שרשור בוקר חמישי

דידי 9

New member
אלה לדעתי מגיע לשתיהן.ואני אוהבת את

קרן יותר. אני יותר מזדהה ומתחברת אליה. אבל יש לי נטיה, לנתק את עצמי, ולשפוט באובייקטיביות. וכשעשיתי את זה, נטו עם התכנית- הגעתי למסקנה שאורטל עם כל מה שמשתמע מעברה, וממה שראיתי בתכנית-הראויה ביותר לזכות,כי היא באומץ רב, לא ידעה לזייף את רגשותיה, ולא יכלה להסתכל למשל לאתי בעיניים-אחרי שליכלכה עליה:) הדבר מעיד על חוסר יכולת של אורטל, לזייף את תחושותיה,וכמו כן, היא מהתחלה באינוטיאיציה, לא נכנסה למשחק המלוכלך של אורבך, היא קלטנ אותו, ויחד עם זה שנהנתה מאוד בדייט איתו, וחשבה שפיתחה רגשות- יצאה מהקטע כמו גדולה, בגלל נאמנותה לעצמה. בניגוד לקרן-שמאוד לא הזדהיתי עם ההתנהגות שלה עם איתן וגם לא עם גב. אבל אני יודעת שהיא חכמה, והיא מודעת לבעיה שלה. היא תצא ממנה. לכן אורטל בעיני לא מכרה לא את גופה ולא את נפשה, שמרה על כבודה לאורך כל התכנית היא מצחיקה ובעיני מגיע לה לזכות. למרות-שאני אוהבת את קרן יותר:)

efrat800010

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif חוץ מ

המשפט האחרון שלך אני מסכימה איתך לגמרי....

דינה122

New member
זהו הגעתי להחלטה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני לא אסמס יותר, כי הרי ברור שיש מגמתיות של ההפקה לטובת הזוג/זוב ההזוי והמזויף גב וקרן!!! אז החלטתי שממש לא אכפת לי מה יקרה להם! ואם זאת תהיה אורטל או איתן ודניאל אז סבבה! גם ככה אני שוכחת מכולם כשהתוכנית מסתיימת! בא לי להקיא מקרן ומליהיא!! די נמאסססס!!!

24שעות1

New member
דידי -שמעת את איתן הבוקר -אחת הזקנות לחשה לו

באוזן - שאף אחת לא מתאימה לו בוילה כפי שאמרנו עין של סבתא רואה הכל

דידי 9

New member
24 את רואה את טרקאי מלכלכת על קרן?!!!!!אני

בהלם! שתי הקנאיות האלה, טרקאי וחן-פשוט לא תאמנה! בושה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

24שעות1

New member
דידי - רואה וגם שומעת

אני מתפוצצת אבל במחשבה שנייה שימשיכו - שכולם יבינו מי זו דניאל כמה "רוך עדנה " יש בה . כמה הדיבורים שלה שאני כבר זכיתי - בגבר שלי ולא המיליון מעניין אנו רואים ושומעים בדיוק מה חשוב לה ולצנון על הנעל חן חבל להרחיב במילים רק מאד מאד מקווה שבעריכה יכניסו את מילותיהם של ציר הרשע

נטלי1013

New member
קרן מתוקה-דניאל מכשפה

דניאל מתחמנת בשקט ומרגישה פיינליסטית וזה בולט וזה מעצבן. בקרן יש פחות תחכום ויותר ילדותיות ונקיון ולכן אנשים אוהבים אותה יותר.

גייל 7

New member
נטלי, קרן מתוקה

בערך כמו איילה ... וגם ההצמדות שלה לגבר מתעלל וסוציופט, הרוע וחוסר הפירגון שנוטף ממנה, החיוך המעושה והמדומה שהיא עוטה על פרצופה המרושע ועוד ועוד ועוד ועוד ... יש רק הבדל אחד בין שתי ה"מתוקות" האלה - קרן הרבה יותר מתוחכמת כביכול, וכישרון המשחק שלה עולה על זה של איילה ... כולי תקווה שגם קרן, כאיילה, לא תקבל פרס על התנהגות רעה .. לצערי, אני סומכת על קברניטי הדור הבא עוד פחות מאשר על האח הגדול ובהחלט מסתמנת מגמה להעניק את הניצחון המדומה לסוציופט ולאהובתו המדומה ...

24שעות1

New member
נטלי 1013 - ברוך בואך למועדון השפויים

שמחה שגם את רואה את ההבדלים הבולטים

24שעות1

New member
שלום 172 - קרן אהובה

כפי שכתבת חדרה ללבבות רבים. רק כאן בפורום תקרא מאותם כותבים ידועים דברי שינאה על קרן ולו גם פעם אחת לא קראתי שפירגנו לה ולא משנה מה תעשה. אני פוחדת שההפקה -תחליט לשנות את החלטת הצופים לגבי הגמר שכולם יפנימו פה קרן זוכה בזכות עצמה ורק בזכות

24שעות1

New member
סטטוסיםבוואלה- גועל נפש

בכלל לא מצויין מי זכה בפרס אין איזכור אחד לנסיעה ההתארגנות של קרן וגב. אבל הרבה יופיע שם , בהקשר לקרן ממשפטים לא חיובים, או עיוות של מילים. קח שאת סטטוס וואלה מזמן אני לוקחת כצ'יפס

ברצינות, אם לא הייתה פה רמאות

הייתי מקבלת את זה שקרן זכתה במשימת הכלבים, הייתי מקבלת את זה שגב וקרן זכו עכשיו, והייתי מקבלת את זה שהם יזכו בתוכנית... אם הייתה עריכה הוגנת בפרקים, ניחא. הוגנת כלפי כולם, לא שקרית הכוונה. גם באח הגדול אנחנו מתלוננים הרבה על עריכה מגמתית, אבל פה זה כבר ממש ברור. ברור שהזינוק הפתאומי של קרן בהצבעות במשימת הכלבים הוא לא הגיוני, במספר שעות מועט היא עלתה ממקום שלישי למקום ראשון, כל בר דעת, כן גם אתם אוהדי קרן, צריכים להבין שמשהו פה מסריח. ביחוד שכל פרק שמשודר והשידורים עצמם בלייב מוכיחים פעם אחר פעם שיש דברים בגו, שהבחורה הזו, קרן.. אכן מקודמת בצורה מאסיבית. בצורה כזו שדוחפים אותה לפרצוף שלנו בכל מצב. הפעם היחידה שקרן הייתה מועמדת הייתה אחרי שההפקה העזה להראות בשידור את אחת השיחות הכי מזעזעות שלהן, הערמומיות והתככנות, הביאה את פרלמאתי להיות מועמדות והן חטפו כאפה. מאז העריכה לטובת קרן בכל מצב, ההפקה נבהלה. ובאמת שאני מאמינה שיש מי שיאהב את קרן, זה הגיוני,טבעי ברור לי שיהיה מי שיתחבר אליה. היי, גם לבהמה פרידה הכט התחברו אז....:) את איתן ודניאל לא מראים הרבה, יש ביניהם זוגיות יפה יחסית לסיטואציה בוילה, אבל הם משעממים. האמת? כולם שם משעממים ורדודים ברמות על שכבר המח שלי עשה צ'ק אאוט לעצמו.

למעלה