שרשור אחה"צ טובים

sunflower11

New member
לא ראיתי את השמלות (ראיתי לשנייה איזה שמלה

בצבע וורוד עתיק שהיא לא יפה) והיא נעלה את הנעליים הסבתא יחנה שלה (עם עקב נמוך). שיביאו לה גם נעליים יפות עם עקב גבוה.

efrat800010

New member
../images/Emo45.gifכל דבר יפה עליה

גם בלבוש הכי פשוט שראינו שלבשה כל העונה יש לה נתונים מדהימים עד מושלמים

sunflower11

New member
כן, אבל עם הסטיילינג הנכון היא יכולה להיראות

פצצה. צריך לבוש ונעליים שייתנו לוק שיביא לידי ביטוי בצורה האופטימלית את הנתונים המצויינים שלה.

didush100

New member
אני לא מבינה למה כל היום מראים את אורטל

ואורן? מה נסגר עם ההפקה? ולמה לא מראים את קרן? ממש מוזר מה שקורה שם

puma141

New member
יותר ממוזר דידוש. גם כשהם מראים את קרן וגב-

הם מראים אותם בשעות קשות שלהם. לא בשמחה. למשל אתמול במסיבה, כל הערב!!המצלמה הייתה או על איתן או על דניאל או על שניהם! קרן וגב לא קיימים. מעט מאוד הראו את גב. לגבי אורטל, יומיים-לא הראו גם אותה. רק בטעות-כשהייתה ליד איתן ודניאל. אבל קרן וגב, בודדו אותם, אז הם לא ליד המרכז, הזוג ה"מלכותי" ולא מראים אותם בכלל!!! יש מצב שהם רוצים להבליט את איתן ודניאל, כי לאורטל כבר נתנו פרומו מפוקפק, והורידו אותה קצת-למרות שלדעתי לא יצליחו-אורטל הכי חזקה בחוץ.אולי היא וקרן אותו דבר.בכל מקרה-מנפנפים את קרן וגב בקיצוניות זה נקרא דידוש-להוציא אותם מבתודעה:) למרות שזה קרוב לגמר!

גב וקרן עצבניים ודכאוניים מאז שחזרו מיוון,

תגידי תודה שלא מראים אותם, אם את רוצה שהם יגיעו לגמר.

KEEK

Member
וככה נראה זוג שיודע שהוא בדרך לניצחון

תתארי לך איך הם היו מתנהגים (במיוחד גב) אם זה היה ההפך ודניאל היתה תמיד חסינה מהקהל, ואיתן ודניאל היו טסים ליוון..

גייל 7

New member
נשבר לי הזיין מהם ...

ליהי מרגישה לא טוב - מכינה אוכל לכולם. דניאל מרגישה לא טוב - מכינה מרק. (מבקשת בנימוס מגב לקחת את הסיר מהלופט של סבתא שלו ...) אורטל מכינה עוגה, ורק הזוג הדמיוני מתאמן לערב שירה בציבור ... ה"תקשורת" ביניהם מתנהלת בזמר ... אם היו אומרים שהדור הבא הולך להיות מחזמר - מראש לא הייתי נכנסת לצפות ...

efrat800010

New member
../images/Emo6.gifאו בגלל

הבריכה והמזגן בחדרים חחחח לא ידעת? הם באו "לעבור חוויה"

גייל 7

New member
אפרת, אין לך מושג

כמה הם נמאסו עלי ... ואיך קרן לא עייפה מהצחקוקים המזוייפים האלה ??? היא כל הזמן עומדת (יושבת ... שוכבת ....) על המשמר לא להעיר את השד שגר בתוך המוח של גב ... אשכרה - להסתכל ולהבין איך לא להתנהג

גייל 7

New member
סוזי ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

זה הכי מדאיג אותי
שהם יקנו בכל הכסף הזה שירונים
(זה במקרה הטוב
) שבוע טוב
שנשמע בשורות טובות

למעלה