שירשור שאלות לבית הבובות

mory89

New member
כנ"ל

אני זוכרת ששאלנו את זה מתישהו, רק לא זוכרת מה הם ענו..

ואני זוכרת ש...

במפגש ביקשנו מהם לשיר את פרינד ואיתי אמר לא לא זה לא מתאים עכשיו או משו כזה ומאוד סיקרן אותי לדעת למה

mory89

New member
כן, אני זוכרת את זה..

יאלה שיצא כבר הדיסק החדש!! (לא, אני בכלל לא מתלוננת על מדפים!)

mory89

New member
אני בידיוק שומעת אותו עכשיו, בגרסא

ההיא עם הפסנתר, והוא ממש נשמע עצוב!!
וגם המילים.. קראו-

must178

New member
שאלות שלי

1. למה אתם לא שרים את הסקיצות בהופעות? 2. האם קראתם את הספר "בית הבובות" של ק. צטניק? (ומה אתם חושבים עליו אם כן?) 3. מה חברי הלהקה עושים חוץ מלנגן (כלומר, עבודה או משהו כזה)?

must178

New member
עוד שאלה

האם תנגנו שירים של אמנים אחרים (קאברים) בהופעות הבאות?

המ

שאלו כבר את כל מה שעלה לי בראש עד עכשיו.. אז פשוט תמסרו
על המוזיקה המדהימה ועל ההופעות והאנרגיות

RoCKeR121

New member
קודם כל תודה ענקית ללהקה

שבזכות כמה שירים שלה יצאתי מהמשבר הכי גדול שהיה לי בחיים בערך. אתם ממש טובים - תמשיכו ככה השאלות: - מה הטעם המוזיקלי של כל אחד מחברי הלהקה? - מיהו המוזיקאי המוערך ביותר על ידי כל אחד מחברי הלהקה? - איתי, באיזה גיל התחלת לנגן וכמה זמן אתה מנגן? - נתן, באיזה גיל התחלת לנגן וכמה זמן אתה מנגן? - לכל הכותבים/מלחינים של הלהקה, מאיזה גיל התחלתם לכתוב או להלחין - מתי היתה הפעם הראשונה של כל אחד מחברי הלהקה באולפן הקלטות ואיך היה? חוצמזה מצטרף לכל השאלות של כולם. אתם אחלה להקה, טוב שיש מישהו שמשמח אותנו בימים האלה:)

RoCKeR121

New member
ועוד משהו!

מתי תהיה הופעה באיזור חיפה? אני יודע שיש מועדון שנקרא הלונה ושם מופיעים הרבה אומנים(ד"ר קספר, אביתר בנאי וכו') ולמרות שהוא לא משהו בתור מועדון יש הרבה מעריצים מחיפה שיהיו שמחים לראות הופעה שלכם

galianessi

New member
ליד הגורל

מה הסיפור מאחורי השיר "יד הגורל"? בהופעה הוא נשמע נורא קצבי יחסית לתוכן הרציני..

זוהרים

New member
כמה שאלות:]

קודם כל- אתם להקה מדהימה, ומיוחדת עם אנרגיות מטורפות במיוחד, אין הרבה כמוכם, ופשוט תמשיכו באותה הדרך הקלה בשבליכם:] עכשיו לשאלות: 1. לפי מה שהבנתי [ראיונות וכאלה] כל התגלגלות הלהקה, עד למצבה הנוכחי כיום, קרה די במקרה בלי תיכנון, מפה לאוזן. איך ההרגשה של ההצלחה המטורפת עקב זה שלא ייחצנתם את הדיסק, בלי שירים לרדיו, בלי קליפים, רק דרך השמועות ומהפה לאוזן
2. על איזה עוד כלים אמיר ואיתי מנגנים
ומאיזה גיל
3. שמתי לב בהופעות, אתם נותנים בהמון מהשירים לקהל לשיר לבד. איך זה באמת ההרגשה של - רגע אחד זה שירים רק שלכם, צרוב על כמה דיסקים שהתגלגלו בין חברים. ורגע שני- מאות מעריצים שרים בע"פ את כל השירים
[כולל ה"אאאהה אהה אהה" שבין לבין
] 4. עוד כמה זמן בערך מתוכנן לצאת הדיסק הבא
5. היו שירים מסויימים שלפני שהחלטתם להכניס לאלבום [או אחרי שהכנסתם לאלבום], שניתם בהם את שם השיר או מילה, מילים, מנגינה, וכד'
זהו בערך תודה

פופי22

New member
שאלה קטנה

קודם כל תודה לכם על כל השירים והאהבה שאתם יוצרים!!! והאם נזכה לראות את סיגלית(סיגה)שבזכותה נוצר השיר המדהים באחת ההופעות?

mory89

New member
היא היתה בבארבי בהופעה שהם קיבלו

את הדיסק זהב. אני מאמינה שהיא בטח תבוא מתישהו שוב.. אבל נשאיר את השאלה ללהקה.. חכה/י למחר=]

hodayoyo

New member
שאלות ../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

המ קודם כל תודה שבאתם :] -למה לקח לכם כל כך הרבה זמן להגיע לאירוח פה בתפוז? :p -השיתוף פעולה עם "מתיסיהו", איך נוצר הקשר? מי פנה אל מי? -למה רק איתי בא לבקר בפורום? אנחנו מחכים גם לשאר חברי הלהקה... :)

כתוב בהודעה הראשית, 21:30 ../images/Emo13.gif

מחר בערב ינתן כאן קישור בראש הפורום לחדר האירוחים של בלוגTV

למעלה