שרשור בוקר חמישי

עם כל האכזבה בזכיה של קרן וגב, הדבר המנחם הוא

שלא נראה אותם כמה ימים, איזה כיף. אתמול התמוגגתי מהכימיה שיש בין דני ואיתן. איזה כבוד אחד לשניה, איזה הבנה, הם לא מפסיקים לצחוק אחד עם השני. איתן בחור מדהים ורגיש מאוד, הוא מאוד מאוד מכבד את דניאל ודואג לה. ודני, אין לי מילים בכדי לתאר את הילדה הבוגרת והחכמה הזאת. אין לי ספק שדניאל ואיתן יסתדרו מצויין בחוץ, היא לא תוותר עליו. בימים האחרונים יש לי הרגשה שאיתן עלה מדרגה (התאהב?) ברגש שלו לדני.

דידי 9

New member
חח חלף את לא רואה את המשחק של אורבך?!הוא התעו

הוא התעורר פתאום! והוא וטרקאי מבואסים בגלל המיליון! אורבך אמר ליוני שלשום: "אני גם מת למצוא אהבה לחיים" אז יוני צחק! ואז העבירו מצלמה. אורבך לא אוהב את דניאל, הוא רוצה את המיליון. אתמול אחרי שראה אותה +50 קילו-הוא בכלל! לא רוצה אותה. וימים יגידו. אז המשחק שלו עכשיו, שהתעורר אחרי 3 חודשים לא עובד על אף אחד. חבל שעלייך זה עובד. יום טוב

רק שיש פרסים הוא מתעורר מהישנוניות שלו.

מאוד רצה להשתחרר מהוילה ולטוס ליוון. אם היה מאוהב לא היה שוכב במיטה עד הצהוריים וישן בחצות.

דבר אחד בולט מעל כולן - אופן ההתמודדות

עם סיטואציות קשות. בהשוואה לקרן, ליהי ואורטל, כולן בגילה פחות או יותר, היא ידעה לצאת מהסיטואצייה וכאילו להתבונן מלמעלה, להבין מה באמת חשוב ולהתעלות על הכל. זו בגרות שלא מצפים מבחורה צעירה בסך הכל שנמצאת במקום הזה שהוא מקום לא פשוט בכלל מבחינת העומס הרגשי שהן עברו. אם חוזרים אחורה לפרקים הראשונים בהם היא מתמודדת עם המשולשים הרומנטיים, בודקים איך קרן לצורך העניין התמודדה ואיך דניאל, מבינים שלקרן יש הרבה מה ללמוד מדניאל, איפוק, אצילות ורגש. (קרן בישיבות ציר הרשע שלה מקללת וזוממת תוכניות לפגוע בדניאל וכו') אני במיוחד התפעלתי מקטע בו היא מבררת עם איתן האם שכב עם קרן, היא עושה את זה בצורה כל כך מכובדת, כשהוא אומר לה "מצטער" היא עונה לו "גם אני"...ומשפילה מבט... האמירה השקטה אבל הכל כך חזקה הזאת הייתה הכי במקום, בלי דרמות ובלי בכי, פשוט וחד. לזה נדרשת בגרות או אולי איטלגנצייה רגשית מאוד גבוהה והיא ניחה בשתיהן.

שאפולי

New member
אי אםשא להשוות את ההתמודדות

כי אי אפשר להשוות את המשברים. את לא יכולה להשוות בינה ובין קרן- כי במשולש הזה דניאל היתה הג'יפ וקרן היתה הנגרר (במקרה הטוב) נמאס לי לשמוע שהיא בוגרת- אני בגיל 24 כבר עברתי גירושים של ההורים שלי גידול של האחים שלי שנתיים שירות לאומי בית ספר, התחלתי ללמוד לתואר ראשון שברון לב מאהבה נכזבת עבדתי 11 שעות בערב- מה בוגר בה? נולדה עם כפית זהב, עובדת אצל אבא, מבזבזת הון על חיצוניות וניתוחים ייאלה.

אני באיזשהו מקום מסכימה עם שתיכן

לדעתי היא בוגרת ברמה שצריכה להיות בגילה, ואף יכלה להיות יותר בוגרת.

העניין הוא שהיא לא ידעה שהיא הג'יפ.

איתן לא חשף בפניה את רגשותיו, היא ידעה רק מה היא מרגישה ורוצה ולמרות זאת, התנהגה בשקט ובחכמה, בלי דרמות והצגות. מצטערת שעברת דברים קשים בחייך, אבל אין אדם שאין לו את השק שלו ולפעמים מעז יוצא מתוק, אלו דברים שמחשלים והופכים אותך למי שאתה, לטוב ולרע. אגב, לדניאל היו חיים לא פשוטים בכלל, כולל גירושים של ההורים, אביה שלא הייתה איתו בקשר לאורך זמן , ערב אחד היא סיפרה את הסיפור שלה לבנות וכולן היו מלאות הערכה ופליאה על החיים הלא פשוטים שעברה, כסף לא קונה לך אושר. ילדה בת 17 לא עוזבת סתם כך את הבית ועוברת לגור הם גבר שמבוגר ממנה ב 9 שנים, יש דברים בגו. אין כאן תחרות על מי עבר יותר משברים בחייו. מהסתכלות על הבנות בוילה אני מרגישה שדניאל מתנהגת בצורה בוגרת יותר עם או בלי קשר לגילה. כך לדעתי, זכותך לחשוב אחרת כמובן.

שאפולי

New member
זה לא דברים קשים- זה החיים

החיים מורכבים כאמור מדבש ועוקץ. לא חושבת שהחיים שלי היו קשים יותר מהממוצע- אבל עם זאת- לא רוצה סיבה להעריץ אותה על בגרותה- כאילו אולי היא בולטת על רקע הרפש בבית אבל לא הרבה מעבר לזה. היא כן ידעה, כולם ידעו, ויותר מכך היא לא זזה מהבנים וממנו- ודאגה לידע כל בחורה לגבי זה שהוא שלה. כשאורטל יצאה איתו לדייט היא קראה לה "שטן" ואמרה שלא אכפת לה מי תלך איתו רק לא אורטל- אם זה לא מעיד על "הוא שלי" אז לא יודעת מה. שנית כשקרן נכנסה איתו לדייט היא שברה אצבע! ולפני הבחירה בקרן יצאה בקמפיין לא מבוטל "זה לא פייר זה לא פייר" ובכתה- אז בואי לא נשכח את העובדות... מסכימה שבתוך הוילה היא נמנית על הבוגרים אבל כאזרחית מן השורה? אהההמ לא לטעמי.

efrat800010

New member
ואני בגיל 24

הייתי אחרי טיול,סיום תואר ראשון ואחרי לידה באמת מה הקטע ב"בוגרת" היא פשוט היתה בטוחה כי לפני שהיתה בטוחה עם איתן היתה משתכרת עד אובדן הכרה ,מתעצבנת מהר ועושה שטויות.... לא ברור העניין הזה

יעלה20051

New member
הצחקת אותי או שאת תמימה? דניאל משחקת וגם איתן

ולכן לא היה לה קשה בכלל הבנת? קפיש?

היא בוגרת כמו שהיא צריכה להיות

זה לא שהיא צריכה לקבל מדליה על זה. נכון שביחס לאחרים שיותר מבוגרים ממנה שמתנהגים כמו ילדים בני 2, הבגרות שלה בולטת מאוד, אבל עדיין.. זה מה שצריך להיות.

דידי 9

New member
היא לא בוגרת.חוסר הפירגון שלה אגוצנטרי וילדות

וילדותי. זו לא בגרות. זה להראות לאורך כל הדרך, שכל עוד את למעלה וזוכה- את מפרגנת לעולם וסולחת לכולם-כי מה שמעניין את דניאל זה הכסף. ברגע שהיא רואה את הכסף או את המטרה שלה נעלמת-היא היסטרית, ומתכננת מהלכים נוספים. זו דניאל רואה רק את עצמה ותו' לא! אה ואת המטרה:) יקירתי-זה מאוד רחוק מבגרות:)

רינתי77

Active member
לכמה בגרות מצפים מכל אחת מהבנות שם?

הן בחורות צעירות מאד, למען השם. הן לא נשים שעברו חתיכת חיים ויש להן נסיון. אני לא חושבת שבגילן הרבה יותר בוגרת...וגם אם כן, זה היה בעקבות נסיון חיים שלהן אין.

יעלה20051

New member
הכל הצגה גדולןה היא ממזרתה לא קטנה וגם איתן מ

משתפים פעולה למען המליון ולא מגיע להם ממש מממש לא

שאפולי

New member
כן, זאת ועוד

הקפיצה של הקולות לא תתכן בתכנית שיש בה כ"כ מעט סמסים- לא יכול להיות שקרן תהיה 10% ופתאום תתחיל לקפוץ ל50% הפער הוא מטורף בשביל תוכנית עם נתוני רייטינג כ"כ נמוכים. מה גם שאני יודעת בודאות שחלק מהאנשים הצליחו להצביע פעם אחת, חלק הצליחו להצביע 5 פעמים וחלק הצביעו במאות- זה באג באתר וזאת בעיה רצינית.

למעלה