שרשור ארועי סופשבוע

zzebra

New member
מור,אני הולכת כל התחרות לחכות לחיבוק שלך בסוף

(אני מקווה שעופר לא יעלב
) בבקשה לצייד את אנשי מלא"ח בכובעים וקרם הגנה... זה הולך להיות שיא הצהריים. הלוואי שאת צודקת, אבל אני לא בטוחה שהאופניים באמת יקצרו לי את הזמנים.. אני עדיים רצה ממש לאט (5 ק"מ ב-40 דקות) ואני לא מתכוונת להגביר בריצה כי אני אסבול אחר כך מהברכיים... וכמו שאומרים, קודם כל בריאות.. קראתי את התיאור שלך, נשמע מדהים.. אבל יש לי כמה שאלות על דברים שלא הבנתי: מה זה טמפו טריינר? AR? (E1 אני כבר יודעת מכרמי) מזנקים מהמים? לא ידעתי את זה.. מותר דרפטינג? גם השנה? (הולכת לחפש את זה עכשיו בתקנון)... ולצורך הבהרה- אני ממש שמחה שאני הולכת לטריאתלון הזה! חיכיתי לו מאז טריאתלון הנשים (פשוט כי תל אביב היה צמוד מידי לנשים בשביל הברכיים שלי). אני מחכה לזה ומלאת התרגשת ופרפרים (וגם קצת דמעות בעיניים כשאני קוראת את התגובות של הבנות המקסימות בפורום הזה).. ועם כל זאת, חוששת מאוד.. יש יתרון בזה שאני לא מזנקת בבוקר המוקדם.. לפחות לא יהיה קר במים.. (כמו שכתבת בתיאור שלך). נשיקות!!
ענק! קרן.

מור שלז

New member
../images/Emo6.gifואני מחכה כבר עכשיו לראות את החיוך של אחרי

אני כבר רואה איזה חיוך ענק יהיה לך אחרי, לכולכן! לגבי השאלות: - אכן השנה ביטלו את הדרפטינג. עדיין, את עם תרגולי הטכניקה באופניים שאנחנו עושים, תהני מהמסלול בקיסריה. - כן, שנה שעברה זינקנו מתוך המים, אני מניחה שגם השנה. - AR - זה באותן הטבלאות כמו E1, תחום דופק (Active Recovery) שמתחת לדופק האירובי (בואנה, את יסודית! לא זכרתי שכתבתי את זה בכלל, חזרתי לקרוא ולראות איפה הייתי ב-AR?) - טמפו טריינר - מכשיר אלקטרוני קטן שמשדר ביפים שעוזרים לשחיין לשמור על קצב. אז עוד היה מותר את זה בתחרויות, היום שמעתי שכבר אסור, אז אני לא משתמשת בזה בתחרות, רק באימונים. עוד על טמפו טריינר כאן: http://www.ti-swim.co.il/articles/gk Preface on the Tempo Trainer Maxim Shachaf 02.08.08.pdf זה בסדר גמור, זה טבעי, זה נורמלי לחשוש. כל זמן שאת גם נהנית ומתרגשת עם זה. יהיה לך מדהים! ואת הולכת להפתיע את עצמך בגדול. אני אחכה לך ולכל שאר בנות הפורום בסיום עם חיבוק ענק (סליחה עופר)

טוב, מישהו צריך להגיע אחרון :)

תחשבי כמה זאת שלפנייך מודה לך! סתם.... יהיה בסדר, ולא משנה באיזה מקום תגיעי. העיקר שאת עושה את זה, כל הכבוד!!! ואל תפחדי, זה סתם עושה שילשול

hartzitzit

New member
את לא תהיי אחרונה

כי אני כניראה אהיה אחריך... אני מלאה בחששות, אני בלחץ שאני פשוט לא מוכנה. אני לא מצליחה לשחות חתירה יותר מכמה תנועות, אני חוששת שלא יהיה לי כח, אני חוששת ממזג האוויר ועוד ועוד ועוד... אני ברגעי משבר ראשונים בחודשי האימון הבודדים שלי...

zzebra

New member
שחיה

לגבי השחיה, תראי, אני באה מעולם השחיה, משם נכנסתי לספורט (שוחה מגיל 7). ובטריאתלון נשים כמעט ולא שחיתי חתירה.. למרות שזה הסגנון היחיד שאני שוחה באימונים. בגלל כמות הנשים שהיו במים והצפיפות, פשוט לא היה מקום לחתור. כך ששחיתי רוב הזמן חזה עם ראש מורם כדי לראות שאני לא שוחה על מישהי אחרת. אין לך מה לדאוג משחיית חזה... זה בסדר גמור. הקטע של השחיה הוא כל כך קצר ביחס לשאר התחרות שלדעתי כמעט ואין לו משקל. עוברים אותו ומתחילים באופניים.. ממה שאומרים כנראה שבטריאתלונים מעורבים הים נפתח יותר מהר ויש יותר מרחב לשחות.. אני ממש מקווה. שיהיה בהצלחה וניפגש שם! קרן.

hartzitzit

New member
זה לא רק השחייה... זה כל הסט...

אני קצת במשבר (קצת פרקתי באריכות בשרשור אחר)...

hartzitzit

New member
פתאום חשבתי על זה

נדמה לי שנפגשנו באחד האימונים הפתוחים לפני טרי' נשים. אשמח להפגש איתך וגם עם השאר בקיסריה (בהנחה שלא אוותר...)

hartzitzit

New member
לא - באחד האימונים הפתוחים בים

אני זוכרת שדיברתי עם משהי שהגיעה משחייה וסיפרה לי שנכנסה לים לראשונה, שחתה חזה עם ראש בחוץ (או חתירה עם להוציא ראש בכל תנועה). נדמה לי שקראו לה קרן.

zzebra

New member
נשמע כמוני ../images/Emo6.gif

באימון הראשון שלי בים- האימון הפתוח עם אילן פלצ'י בפלמחים, שחיתי את הרוב חזה מהשוק של הקור והגלים.. באימונים הבאים אחר כך כבר שחיתי חתירה אבל כמו שכתבתי לך, בטריאתלון שחיתי את הרוב בחזה.. ובגלל שאני לא רגילה לשחות חזה, נתפסו לי שרירים הזויים.. מחכה לפגוש אותך שוב בקיסריה.. אולי נסיים יחד ואז אף אחת לא תהיה אחרונה

מור שלז

New member
קדימה, בואו נארגן שלשה

מחר בבוקר אני מוצאת לך רוכבת. מי בקטע של שחייה? סוזי?

מור שלז

New member
שלחתי לך מסר - רוכבת חזקה ומקסימה יש לך

שלחתי לך פרטים שלה. נשאר למצוא שחיינית (סוזי כבר תפוסה
), יש לי כמה שחייניות שאני מכירה, עובדת על זה. בכל מקרה, מישהי כאן בפורום רוצה להצטרף? מבצע למהירות החלטה - הרשמה נסגרת היום

efratramati

New member
אני ../images/Emo13.gif

אולימפי... נראה אותי אחרי קיץ של ריצה ושבועיים מדהימים עם אופני שטח באלפים. לשחות הספקתי בערך פעם אחת... בשבוע שעבר... ואופני הכביש שלי עומדים מיותמים מאז טריאטלון תא... הכל בכיף.

למעלה