דידוש מ ע כשיו!פריים טיים-או איתן או דניאל או שניהם. בכל תמונה,בכל פריים.
P puma141 New member 24/9/11 #165 דידוש מ ע כשיו!פריים טיים-או איתן או דניאל או שניהם. בכל תמונה,בכל פריים.
ק קייזר סוזי New member 24/9/11 #157 טוב דידוש, הבנו את הפואנטה למה כשתמיד המצלמה על קרן, ושמלא פרקים בערוץ 10 היו נטו על קרן בסימן חיובי, אף אחד מכם לא התלונן? אתם הורסים אותי. כבי את השידור אם לא טוב לך,לא כך? אני בכלל לא רואה.
טוב דידוש, הבנו את הפואנטה למה כשתמיד המצלמה על קרן, ושמלא פרקים בערוץ 10 היו נטו על קרן בסימן חיובי, אף אחד מכם לא התלונן? אתם הורסים אותי. כבי את השידור אם לא טוב לך,לא כך? אני בכלל לא רואה.
D didush100 New member 24/9/11 #176 בעיניי זו חוצפה ששניה לפניי הגמר עושים שטיפת מח לצופים וזה לא קשור לקרן אלא לעובדה שיש בבית 9 אנשים ומראים לי רק 4.
בעיניי זו חוצפה ששניה לפניי הגמר עושים שטיפת מח לצופים וזה לא קשור לקרן אלא לעובדה שיש בבית 9 אנשים ומראים לי רק 4.
ק קייזר סוזי New member 24/9/11 #187 דידוש, את מפגינה צביעות קלה מאמי כל עוד מדובר בפייבוריט שלך זה מותר.
P puma141 New member 24/9/11 #191 צביעות?! הפייבוריטית של דידוש נעלמה לפני 3 ימים כבר מהמסך! צביעות? לדעתי כל מילה של דידוש אמת פשוטה.וצודקת
צביעות?! הפייבוריטית של דידוש נעלמה לפני 3 ימים כבר מהמסך! צביעות? לדעתי כל מילה של דידוש אמת פשוטה.וצודקת
N noaxxx New member 24/9/11 #168 כאן אני מסכימה איתך../images/Emo6.gif מקווה בשבילה שכבר ברור לה שהיא יוצאת מקום רביעי...