שירשור שאלות לבית הבובות

lihi50

New member
חחח זה מה שאני גם רציתי לשאול

למה הם באמת לא מופיעים בצפון???

mory89

New member
היתה הופעה בבראשית

ובנהריה ובעוד איזשהו מושב שם באזור.. ליד חיפה.. אם אני לא טועה..

wa11a

New member
איזה כיףףףףףףףףףףףף

נו ..... יש מצב להופעה בקרוב?!?!!?

mory89

New member
יש מחר בבארבי, ועוד הרבה..

סתכל/י בלוח הופעות. יש כאן שרשור על זה.. חפש/י..

עוד שאלה חחח :)

בתור אנשים שעברו דרך מאוווד ארוכה בשביל להגיע למעמד שאתם נמצאים בו היום (בכל זאת, דיסק זהב במצב של המוזיקה הישראלית היום לא הולך ברגל) מה אתם חושבים על כל תופעת כוכב נולד?

NuNuSh

New member
שאלות ../images/Emo13.gif

* איזה שיר בדיסק מדפים הכי מתחבר אליכם ולמה? * אמיר, כאשר כתבת את השירים(כמו לדוגמא: "אישה כנענית או מדפים) אתה מייחס את המלל למקרים אישיים שקרו לך או לאנשים שקרובים אליך? * מתי יצא הדיסק החדש? * איך אתם מתמודדים עם ההצלחה והאהבה העצומה שאתם מקבלים מהקהל בהופעות?

BlockBusta

New member
שאלה אל המפעילים של בית הבובות

1. למה "בית הבובות"? הסבר בבקשה 2. יש לכם שיר יפה שממעתי עם חצוצרות ברקע, אם אפשר לדעת את השם..? איתי

mory89

New member
אני מאמינה שאתה מתכוון לשיר "שמש"

ואני מצטערת שאני מציפה את כל השרשור הזה..

Ma E

New member
שאלה שמעסיקה אותי הרבה זמן..

אני הכרתי אותכם בערך לפני חצי שנה, גיליתי שהרבה רחובותיים מכירים אתכם והעברתי את זה גם ליבנה. אבל אז הייתם להקה קטנה שרק אנשים מסויימים הכירו ואהבו. שזה דרך אגב הרבה יותר מגניב לשמוע מוסיקה שלא כולם שומעים. אבל אז התחיל סיגפו בגלגלצ [שקצת הרס את השיר ואני מקווה שלא יהרסו לי את גם למעני שהוא הכי טוב בדיסק] וכל העולם ואחותו מכיר אותכם פתאום, שבדוגרי זה קצת מבאס. אז השאלה שלי היא - מה אתם מעדיפים? קהל לא עצום אך איכותי או קהל עצום שמכיר רק את סיגפו? ואל תגידו לי שאתם שמחים שיש קהל כזה תומך בהלבהלבהלבהלה כי לדעתי עדיף קהל שמעריך את המוסיקה ולא כזה ששומע את סיגפו לחודשיים ועובר ללהיט הגלגלצי הבא
מקווה שלא שיגעתי ת'שכל הכל מאהבה
מאי

Ma E

New member
תודה רבה../images/Emo13.gif תגידו הם ענו לי?

כי פשוט הייתי באימון ולא ראיתי את האירוח..
שמישהו יעשה סיכום תשובות

זוהרים

New member
כן הם ענו דווקא [איתי זתומרת]

הוא אמר שכאילו זה נחמד והכל שיש קהל מסויים של הלהקה שמכיר את כל השירים, ולא רק "סיגפו", אבל בכל זאת למה שלא כולם יהנו מהשיר הזה. וגם אם אין מספיק קהל שיבוא להופעות ויקנה ת'דיסקים, ויהיה רק ת'קהל הקטן והאיכותי, זה ימנע מהם להמשיך להוציא עוד ועוד דיסקים, כי זה עסק יקר. משהו כזה. אותי הוא שיכנע בכל אופן

כלללל כךךךךך מסכימה איתך!!!

אנשים משגעים אותי. שאני שואלת אנשים אם הם אוהבים את הבית הבובות הם אומרים בטחחחחחחח אז אני שואלת איזה שירים אתם מכירים.. והם כזה אני מכיר רק אחד- פתאום שנדמה משו...? ואני: אוי ויי. אתם חיים חיים שלא שווים כלום. בלאט

זוהרים

New member
אוי, ישלי עוד שאלות :]

בקשר לסקיצות
בסקיצה של "למעני", מי שורק בסוף
מתי בערך הוקלטו הסקיצות
ומה לקחתם כשהקלטתם אותם
סתם

לא עולות לי עוד שאלות

אבל- רציתי להגיד שוב, כרגיל, שאתם מדהימים, ותודה לכם על הכל, אתם אנשים מקסימים, אחד אחד, באמת.. תודה

טוב אז ככה:

1) איך מצאתם את הנגנים האחרים של הלהקה? 2) על מה נכתב השיר עומד מול ראי? מה ההשראה שהביאה לכתיבה שלו? 3) האם ניסיתם להתפרסם בארץ לפני שנסעתם להודו והתפרסמתם שם? 4) איך התחיל כל הקטע של הצריבה בהודו? 5) אמיר ואיתי. איך אתם מכירים? 6) אמיר, אתה כותב מדהים. באיזה גיל זה התחיל? 7) רוב הלהקות שנהיות מפורסמות כבר לא שמות כל כך על המעריצים שלהם, ואתם כל כך חברותיים ומדהימים. איך יש לכם כוח? 3>

sahar00

New member
שאלה דחופה!!!

קוראים לי סהר ורציתי לדעת לעשות דואט אם זמר או זמרת בעתיד..?? ועם הדיסק הבא שלכם שיצא לכם ב"ה (הבנתם) יהיה על אותו סגנון כמו הדיסק הראשון??

השאלה שלי אליכם היא

מה בא קודם שם הלהקה או שם השיר (בית הבובות הקטן של אלוהים)? נ.ב הייתי בהופעה שלכם בנהריה היה ענק ויש לכם אחלה שירים

ידוע

קודם כל בא השיר ורק ברגע האחרון שהם היו צריכים לבחור שם הלהקה החליטה על בית הבובות.

למעלה