שרשור בוקר חמישי

שלום172

New member
לדידי../images/Emo140.gif קשה לחושבים אחרת מאיתנו לקבל

שקרן חדרה ללבבות רבים בזכות
ולא בחסדי ההפקה רק היא זו שגרמה לכך שרבים יאהבו אותה אז משמיצים את ההפקה. כל חבריי במעגלים שונים נוטים לטובתה של קרן רואים את מיוחדותה לגיטימי שהטעמים כאן ובחוץ שונים ומשונים אבל ההשמצות ממש לא במקומן

דידי 9

New member
בדיוק 127:)אני כל כך שמחה שרוב האנשים ר

ראו את האמת על קרן. לכל אחד מאיתנו יש בעיות שאנחנו צריכים לפתור בשטח זה או אחר. לקרן, על פי עדותה, יש בעיה בהתנהגות עם גברים. אבל האומץ שלה, הכנות ההודאה בזה, והטיפול בזה-ראויים לשבח! קרן בחורה מאוד טובה ומאוד חכמה.היא תתגבר אני בטוחה:) מעבר לכך, האמת היא שאני חושבת שהמיליון מגיע לאורטל. הבחורה נאחזה בצפורניים לנסות להשתלב בעולם שבו היא חיה כרגע-בניגוד לעולם ממנו היא באה. היא לא מזייפת רגשות-היא כעסה על אתי כשהיה צריך-בניגוד לדניאל למשל, שלא שמה על כלום,והייתה יהירה. אורטל שמרה על כבודה,וכהייתה כנה ואמיתית לכל אורך התכנית! אתמול בלילה היא היחידה בבית-שפירגנה לקרן. אני מתה על קרן-אבל רוצה שאורטל תזכה, כי מן ההגינות-לה הכי מגיע:) בהצלחה לשתיהן!! רק שההפקה לא יעבדו עלינו, ובסוף יתנו לאיתן ודניאל. זה יהיה נורא ואיום! ולא אמין.

ela501

New member
קרן הכי אהובה בחוץ אנשים תתעוררו ותפסיקו להתמ

להתמרמר,ודידי למה את חושבת שלאורטל מגיע יותר מאשר לקרן לזכות?

efrat800010

New member
../images/Emo268.gifממממ בואי נחשוב

יש כל כך הרבה סיבות ייקח לי בערך יומיים כדי לכתוב אותן ולהסביר אותן אורטל אהובה בידי הקהל על אף שהיתה לבד כל העונה בלי מע' יחסים עמדה מול הבנות ולא קיבלה פידבקים מההפקה או מבני הבית,לא קיבלה זמן מסך לא בלייב ולא בפרקים התנהגה למופת באנושיות ובכנות עם המון אומץ וכבוד עצמי עמדה על שלה ולא ליכלכה על בנות אחרות,לא השפילה ולא התרפסה בפני הגברים או נתנה להם להשפיל אותה כל מה שכתבתי- קרן עשתה בדיוק ההפך ולכן היא ממש לא ראויה לזכייה למרות שדוחפים לנו אותה השכם וערב בלייב ו80% מהפרקים היא תקועה לנו מול המסך עם עריכה שהופכת אותה מדמות שלילית לדמות חיובית היא זגזגנית,רכלנית,זולה ורעה זה על קצה הקרחון....

ela501

New member
ממ בואי נראה 3 הפרקים האחרונים אורטל כיכבה

קיבלה הכי הרבה זמן מסך אז אל תבלשטי אותי אני רואה תוכנית אחרת?

דידי 9

New member
דניאל מככבת בערוץ הכבלים בלי הפסקה.לכן

אני חושבת דווקא, שההפקה תנסה להפתיע אותנו לרעה כשתיתן את המיליון לאורבך! אסור שזה יקרה, כי הם יאבדו את אמון הקהל לגמרי!

../images/Emo19.gifתגידו ליהי לא דומה לשימי הדג מהאח הגדול?

וגם קצת להראל סקעת עם הצלקות בפנים העקום כמו של שפיגלר והחיוך הדבילי והאנרקסיות?

efrat800010

New member
תבלשטי../images/Emo6.gif? טוב תקשיבי

אחרי שחודשיים וחצי דאגו "לעצב" את דמותה של קרן ולקדם אותה באופן מסיבי הגיע זמן לתת קצת לאחרות את לא חושבת? אורטל התחילה מע' יחסים עם אורן ולכן היא כיכבה כמו שליהי התחילה קשר עם בן ופרק שלם היה רק עליהם היה מגיע לאורטל ובכלל לשאר הבנות- ענת,איילת,עדי והחדשות הרבה יותר זמן מסך שבא על חשבונם בגלל הרצון לדחוף אותו לקרן אורטל אהובה בקרב הקהל היא הובילה ברב ההצבעות ויש ביקוש לצפות בה בקרב הקהל היא מאוד פופולארית בחוץ וההפקה חייבת לספק את זה לקהל הם גם רוצים ליצור "מתח" לקראת הסוף ולכן שידרו יותר קטעים על אורטל ודניאל בשני הפרקים האחרונים

24שעות1

New member
יש בי פחד גדול שההפקה הולכת לתת את המיליון

לאיתן ודניאל - אותו איתן שסיים להם את המשחק אחרי חודש ההפקה צריכה להפנים ולהבין שלוליא קרן - שעשתה להם את כל התוכנית מזמן מזמן אפשר היה לסגור את הבאסטה. קרן היא המתמודדת אם הכי הרבה מעריצים קרן אהובה בוגרת ורק לה מגיע הזכיה

דקה אחת לאחר שגב זוכה בחצי מיליון הוא קונה

שקית הקאה ואמא של קרן תבוא בערוץ 10 להלל את בתה הסוררת שסירסה את ליהי ואת אתי שכבה עם גבר שאמר לה בפירוש שאינו מעוניין בה ואז הרחיקה את ליהי מגב מכרה לה את בן הקונילמל שוב וקיפצה בכוח למיטתו של הנכה גב שלא רואים אותו דקה ביום עד שעוד נרקומנותו מחליט ברוב טובו לחסל כמה סיגריות בדקה כיאה לנרקומן מצוי הרי גב הרמאי שומר נגיעה כי זה מה שהבטיח לחברתו מיכל שוע לפני שניפרדו עאלק פרידה כלומר הפרד ומשול על מיליון שקלים

דינה122

New member
סוף, סוף קרן תוכל...........

לפתוח את הרגליים בשביל גב!! אני מקווה שהריח המסריח שיש לה מהפה לא יהרוג אותו!!!!!

למעלה