת ולתמיד תסבירו את השורה "סיגפו זה ח וגה פוגע" כי אנחנו ממש לא מבינים מה הקשר לסיפור המפורסם שעל שמו נקרא סיגפו?
איך הרגשתם כשנכנסתם לפלייליסט של גלגל"צ?
מה אתם יותר מעדיפים- הופעות אינטימיות עם קצת קהל, או הופעות גדולות והמוניות?
יש רגעים בהופעות שזכורים לכם לטובה, אולי שיר שאתםממש אוהבים לבצע בהופעות? זהו, נגמרו לי השאלות :p תודה רבה רבה רבה שבאתם
תודה רבה על זה שאתם טורחים אחרי הופעות להישאר ולדבר איתנו ולתת את כל החום והאהבה שאתם נותנים, תודה על כל חיבוק, ננשיקה ועל כל דקה שאתם מעניקים לנו מזמנכם:) פשוט תודה שאתם אתם וזהו

eladi88

New member
גמני הייתי רוצה להבין את פשר המשפט

סיגפו זה חם וזה פוגע

mory89

New member
כל מה ששיר שאלה זה בערך מה שמעניין

גם אותי.. אז ככה שאני מנצל"שת אותה גם בשבילי..=] שבוע מצויין לכולנו!!

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| שאלות ../images/Emo9.gif

1. חשבתם שתגיעו להצלחה כזאת עצומה? 2. מה הדיסק האחרון שקניתם?
[כל אחד מכם? :X] 3. איתי, אם היית אמיר ליום אחד איך היית מנצל את זה?
4. אמיר, אם היית איתי ליום אחד איך היית מנצל את זה?
5. ואני חייבת לשאול את זה כי זה משגע ואני לא מבינה למה אף פעם לא שאלתי את זה :X מה זה המשפט "אל המעיין בא גדי בא גדי קטן"
?

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| עוד שאלה חשובה מאוד!!!

מה זה סיגפו?
לא סתם :X כלומר, לא נמאס לכם ששואלים אתכם מה זה סיגפו? P:

talba3

New member
שאלות ממני :]

אז ככה קודם כל חשוב להגיד שאתם להקה ענקית ומדהימהה ואמן תמשיכו ותפרחו ותמשיכו ליצור ולהוציא שירים, דיסקים מדהימים כמו מדפים! עכשיו השאלות:
איזה להקה (או מחול או מהארץ) הייתם רוצים לעשות איתם מופע משותף?
על מי או על מה נכתב השיר אישה כנענית?
ספרו את הסיפור על השיר מדפים? ולמה קוראים לדיסק דווקא מדפים?
קיסריה מושך אותכם? כלומר הייתם רוצים להופיע מול אלפי אנשים בקיסריה?
מה להביא למפגש פורום הבא? סופגניות או לביבות?
בשירים שלכם מדובר הרבה על ההוא שם למעלה וכל זה ואחד כמוני שלא מאמין בהוא שם למעלה, אני מאוד מתחבר לשירים שלכם בגלל המסר שבהם אבל השאלה היא האם אתם בשירים שלכם מנסים להעביר מסר לחיים או מסר שיש את ההוא שם למעלה? או משהו אחר? (השאלה נשאלה בגלל שכלכך הרבה מגוון של אנשים מתחברים לשירים שלכם שזה פשוט לא להאמין)
איך אתם (איתי ואמיר) הכרתם וחשבתם לצרף את שאר הלהקה? (נתן, שי, זיו ודני)???
אולי תעשו מופע עם ברי סחרוף? זה החלום הרטוב שלי!!!! פליזזז חחח סתם
בקשה אחרונה- בבקשה דיסק הבא אל תעשו שיר נסתר כי זה קצת מסורבל למצוא אותו (תודה) אז זה כל השאלות ואל תשכחו שאתם מדהימים ותודה לכם על כל ההופעות המדהימות והיחס כאילו אתם אחד מאיתנו!!!

א נ ד י א

New member
יאאא גם אני רציתי לשאול את השאלה

על מי או על מה נכתב השיר אישה כנענית!

mory89

New member
גם לשאלות של טל אני מצטרפת..

גם הן מעניינות אותי

horses my love

New member
יש לי שאלות!

קודם כל אתם להקה מדהימה! אני שומעת אותכם כל היום... לא מחמיצה אפילו הופעה אחת...חחח... יש לי מספר שאלות: 1. איך הכרתם אחד את השני? 2. אני אישית בוכה מהשירים של יובל...מאיפה הגיעה ההשערה? 3. מה פירוש "סיגפו"? האם היא כבר קיימת? 4. מה היה השיר הראשון שלכם? 5. האם חש לכם מעריצות שרצות כמו תרנגולות?(כשהלכתי להופעה שלל הראל סקעת מארנה היום שם בנות שרצו אחריו כמו איזה תרנגולות וממציאות משפטים) האם גם אצכם זה ככה?? תודה לכם מראש=]] ואל תאכזבו אותי ואת כל חברי הפורום!! אל תישברו לעולם! תמשיכו להוציא דיסקים.. כבשתם את כולנו! אם הצלחתם עלינו תצליחו לכבוש גם את העולם! כל כבוד לכם באמת! חח...טוב יש לי הרבה מה להגיד אבל הידיים שלי הלכו! ביי ובהצלחה בבהמשך הדרך שלכם!

אה עוד משהו..

למה אתם לא שריםאת הסקיצות שלא נכנסו לאלבום בהופעות? מי כתב את Friend ועל מה או מי השיר נכתב?

למעלה