שרשור ארועי סופשבוע

MayaShuShu

New member
אני../images/Emo11.gif תהיתי אם את באה../images/Emo13.gif

אם לא תעקפי אותי לפני כן... תעקפי אותי בריצה.......

מור שלז

New member
../images/Emo26.gifמלא"ח בקיסריה - 11:45 על קו הסיום../images/Emo36.gif

בואו לחכות איתנו על קו הסיום למסיימים (ולמסיימות) האחרונים ביחד נשנה את תרבות הספורט בארץ, ונשנה את החוויה של הספורטאים שנמצאים הכי הרבה שעות על המסלול בשעות הכי חמות מגיע להם הרבה כבוד על המאמץ הזה, על הנחישות. אני אהיה שם, יחד עם עוד רבים וטובים אתן מוזמנות להצטרף אלינו יהיה שמח
למי שלא מכירה: פרוייקט מלא"ח - מחכים לכל אחד בפייסבוק: http://www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=107034750179

כמה מעולה ../images/Emo45.gif

את יודעת אם יש פיסת צל? אם כן, אולי אוכל לבוא, ואפילו עם הטף. חוויה חינוכית וגם כיפית.

מור שלז

New member
תודה, רעיון מקסים! אבל...

חיכיתי עד שתהיה תשובה סופית. זו באמת יכולה היתה להיות חוויה חינוכית, והרעיון מקסים, אבל אני לא בטוחה כמה כיף זה יהיה עם כל הכבישים החסומים, והחניונים המלאים. פיסת צל תהיה בודאי (בדרך כלל יש לפחות סככה אחת באזור קו הסיום של המודדים, וכשהאחרונים מגיעים יש מעט מאוד אנשים באיזור, כך שלא יהיה צפוף). אבל אני חושבת שתהיה בעיה להגיע לעודד. הנה האינפורמציה לגבי הגעה שלקחתי מאתר איגוד הטריאתלון: הגעה לתחרות להתחרות ולצפיה עד השעה 06:15 בבוקר הגישה חופשית ויש לחנות בחניית הכורכר הגדולה בין האמפי של ההופעות לבין הנמל ובהכוונת הסדרנים להכנס למתחם הנמל מהצד הדרומי. לאחר תחילת התחרות החל מהשעה 06:15 לא ניתן יהיה להכנס לאזור מכוון תחנת החשמל, מחלף קיסריה בכביש החוף, שדות ים, נאות גולף. הדרך להגיע אחרי שעה 06:15 הינה מבנימינה/ אור עקיבא או דרך מחלף אור עקיבא שעל כביש החוף (מחלף חדש בן שנה ) ומשם ישר דרך כיכר הגולף אל החניות המזרחיות שבכניסה לנמל. יש להדגיש ששנה שעברה מי שהגיע מאוחר לא מצא חניה ונאלץ לחנות רחוק מאוד לאורך הכביש וזה הפך להליכה ארוכה מאוד. החונים בחניה המזרחית יקיפו רגלית את חומות הנמל מדרום עפ"י השילוט של " מעבר קהל " ויכנסו דרך פתח הכניסה של התחרות. אחרי השעה 08:00 הכניסה הינה בתשלום דרך הכניסה הראשית של הנמל. מומלץ להגיע בכל מקרה עד השעה 08:00, להערכתינו לא ישארו מקומות חניה אחרי שעה זאת.

התחלה2008

New member
אני רשומה ואני אגיע מלאת חששות

טוב אם כולן פורקות אז גם אני. זה יהיה לי הטרי השני (עשיתי ספרינט נשים ) אבל ראשון עם קליטים וכאן הבעיה אני מתקשה להתחבר ולהתנתק בקלות ברכיבות אין בעיה אבל אני בחרום כמו לפני קו עצירה שם ישנה התרסקות. מצד אחד אני כבר לא זוכרת איך זה בלי נעלי רכיבה וחושבת שזה יתן לי קצת יותר כוח (אבל במילה אני לא לתחרות אלא לעשות וי שהצלחתי לסיים את המקצה בריאה ושלמה) ומצד שני האם לוותר ולרכב עם נעלי ריצה - לפחות יחסוך לי שניות יקרות בהחלפה. אני חייבת לציין שהספורט שנכנס לחיי בשנה האחרונה אחרי 20 שנות פדלאות שינה אותי אני מחייכת ומלאת אנרגיות משתדלת להיות אופטימית . תודה על ההקשבה נתראה בשבת

אילת52

New member
גם אני מגיעה

אמנם לא טריאתלון ראשון שלי, אבל פעם ראשונה בקיסריה (שנה שעברה באתי בתור צופה) ולכן גם אני קצת מתרגשת וחוששת. אני חושבת שאחד הדברים היפים בטריאתלון זה ההתמודדות עם הפחדים והקשיים וההתגברות עליהם. התחלה2008 - הסיפור של הקליטים כל כך מוכר לי, לקח לי הרבה זמן להתחבר ועדיין לא מרגישה בטוחה ב100% עם הקליטים למרות שכבר עשיתי 2 טריאתלונים מחוברת. פשוט בהתחלה עולים לאט ובטוח על האופניים ובסוף מאטים לפני קו העצירה. מקווה לראות את כולכן, סביר להניח שתחלפו על פני באופניים... רוכבת כמו
... אבל שוחה כמו
... כיף לראות שעוד בנות מצטרפות לתחרויות

מור שלז

New member
במקרה שלך - ברור שנחשב!

מתה על התמונות שלך (ראית את תמונת הפרופיל שלי, נכון?) נתראה בשבת (עכשיו אני צריכה לזכור לחייך כשאני רואה אותך)

ofec bar

New member
אנחנו!! וגם שאלה

אני הראשונה שהגיבה, אז אני זכיתי לעשות עם סוזי את השלשה. אני מרגישה כמו בסרט מתח, נמצאת בלב ההכנות למרתון וזה אחד השבועות הכי קשים מבחינת אימונים, אין לי מושג מה יהיה - זה יכול להיות טוב וזה יכול להיות קשה מאוד ואיטי. שלא לדבר על זה שלא עשיתי אימון החלפה בערך שנתיים... אני מתכננת לרכוב ולרוץ בכל יכולתי אבל אין לי יומרות לבצע החלפה מהירה. רק חסר לי לשבור משהו לפני המרתון... ולשאלה - מה ללבוש? אני עושה רק את הרכיבה ואת הריצה, אז אני לא אבוא עם חליפה חשבתי על טייץ ריצה וחולצה אבל משהו "מתנפנף" נראה לי לא הכי מתאים. מה דעתכן? (אולי שווה לפתוח שרשור לבוש לטריאתלון למתלבטות?)

מור שלז

New member
איזה כיף לכן! ושאלה מצויינת

גם אני רוצה לעשות שלשה עם סוזי
ולגבי הלבוש: שאלה מצויינת. והתשובה אצלי משתנה לפי התחרות ולפי העונה... מה שאני בדרך כלל חושבת - ללבוש מה שהכי נוח לך, ומה שאת רגילה מאימונים. מכיוון שאין לך שחייה - אז באמת לא ממש משנה נושא חליפת הטריאתלון. איך את רגילה לרכוב ולרוץ? אם את רגילה עם "מתנפנף" - לכי על זה! זו הרי לא תחרות מטרה בשבילך, המטרה היא המרתון (איזה כיף לך!), אז לכי על מה שהכי נוח לך. אגב, באופן כללי לגבי לבוש לטריאתלון: אצלי בחדשי הקיץ, בתחרויות אימון, אני מתחרה עם... בגד ים. לא משהו שאני עושה באימונים כמובן, או רגילה מאימונים (בניגוד להמלצה שלמעלה), אבל, מעולה(!!!) בשביל להעלים את פס השיזוף המעצבן של מכנסי הרכיבה. כך שאם תראו בשבת מישהי מתחרה בבגד ים אדום אפור - בואו להגיד שלום

מור שלז

New member
../images/Emo41.gifשרשור ארועי סופשבוע../images/Emo41.gif

סוף השבוע הקרוב הולך להיות מדהים! בין טריאתלון קיסריה המושקע למרתון שוהם שקיבל המלצות חמות יהיה שמח. וכמובן, סוף שבוע זה הזמן להשקיע בעצמנו קצת יותר, עם אימונים ארוכים יותר, עם שותפות שהופכות כל אימון לחוויה אחרת. אז אני פותחת את השרשור הזה לשאלות/הצעות/חיפושי שותפות או סתם הודעות קשורות. המשך שבוע נפלא לכולנו

מור שלז

New member
../images/Emo26.gifטור בית שמש - יום שישי../images/Emo36.gif

מרוץ אופני כביש ביום שישי - מישהי מתכננת להיות שם?

avivar

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifרכיבת שאנטי בסימן שאלה..

מיטל וכל מי שהתכוונה לבוא, לא סגורה על זה סופית אבל יתכן והאימון של שבת יתחלף ביום שישי. הסיבה לכך נעוצה בתחרות שיש ביום שבת "סובב שוהם" מספר בנות קבוצתי משתתפות (על טפיהן ובעליהן
) והבטחתי לבוא לעודד..פרס אישי למי שאני מכירה, אבטיח קר קר ..
אז סביר להניח שלא ניפגש בשישי הזה. עידכונים סופיים בחמישי בערב. סופש משובח לכולללןן.

../images/Emo124.gifמהרו!! ההרשמה עומדת להסתיים

מהרו להירשם ההרשמה המקוונת עומדת להסתיים רוכבות יקרות הנחה ייחודית עומדת לזכותכן, דמי ההרשמה לנשים הוזלו ב 50 %!!! כיחידה או בזוג, במקצה עממי או תחרותי כולן מוזמנות לקחת חלק באירוע רכיבה ייחודי במרכז הארץ!! להתראות בשהם בשבת!

קרןש5

New member
../images/Emo50.gif לכל הבנות שמתחרות בסופ"ש העמוס

לאור העדרותי בסופ"ש שעבר מהבית (מרוץ התפוח), נאלצתי לוותר על 2 התחרויות בבית שמש ובשוהם
מה לעשות, כשיש ילדים... (יש לי הרבה מה לכתוב על זה, אבל אין זמן...) אז לכל הבנות שמתחרות, בקסריה, בבית שמש ובשוהם - תהנו ובהצלחה!!!
קרן שפירא

efratramati

New member
סוג של טייפר - משבת לא מתאמנת

לא כי ככה התכוונתי אלא כי ככה יצא... קצת עייפות של יום ראשון בבוקר (אחרי 17 קמ ריצה בחום של פארק הירקון בשבת) אז ביטלתי את ריצה 10קמ בדופק נמוך. שני כבר כמעט התחלת הלימודים של הפיצי וצריך לסגור דברים. שלישי, טוב שלישי פשוט התעצלתי. קמתי לי בעצלתיים, חשבתי על אימון אופניים קל, חשבתי גם על ריצה ככה בקטנה, 5 קמ בדופק נמוך, ואז לבשתי חצאית. נעלתי עקבים והלכתי לעבודה... והיום, היום סוג של יום שני של ביתספר... האמת אני מרגישה נפלא עם המנוחה. מרגישה איך הגוף מתחזק אחרי כמה שבועות אינטנסיביים ביותר. יחד עם זה אומרת לעצמי - לא יכול להיות שתהיי ככה במנוחה מוחלטת עד לטריאטלון.... אז נראה לי שמחר תהיה ריצת 5 קמ איטית עם שחיית בוקר קצרה בים ובששי תהיה רכיבה (קלה) בפארק על אופני הכביש שלי.

למעלה