שירשור שאלות לבית הבובות

eladi88

New member
שאלות

השיר למעני... בשביל מי הוא נכתב? או יותר נכון...בעקבות מה הוא נכתב? כמה שירים יהיו בדיסק הבא? האם תעברו להופיע במקומות גדולים יותר בעתיד? או שסבבה ככה? מה שלומכם?? אממממ זהו. ורק רציתי להגיד תודה רבה!

Mosh28

New member
חחח רק בגלל ששיר אמרה לי היום

"מזה מוש? אין לך שאלות לבית הבובות??! ועוד אתה?!?!" אז בשבילך ובשביל כולם
1. האם יש תאריך ליציאת הדיסק החדש? 2. האם חלק מהסקיצות כמו "יש מקום" ו"my best friend" יכנסו בדיסק החדש? 3. מסקרן אותי לדעת על מה/מי נכתב השיר של my best friend אם אפשר לדעת 4. מה השיר האהוב על כל אחד מכם? (מתוך השירים שלכם, ובלי להגיד כולם!!) 5. נו מה.. זה דורש.. מה השיר האהוב שלכם בכללי? וממ זהו.. זה הכל תודה

galianessi

New member
פשוט סקרנות... ../images/Emo13.gif

אתם כותבים הרבה על אלוהים/ ההוא מלמעלה... מה זה אומר על האמונות האישיות שלכם?

Raz Bob Marley

New member
שאלות...

טוב שאלו פה כבר כמעט הכול,אבל נשאל בכל זאת את מה שמעניין אותי. איזה זמר ישראלי אתם הכי אוהבים(מבחנת הכול:לחן,מילים,קול וכו')? איזה להקה ישראלית אתם הכי אוהבים(מבחנת הכול:לחן,מילים קול וכו')? מתי יצא הדיסק החדש ואיך יקראו לו? האם הופתעתם מגל ההערצה אליכם? עם איזה זמר\להקה הייתם רוצים להופיע? לאיזה שיר הייתם רוצים לעשות קאבר?והאם חשבתים לעשות קאברים בהופעות שלכם? מה אתם חושבים על הזמרים: ברי סחרוף ואביב גפן?שני הזמרים הכי אהובים עלי ביותר,פשוט אומנים מדהימים. מממממממממ זהו... ותודה ענקית על הכל!!! פשוט להקה ענקית אתם!

Raz Bob Marley

New member
וואו מגניב! שיר מצוין.

מעניין מאוד איך יצא הקאבר. אני בטוח שבית הבובות עשו את זה מצוין(אבל עדיין לא כמו ביטלס,ביטלס יש רק אחד).

שניר1984

New member
הם עשו עוד קאבר פעם

platters - blue moon פעם בבארבי והיו עוד אבל אני לא זוכר כרגע

mory89

New member
בלע

אפע'ם לא הייתי בקאבר שהם עשו
(לא שהשירים שלהם לא מספיק טובים בשבילי, כן?)

liat love yaniv

New member
אתם מדהימים!!!!

אני מתה על השירים שלכם!!המחשב שלי מפןצץ בשירים שלכם!!! אני בעיקר אוהבת את סיגפו-פתאום כשנדמה שהשחר לא יפציע לעעעעעעעולם עוד עולה זיכרון יששששששן!!! שיר the best!! למה אתם לא מופיעים בצפון?

למעלה