שרשור ארועי סופשבוע

מור שלז

New member
נשמע שהמנוחה עושה לך רק טוב!

מכירה הרבה אנשים שאת התחרויות הכי טובות שלהם עשו אחרי שבוע מנוחה (בדרך כלל מנוחה כפויה בעקבות מחלה, או אילוצי אורח חיים). נתראה בשבת

susieada

New member
פרפרי בטן, חששות וראשון בין כל אלה שלא עושים!

Shalom banot, Tov, my son and his wife returned to the States last night. Sigh, and life picks up as it was before - imunim, eat, sleep, and time for the computer. Most of my work starts after the chagim... (I teach Bar and Bat Mitzvah for youth with special needs in the school system.) פרפרי בטן והתרגשות before a competition is SOOOO natural. I also have problems sleeping AND diarrhea before the race...
I think it shows excitement, understanding of our developing ability in sport, our daring to do something new. It always makes me happily nervous! I think if I lose the wonder and tension and even fear, I might not have such an explosion of joy at the end!! It's a lesson in contrasts! I rarely feel calm and at peace on the start line (others do though and I envy them the ability to be calm AND ready to GO!) And coming in last - remember... those who come in last are the FIRST of those who can't or won't do the race. And remember - I was a bit disappointed in Merutz Gilad that my husband gracefully "took" the last place, because he was trying to keep my honor in tact. I WANTED that last place - I deserved every second of it, true GLORY and pride!!!! And as you know our motto is (let's say it together): כל אחת מנצחת!! Re clothing for the bike and run segments. I put on my tri suit for a duathlon (run-bike-run) also. It's comfortable, provides me both padding for the bike, but freedom for the run, as it's minimum padding. As I said, I have a two piece tri suit, but a one piece would work too. Now a confession. Most of you recognize me... and I smile and LOVE the fact that I can symbolize something so positive that you do for yourselves. BUT.. I don't know who most of you are, and in addition, I have a terrible memory for names. SOOO.. please... when you see me in Caesaria, or elsewhere, please introduce yourselves!!! Love and hugs, Susie

susieada

New member
שוב - אנא תציגו את עצמכן! ../images/Emo13.gif

ואפשר להוסיף אם עשיתן כבר טריאתלון נשים, אחרים, לעזור לי לחבר בין הנוכחות הפיזית לבין הוירטואלית של הפורום! תודה!! מחכה לראות ולפגוש אתכן! אנחנו קבוצה חזקה מנטלית וריגשית, תומכות אחת בשנייה, בכינות ובקבלה ובהבנה! סוזי

היה לי חלום ...

מור יקרה כיף לחזור לכאן ולקרוא אותך חיה ובועטת לצערי הרב אתמול בערב במהלך ריצה בחוץ נקעתי את הקרסול :( בפעם השלישית ב-15 שנה האחרונים) מה שאומר כניראה שניסתם הגולל על קיסריה , טריאתלון שהתכוננתי אליו במרץ ומאוד רציתי להיות חלק ממנו, הקרסול הנפוח לא משאיר לי הרבה תקוות ליום שבת, אולי אולי אבוא רק לשחות ולרכב , לרוץ אין מצב בכלל. אז זהו אלה החדשות האחרונות מה זה מגבלת דופק ? ואיך אצלך ההכנות לקסריה ?

מור שלז

New member
אאוץ' ... לא חייבים לותר על החלום

כבוגרת נקעים חוזרים ונשנים בקרסול, מציעה לך לטפל בנושא במהירות: קרח, קרח, קרח! פיזיותרפיסט ומהר (שולחת לך מסר עם פרטים של הקוסם האישי שלי) יש מצבים שבהם עם חבישה נכונה, עם טייפ של פיזיותרפיסטים אפשר לרוץ גם עם נקע בקרסול. אני עשיתי את זה פעם באילת (http://www.x-team.co.il//homesites/Site.asp?Page=4739) בנוסף, לדעתי שווה לך פשוט לבוא לשחות, לרכוב ואז לפרוש (סוזי עשתה את זה פעם בכינרת - ולפי החיוך שלה אחרי התחרות - זה שווה
זו עדיין חוויה. רק לא לשכוח להודיע לשופטים שפרשת מהריצה (אחרת נחכה לך עוד ועוד בסיום המסלול. אני בסדר, באטרף טוטאלי, כל היום מתרוצצת מישיבה לישיבה. נכנסתי רק לרגע כדי לענות לך. הכנות לקיסריה - בשבילי זה עוד אימון. אין הכנות מיוחדות. ממילא לא שחיתי או רכבתי כל החודש האחרון. אני לא בכושר. ולכן גם מגבלת הדופק - אין סיבה לסחוט את עצמי עד הסוף ולהרוס את המשך העונה. אבל - זה הולך להיות אימון מדהים: מכונת כביסה בים (זו המטרה להתאמן בשחיית ים), רכיבה על כביש סטרילי, סיום בעיר העתיקה - וכל האוירה וההפנינג שיש בטריאתלונים בכלל, ובקיסריה בפרט
תרגישי טוב ולהתראות בשבת

הספירה לאחור

הי מור יצרתי קשר עם הפיזיו' שהמלצת לי עליו , הוא היה עסוק אז פניתי לשלי (גיא מד"ר טיין) בקיצור קיבלתי טיפול אחד היום ומחר עוד אחד
, מחר אנסה לרוץ על ההליכון אצלו עם חבישה וניראה איך ירגיש לי , יש שיפור במצב הקרסול , יש תיקווה לשבת (בעידודך ובעידודה של סוזי) לעשות את הספרינט במלואו (גם אם זה יהיה כרוך אפילו בהליכה חלקית) , ממש לא מוותרת , אני רוצה להגיע לבאר וגם לשתות ממנה !!!! והרבה !!!! (גלו גלו גלו)
בהמשך וכן בהחלט ניתראה בשבת
שרית

susieada

New member
Ouch!- תזמון גרוע!

But, as Mor said, you can swim, WALK to your bike, ride, then let the judges know you're stopping. I actually did one my best swim and bike times when I knew I didn't have to run!! After your bike segment, you can cheer everyone else on. There's plenty of action, no time to "get bored." I agree that treating a sprained ankle as soon as possible leads to the fastest healing. Ask the physiotherapist Mor recommended for exercises you can do at home! May you heal quickly and live with the ability to change your plans, cope with the disappointment, limitation and discomfort. May you have the ability to see the half full cup, to concentrate on what you can do! (I try to listen to my own advice - it works MOST of the time!
See you on Shabbat! Susie

Thank U Susie

לסוזי המעודדת אני לא מתכוונת לוותר !!!!!!!! כבר קבעתי לי 2 טיפולים אצל הפיזיוטרפיסט שלי (גיא שעובד עם ד"ר טיין) לפי מה שתיארתי לו בטלפון הוא היה מאוד אופטימי , נעשה את המקסימום להגיע לקיסריה במיטבי (במגבלות כמובן) מקסימום אסתפק בשחיה רכיבה ועידוד האחרים/ות תודה על העידוד שרית

evale2

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo23.gifלאלופות בהצלחה ביום שבת בטרי קיסריה

למעלה