שרשור ארועי סופשבוע

מור שלז

New member
מי באה לטריאתלון קיסריה?

בשבת יתקיים אחד הטריאתלונים החביבים עלי: טריאתלון קיסריה. מיקום מדהים: קיסריה העתיקה, שחייה בנמל העתיק, סיום בעיר העתיקה טריאתלון מושקע, הפנינג ענק, ומלא משתתפים. מי מגיעה? פטריסיה, מצאת כבר רצה לשלשה שלכן? אני באופן מפתיע אהיה שם. מפתיע כי קרוב לחודש לא רכבתי ולא שחיתי, ואני בכלל עם מגבלת דופק. אבל מה זה משנה, הולך להיות כיף! יאללה, מי עוד מגיעה?

../images/Emo124.gifעדכון לגבי ההרשמה למרתון שהם

חברים יקרים, ההרשמה המקוונת למרתון שהם שיתקיים בשבת הקרובה, תהיה פתוחה עד ליום חמישי ב 12:00. ניתן יהיה להירשם בבוקר התחרות בתוספת תשלום בסך 50 ש"ח טלפון לבירורים (בין השעות 9:00-15:00) 052.7483711 לרישום המקוון: http://www.bicho.co.il/index.php?menu_item_id=4&event_id=4 להתראות בשבת!חברים יקרים, ההרשמה המקוונת למרתון שהם שיתקיים בשבת הקרובה, תהיה פתוחה עד ליום חמישי ב 12:00. ניתן יהיה להירשם בבוקר התחרות בתוספת תשלום בסך 50 ש"ח טלפון לבירורים (בין השעות 9:00-15:00) 052.7483711 לרישום המקוון: http://www.bicho.co.il/index.php?menu_item_id=4&event_id=4 להתראות בשבת!

avivar

New member
../images/Emo131.gif../images/Emo131.gifרכיבת שישי...

מתכננת לרכב בשישי קל קל קליל (כדברי האושיה והאופניים שאיתו..יקיר ר.).. חושבת על יציאה מתחנת הדלק לטרון בשש וחצי, וייס ורסה נחשון לשמשון לטרון סהכ כ-30-32 קמ..בלבד. טיפטיפונת עליות ומורדות. הפעם מבקשת לדעת מי מתכוונת להגיע ובמידת האפשר התחייבות.(המסלול תלוי יכולת המשתתפות). המשך שבוע מצויין. אביבה

zzebra

New member
אני, ואני מלאת חששות ../images/Emo5.gif

למה? כי אני לא מכירה את המסלול ולא יהיה לי מתי להיות שם לפני. כי זה עם בנים! (עשיתי רק טריאתלון נשים אחד וזהו עד היום) כי הזינוק הוא ב10:20! ואני הולכת להישרף למוות כי אני אסיים אחרונה וזה ממש מבאס אותי. (טריאתלון נשים לקח לי שעה ו50. אמנם הוא היה עם אופני שטח וברור שאופני הכביש יורידו לי בזמנים אבל עדיין לוקח לי לרוץ 5 ק"מ 40 דקות.) ואני הזינוק האחרון מה שאומר שאני באמת אגיע אחרונה... בקיצור, אני הולכת ושמחה ללכת לטריאתלון אבל מתה מפחד. קרן.

dganitm

New member
שימו ../images/Emo23.gif 50% הנחה לנשים!!!

בנות יקרות, כמידי שנה במרתון שהם (שלפני זה היה תחרות XC) יש הנחה של 50% לנשים!!! 50 שקלים במקום 100 המסלול ממש ממש לא קשה, זורם וכייפי, יש קצת סינגלים קלים ברמה שכל אחת יכולה (מקסימום רצים ברגל אם מרגישים זשזה יותר מידי). ממליצה בחום להגיע ולהתנסות, למי שזו הפעם הראשונה שלה וחוששת מתחרויות, זו הזדמנות נפלאה, רוב הדרך היא על דרכי ג'יפים- יש מקום לכולם! אז קדימה, תתחילו להירשם... מוזמנות לשאול שאלות דגנית

avivar

New member
../images/Emo234.gif|אברר איתן היום באימון

להזכירך ירדו רובן לכביש...
אבל שמעתי שאביגיל תעשה מסלול משפחתי, אולי גם שרון ואופירה, היתר = תשובה אחורי האימון.. ניראה לי שה"צרניחובסקי" וצאן מרעיתו גם מתכוונים להגיע.. תני הצצה באתר שלהם (4 אפיק..) בכל אופן ניסיתי לראות את רשימת המשתתפים ולא הצלחתי, יש לך רעיון?? מוכנה לקבל אותך עם פלחי אבטיח צוננים אחרי כל האבק..
טיפ קטן לתחרות, זכור לי מרכיבת אימון שלנו באיזור שנקרא שטח אש, יש כבישים מאוד מאוד משובשים ושתי נקודות לתשומת הלב= א.יש סיבוב לפני העליה, שזרוע בו המון חול, אז מניחה שיורדים באותה הדרך, וצריך לשים לב לא להתגלץ בסיבוב..
ב.העליה =משופעת בבורות וכל מיני חתחתים , זהירות..
(נכון שעשינו הכל עם אופני כביש..ואם אנחנו אז שטח בלי בעיות אבל בכל זאת זהירות..) יאללה המון המון בהצלחה!!!!

bjill

New member
אז מה, קלקלתי לעצמי את ההנחה שצירפתי לי בן

זוג כשותף ?
בכל מקרה, נסענו לשם הבוקר - שלושה רוכבים ממיתר - וממש נהנינו....מסלול ממש זורם ומגוון - איזה קטע זה היה בתוך המנהרה הצרה צרה....! נתראה בשבת, ג'יל

טליטר

New member
אני רוצה להגיע

מתחייבת
אבל אחרי הגן של יונתן מחר(גן חדששששש) אראה איך ההשתלבות ואדע סופית אבל אני בפנים אני שמחה שאת מרגישה יותר טוב

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifעדכונים

שימו לב: מרתון הזוגות פתוח ומיועד לכל הרוכבים, עממי ותחרותי, ללא צורך בהצגת בדיקה רפואית. על מנת לאפשר לרוכבים עממים השתתפות במקצים הארוכים נפתחו קטגוריות "פתוח 19+" עבורכם - במקרה זה יש חובת הצגת בדיקה רפואית בתוקף. ההרשמה נמשכת...מצפים לראותכם בשהם! להרשמה: www.bicho.co.il

avivar

New member
ברח לי...

מצטערת מיטל, שישי רוכבת נפח שבת מתעדת ומעודדת.. ניתראה.

את הולכת ואני לא אז תרימי את הראש גבוה../images/Emo88.gif

כי את אלופה אמיתית ואין סיבה אמיתית שתחששי. תרימי את הראש גם בשבילי
אני הייתי כל כך שמחה לבוא, אבל אני לא מוכנה. אני אהיה מוכנה לעונה הבאה ובעונה הזו, אני אשמח לקרוא כל מה שיהיה לך לכתוב על הטריאתלון הכייפי הזה. אני ארוץ לי כאן לבד, בלי סוודר, בפסח, בפינה, בחושך את תשעת הקילומטרים שלי ואחשוב כמה כיף היה עכשיו להיות עם אלפי אנשים בשמש הקופחת ולהרגיש השג אדיר כמו טריאתלון. אל תישרפי. אני מאד נהנית מהתכשיר החדש של אולטרסול לספורטאים. תרסיס הגנה שלא נותן את התחושה המגעילה של קרם. רססי את עצמך לדעת ותשמרי על העור
בטריאתלון הנשים הבא אני מבטיחה לבוא, כנראה עם אופני שטח (כרגע אין לי תקציב לכביש) ולהגיע אחרייך. הפעם אחרות יעשו את זה במקומי. בקיצור, תמלאי את הבטן ב
ותהני מההתרגשות. לאלופה כמוך אין שום סיבה לפחד. מי מפחדת מבנים????

zzebra

New member
נועה את מקסימה ../images/Emo13.gif

המילים שלך ממש חיממו אותי. ואני מחכה לך בטריאתלון נשים! אני עשיתי אותו השנה עם אופני שטח.. זה יותר איטי אבל אין שום בעיה.

../images/Emo25.gifמחכה לקרוא את התיאורים שלך

וגם לפגוש אותך בטריאתלון נשים ואולי גם עוד קודם.

כל הכבוד!

על הכושר, על ההתמדה, על הצבת היעדים ועל הנחישות
כל אחת מנצחת, אומרת מישהי מפה
, וכל צעד שאת עושה, הוא נצחון על עצמך ועל כל אותם אלה - שאפילו את זה לא עשו. צאי בראש מורם ותהני מכל רגע! הייתי רוצה לבוא ולעודד, אבל אני נמנעת מכל פיסת
שאינה הכרחית (ג'ינג'ית ומגדלת קרצינומות. קרם הגנה אגב, מונע את הכוויות ונזקיהן אך לא את ההשפעה המסרטנת
).

מור שלז

New member
חששות זה טוב... סימן שאת עושה משהו חדש

למדתי לאהוב את החששות האלו, את הפרפרים בבטן, את הידיעה שכמה שאני חוששת עכשיו, אני אשמח יותר אחר כך, מגודל ההישג, מגודל ההתמודדות, מהידיעה שהתגברתי על על משהו מפחיד. את הולכת להנות כל כך בשבת! וכמובן שגם אני אהיה שם, ואחכה על קו הסיום (במיוחד לאחרונים, כחלק מפרוייקט מלא"ח) ובלי קשר - את? אחרונה? על מי את עובדת? ראיתי אותך בשבת, עם אופני הכביש, ברכיבה יפהפיה. את הולכת להפתיע את עצמך ובגדול. יחד עם זאת, בכולנו מקנן החשש של להגיע אחרונה. אני יכולה להעיד שכשאני עומדת על קו הסיום, ורואה את המתחרים האחרונים, שבילו הכי הרבה זמן על המסלול, אני מתמלאת הערצה. איזה נחישות, איזה כוחות מנטאליים. והרי זו אחת הסיבות העיקריות שאנחנו בספורט: לא בשביל התוצאה, אלא בשביל ההתמודדות. בשביל הגילויים החדשים על עצמנו, בשביל הידיעה שדבר לא עומד בפנינו. מצרפת לך את התיאור שכתבתי לפני שנה על קיסריה: זן ואמנות הטריאתלון ואגב, יצאתי אז אחרונה מהמים. הרבה אחרי כולם. החוף היה ריק, כולם הסתלקו, רק המציל עמד וחיכה לי בסבלנות. באותו רגע זה לא היה נעים. בדיעבד - אני מאוד גאה בהתמודדות, בזה שלא ויתרתי לעצמי, ועשיתי את זה בכל זאת. אני כל כך שמחה בשבילך שאת הולכת על זה
תיהני מהפרפרים

למעלה