שרשור אחה"צ-לפני הסערה

didush100

New member
במצלמה 4 אתי מלכלכת על איתן

ואומרת שהיא רוצה לצאת מהבית כי כולם שם צבועים לטענתה ומגיע לה להיות בגמר

תמשיכי לעדכן

כמו תמיד לא מראים את זה. על מה בדיוק לאתי מגיע להיות בגמר? היא עכשיו מבינה שכולם יודעים את האמת עליה ובגלל זה היא מלכלכת. כל פעם מאיימת שהיא רוצה לעזוב את הבית, אבל לא עושה את זה.

פונפון32

New member
נראה אותה יוצאת מהבית. כל התוכנית היא בחזקת

כלב נובח שאינו נושך. נובחת ונובחת מאחורי הגב ובפרצוף מלקקת ומתלקקת. למה לערסית טיפשה פרימיטיבית וחולת נפש מגיע להיות בגמר?

24שעות1

New member
איתן רץ להרגיע את המשוגעת אתי - פוחד מימנה

פחד מוות לפני שעתיים שלח למשימת ההרגעה את דניאל חזרה אמרה לו המשימה הושלמה והנה זה מתחיל מחדש

niva99

New member
הסלוגן הזה שלה: "כולם צבועים"!!

אפשר לחשוב - היא צבועה משורשי שיערותיה ועד לקצות ציפורניה. שרשוחה תת- רמה שכמותה...

הבעיה היא שאתם לא מתייחסים לדברים שלה

בגלל שהיא כביכול מטיפה נגד משהו שהיא בעצמה לוקה בו. אבל תשימו אותה בצד, ותתרכזו בדברים שלה לגבי אנשים אחרים, תראו שלרוב היא צודקת.

סתיו7337

New member
סוזי, בואי נדייק בבקשה...

היו פה ושם כמה נקודות שאתי ציינה לגבי אנשים בבית שהיו נכונות. מכאן ועד לקבוע שרוב הדברים שהיא אמרה היו נכונים.....שמיים וארץ. אתי ראתה בעיקר את עצמה. חלקי המשפטים שלקחה מכל מיני מקומות על אנשים אולי היה בהם גרעין מסויים של אמת, אבל היא עשתה עבודת עריכה ומניפולציה ויצרה מציאות אחרת לגמרי שהיתה שיקרית. אי אפשר לשים אותה בצד ולהשאיר רק משפטים של פה ושם, כי אפשר לעשות את זה על כל אחד שם (ובכלל אגב). אתי לא הצליחה לקרוא אף אחד בבית כמו שהוא, לא את ההתנהלות בבית ובטח לא את העובדה שרואים אותה בבית, דרך המצלמות, עד כדי כך שהיא ממש "לא הבינה" (אני מאמינה שת'כלס, היא כן מבינה) למה כל הזמן מעמידים אותה להדחה. אתי בחורה שמאד מרוכזת בעצמה, היא שקרנית וחושבת שככל שתצעק יותר חזק היא תשמע יותר צודקת. מה שאותי מפתיע, זה שהמניפולציה הזאת עובדת. עובדה שכולם שם מפחדים ממנה ובגלל זה נשארה עד היום.

אין מה לדייק

אני אמרתי את זה. אתי מוציאה את עצמה מהמשוואה כאילו היא המדהימה, אבל זה לא סותר שלגבי שאר הדברים היא צדקה. אז תקראי לזה חצי אמת אם את רוצה. היא גם בהמה באופן כללי.

סתיו7337

New member
חצאי אמת בתוך משפטים שלמים הופכים את

המשפט כולו למשפט לא נכון. אי אפשר לקחת כמה עובדות פה ושם, להרכיב משפט חדש ולהגיד שהוא נכון. זה כמו בפסיכומטרי: לדניאל יש עיניים בהירות. בנים אוהבים עיניים בהירות. מכאן, שבגלל שלדניאל יש עיניים בהירות, היא עכשיו עם איתן וכנראה תזכה בגמר..... כל אחת מהבנות שם אמרה משפטים על בנות אחרות שהם נכונים. לציין את זה על אתי כאילו מדגיש את זה שאתי, כמה שהיא צועקת, מדברת אמת וזה לא נכון. רוב הזמן אתי פשוט משקרת. סוזי, הכל ברוח טובה אחותי

נכון ובגלל זה אני אמרתי תמיד שהיא טיפשה

שהיא לא מבינה שהיא הורסת לעצמה, והכלבתא קרן מנצלת את זה לטובתה. לדעתי, רוב הזמן היא לא משקרת, כי אני בכח מנסה למיין את השקרים שלה מהאמת.. וברוב המקרים היא אומרת דברים שהרבה אנשים פה בפורום רואים ואומרים. אבל היא טיפשה טיפשה טיפשה ומפגרת. מתי לא היינו ברוח טובה?

סתיו7337

New member
בעיני רב המשפטים שלה פשוט שקריים ומניפולטיבים

אבל יפה שאת מצליחה להוציא ממנה איזשהו צד טוב
זה אומר משהו טוב עליך....

תודה../images/Emo13.gif

אני גם חושבת שהיא צריכה לעוף, שהיא בהמה, אני אפילו יודעת שאני בחיים לא הייתי מתחברת לאדם כמוה... אבל הדבר היחיד שיש לי על מנת להבין מיהי זו ההתנהלות בבית. כך גם לגבי כולם. אז גם לגבי כולם אני מנסה למיין ולברור מה יותר יש אצל כל אחד.. טוב, או רע.. לפי מעשים.. אצלה אצל אתי זה כאילו יוצא בערך חצי חצי.. אצל אחרות זה כבר הבדל גדול... אני פשוט לא אוהבת להגרר למה שרואים מעל פני שטח, אני מנסה לחפור יותר פנימה כמה שאני יכולה.

24שעות1

New member
אתי -השארתי אמא חולה בבית הקהל יודע מי

אני אוהב אותי , ויבחר בי למיליון

niva99

New member
אם היא בת כ'כ טובה למה השאירה אמא חולה?

אגב, ראיתי את אמא שלה - והיא נראית אגיזינטע אייזן ביטון.. וכן אחותה גרניט פורצלן - שבקלות יכולה להתמודד בתוכנית "לרדת בגדול".

24שעות1

New member
האמא של אתי נכנסה לאולפן בריקודים וקולולולו

כך גם יוני אמר ללא עזרה , וללא חלילה איזה מקל הליכה שרק תהייה בריאה האמא הזו - מרוב המחלות שהבת היפה שלה העעטירה עליה

niva99

New member
מה שמראה שאתי מוניפולטיבית

והיא ואמת כמו שני קוים מקבילים שלעולם לא יפגשו.

למעלה