שרשור אחה"צ טובים

efrat800010

New member
זה פיצוי על עונה שלמה שלא הראו אותה!!!!!!!!!!

כל העונה העלימו לצופים אותה גם בלייב וגם בשידורים הבחורה הכי אהובה שלא הועמדה אף פעם להדחה ע"י הקהל!!!!!!!!!!!! ברור שיראו אותה

efrat800010

New member
../images/Emo6.gifהיום קרה לי את הדבר הכי מצחיק העונה

הייתי אצל דודתי ושוחחנו על הגמר של מאסטר שף. אמרתי לה שמחר הגמר של הדור הבא אז היא אמרה לי "אה כן? חשבתי שכבר היה הגמר כי הייתי במספרה וראיתי בטלויזיה שם שליהי ניצחה וכולם נישקו אותה,היא יצאה עם החבר שלה גם" לא יכולתי להפסיק לצחוק
(היא בעצם ראתה את הזכייה המדומה באולפן..)

didush100

New member
עברה דקה וחזרו לאורטל

זה ממש לא ייאומן אני מתחילה למדוד זמנים השעה 17:56 ואורטל על המסך שטיפת מח כבר אמרנו?

puma141

New member
לדעתי הקפיאו את הלופט!יחד עם קרן וגב עד

הגמר.שלא יצייצו. דידוש, גם את זה תגידי על הבמה!!!:)

efrat800010

New member
דידוש מעניין שבמשדרים בערוץ 10 לא הזכרת

18 פעמים שקרן וגב תקועים על המסך כמו מסטיק ולא מפסיקים להראות לנו אותם זה היה סיוט שטוב שנגמר

didush100

New member
הראו את אורטל המון בתכניות

וחוצמזה זה לא לעניין ששניה לפני הגמר מעלימים את כל הבית. שיראו את כולם ובמיוחד את המתמודדים הראשיים. לא ייתכן שימים שלמים מראים רק את דניאל ואיתן ואורן ואורטל.

puma141

New member
דידוש 7-10 בלילה,נחשב פריימטיים.תראי מה יק

יקרה עוד מעט! שימי לב:) אחד השיקולים שלהם, זה שאנשים או עובדים ביום או בשבת מטיילים,לא כמונו חחח -סתם- ואז בערב בכל הערוצים השעות 7-10 או 8-10 נחשב לפריימטיים. הם זורקים קצת פירורים לקרן גב, קצת לאורטל קצת יותר מקרן מגב אבל זה רק היום, ואז-פריימטיים! איתן ודניאל,ומי שעומד לידם זוכה גם! זה הראש של ההפקה

efrat800010

New member
מה ז"א ? את משווה את

הזמן שהראו את אורטל לאורך 3 החודשים מול הזמן שהראו את אתי וקרן?(או אפילו גב יחסית לזה שהוא נכנס הרבה אחריהם וקיבל המון זמן מסך) את משווה את כמות הצופים בלייב(עלובה ביותר) אל מול כמות הצופים בערוץ 10?(גם עלובה אבל פי כמה מהכמות בלייב) רק בזכות או בגלל כל הזמן מסך שנתנו לקרן היא הגיעה לאן שהיא עכשיו ועוד זמן מסך חיובי ומעוות! את אורטל לפי כמות האהדה אליה וזה שהיא נשארת כל שבוע ע"י הצופים ומקבלים ממנה המון - הכי הרבה אסמסים - היא היתה צריכה להיות הכוכבת של העונה אבל ההפקה המושחתת בחרה אחרת

didush100

New member
יוני חייב לחפור לנו עד הרגע האחרון

ונהנה שוב פעם לדבר על עצמו

efrat800010

New member
../images/Emo106.gif../images/Emo99.gif

אין על אורטל תראו איזה חמודה היא! זה מאתמול במסיבה איך היא היתה משוחררת וכייפית

didush100

New member
דקה 17 קרן וגב בחצר

חחחח כי אני מול הטלוויזיה אולי? ואני בעצבים מההפקה ההזויה הזאת