שרשור אחה"צ טובים

puma141

New member
אז נשים לך מסכה של לוטו דידוש.נו אל תהיי רע

חחחחחחחחחחחחחחחח את מצחיקה אותי ברמות!

KEEK

Member
נראה לי שהיה מיני ריב בין איתן לגב במטבח ../images/Emo2.gif

לא בטוח אל תתפסו אותי על המילה אבל זה נראה ככה..

noaxxx

New member
היי KEEK ,נראה לי שאתה מתכוון לזה ש..

איתן שאל את גב אם יש לו חולצה לגמר, גב ענה לו שלא ושהוא יסתדר עם מה שיש לו. איתן הזמין אותו לבחור לעצמו משהו מהבגדים שהביאו להם, וגב ענה לו שלא צריך ושהוא יסתדר. אח"כ שמעתי אותו אומר לקרן.. "נראה להם שאני אקח את הפירורים שלהם?"

הוא חצוף, כי כשקיבלו את השקית איתן קרא

לו לצאת החוצה לבחור, אבל הוא הרים עינים לתקרה והמשיך לאכול מהאפרסק שלו. בקיצור, קרן וגב חזק בקטע ההתבודדות וה"אל תעשו לנו טובות" שלהם, כנראה כאסטרטגייה.

noaxxx

New member
וואלה? לא ראיתי את הקטע עם האפרסק...

גם לי זה נראה אסטרטגיה

סתם שמוק, אני סולדת ממנו כלכך

שעכשיו הוא לא נראה לי אפילו נאה למראה, כמו שהוא נראה לי בהשרדות.

KEEK

Member
אני חושב ששמעתי אותו אומר

שצריך לשקול מילים לדעת לשקול מילים.. משהו כזה אבל כנראה שזה בלבול שלי.. לא חשוב..

noaxxx

New member
את זה לא שמעתי, אבל הייתי עם חצי אוזן..

יכול להיות שפספסתי את זה, ובלי קשר, הוא באמת שוקל מילים מול שאר הבית.

KEEK

Member
נראה לי שהיה מיני ריב בין איתן לגב במטבח ../images/Emo2.gif

לא בטוח אל תתפסו אותי על המילה אבל זה נראה ככה..

meytula

New member
גב דוחה

גם בן וגם אורן קראו לו לבוא למדוד חולצות הוא בחר לשבת לאכול נקטרינה במבטח ושוב לצאת המסכן שאף אחד לא אוהב מול קרן. גועל

KEEK

Member
כן זה הקטע שלהם עכשיו

להתבודד, שיחשבו בחוץ שהם מוחרמים בפועל הם אלה שבחרו להיו לבד ולשחק בברוגז כנראה אלו ההוראות האחרונות שקיבל מבחוץ - להתבודד ולהתמסכן.

meytula

New member
../images/Emo45.gifנואשים מידי

אף אחד לא עשה להם שום דבר שמצדיק את ה''חרם' שהם בנו סביבם.זה אפילו לא נראה אמין

didush100

New member
זה לא מדויק כי

אחרי שחזרו מיוון די בודדו אותם ומלבד ליהיא ואורן לא כ"כ התייחסו אליהם. אז אפשר להבין אותם קצת

נו באמת... יום לפני הסוף

אפילו בובליל ושפרה חיו בשלום יום לפני הגמר, גב דוחה ברמות שמזמן לא נראו בטלוויזיה, בכל דבר שהוא עושה

KEEK

Member
אני חושב שגב צריך לעשות בדק בית

לנסות להבין איך קרה שהוא היה בשתי תוכניות ראיליטי עם אנשים שונים ובשתיהן הוא יצא משם עם מקסימום חבר אחד וכל השאר ממש לא סבלו אותו.. שיחשוב קצת מה לא בסדר אצלו ולמה הנוכחות שלו כל כך בלתי נסבלת

puma141

New member
כנראה שבהשרדות-קנאים!עובדה גב מקום2.מיליון א

אנשים סימסו לו! צריך להסתכל גם על זה:) אולי בהשרדות היו אנשים מאוד מאוד קטנים,כמו בדור הבא, שהקינאה בגב העבירה אותם על דעתם. מקום שני בהשרדות-אהדת הקהל על האדם. בוא לא נשכח

למעלה