שרשור אחה"צ טובים

KEEK

Member
זה ממש לא נכון עדי..

הם בוחרים במודע להיות כל הזמן בלופט קרן גם התרחקה מאוד מליהי עכשיו איתן קרא לו לבחור בגדים והוא לא רצה ההתנהגות שלהם משדרת ריחוק ולדעתי זה מאוד מתוכנן ומחושב הם מעברים תחושה של "מוחרמים"

noaxxx

New member
הם ממש מסמנים ../images/Emo127.gif על כל מה שהם ראו בעבר

בתכ' ריאליטי, ושהקהל אוהב לראות. הרומן המתפתח לאיטו... ואיתו הנשיקה שלא היתה... (כדי להחזיק את הקהל במתח) קרן אמרה לו שהיא אוהבת אותו...(העיקר שהמצלמה תפסה את הרגע..) עכשיו הם מתמקדים בעיקר בפיצול שלהם מהוילה, (הרי הקהל אוהב מחנות..) לא ככה?

puma141

New member
גב וקרן מוחרמים בהוראת איתן ודניאל.שכחת שדניא

שדניאל אמרה"איזה כייף בבית בלעדיהם" שכחת שאתמול בלילה איתן כעס שאחריו נשארו ערים? איתן ודניאל שכל הבית בעצם בעדם, נתנו לאורך זמן תחושה לאחרים לא לדבר עם גב וקרן. מה גם, שמאז השידור על המיליון, ההפקה נתנה יד להפיל את רוחה של קרן,הפקה שעושה הכל כדי לא להראות את קרן וגב הענקיים, וגם לא את אורטל המדהימה-הפקה שמכנה את איתן ודניאל-הזוג הנשיאותי הפקה שבשידור המדובן אחד המנחים הנחה את איתן אישית!לא להגיד שהם זוג משעמם- חרם קשה גם מההפקה וגם מאיתן ודניאל.חכמה מאוד קטנה. כמובן שאף אחד לא אמר את המילה-"חרם" אבל כולם! התנהגו כאילו זה חרם. לזה התכוונו. לחרם

מסכנים קרן וגב ../images/Emo7.gif

מקווה שזה יתפוצץ להם בפנים וכשהם יצאו החוצה הם יבינו כמה הם פתאטים

didush100

New member
אני רוצה שיזכו רק כדי לראות את הפרצוף

של ההפקה ושל כל השאר ברגע הזכייה שלהם.

efrat800010

New member
אנשים חסרי מודעות כמוהם לא יגלו זאת לעולם

הם ימשיכו עוד קצת בהצגות וייפרדו לשלום לתמיד

נראה לי שגב מאד מודע.....

למיליון. מאד מודע. מההתחלה היה מאד מחושב. וכן, הם יפרדו לשלום. הוא יחזור לחברה שלו. והם יסבירו 'זו הדינמיקה בבית, הלחץ, התכנית. אנחנו חברים טובים'. מבחינתי דניאל, ואם לא אז אורטל. רק לא קרן וגב. לא מגיע לו, ולו רק בגלל המשחק שלו

efrat800010

New member
מודע לכך

שהוא שם רק בשביל המיליון מודע לכל המהלכים שעליו לצבע כדי לקבל את המיליון אבל לא מודע לכמה היא יוצא שחקן כמה הוא הרס את תדמיתו וכמה זה עלוב בעיני הצופים ולא אמין ברווווור שהם יפרד לשלום עם 5000 סיבות לאורטל יש סיכוי נכי גדול לזכות בהסתמך על כל העונה אני מקווה שהיא תזכה דניאל זכתה באיתן ואני לא רוצה לתת לו חצי מיליון- לא אוהבת אותו

למעלה