שרשור בוקר חמישי

da26

New member
אני לצערי לא הצלחתי. יצאתי ונכנסתי מהאתר 20

פעם. ברגע שהצבעתי, כל פעם אחרת רק הראתה לי את התוצאות...

adiyon2

New member
לא מספיק לצאת מהאתר, צריך לסגור תדפדפן

ולפתוח שוב ולהכנס לוואלה ולהצביע. עשיתי זאת 3 פעמים והתיגעתי.

שלום172

New member
קייזר../images/Emo142.gif אנחנו חושבים אחרת

ובכל זאת משהו בהתנסחות הנקייה יחסית שלך מביא אותי להגיב לדברייך אני סבור בניגוד אליך שאין רמאות בהחלט יש רצון שהרייטינג יעלה וזה לגמריי לגיטימי קרן שבתה לבבות רבים קשה לרבים כאן בפורום לעכל זאת זכותם אבל להאשים את ההפקה נישגב מבינתי

efrat800010

New member
../images/Emo31.gifקרן לא שבתה כלום

אם ההפקה היתה מציגה בפרקים את האמת אף אדם לא היה יכול לחבב אותה הריכולים בלילה עם אתי וליהי קריאת כינויים לבנות בבית : זונה,בת פרעה,שטן,נבלה וכו'... התעללות נפשית בבנות ומניפולציות ע"מ להתקדם התנהגות זולה בפני גברים הכוללת יחסי מין,התרפסות והשפלות זיגזוגים במע' יחסים עם בנות ובנים בבית את כל זה ראינו בלייב במשך חודשיים וחצי ההפקה בחרה לערוך,לחתוך,לגזור ולסדר יפה את הקולא'ז השקרי ששמו קרן שחם-להביא לצופים דמות אחרת לחלוטין ממה שהיא באמת

רינתי77

Active member
למי שפצה באח הגדול, קל הרבה יותר להבין

את הטענות על כך שהעריכה היא מגמתית. כלומר , ההשוואה בין עריכת הפרקים באח הגדול, לעומת הדור הבא, שיקפה את מה שקרה בפועל ועל כך יכלו להעיד צופי הערוץ שראו את המתרחש בזמן אמיתי. זאת ועוד: זמן המסך שקיבלו המשתתפים השונים היה לרוב אותו דבר עבור כולם, מה שלא ניתן לומר על הדור הבא, שכן כאן המצלמה עוקבת אחרי דמויות מסוימות הרבה יותר מאשר אחרי הדמויות האחרות.

אבל קרן שבתה לבות רבים בגלל העריכה

ובגלל שהיא מככבת ברוב הפרקים. זה הכל. מי שצופה בה בלייב יודע ומכיר את אופייה הלא משהו ושאינו בא לידי ביטוי בפרקים.

דינה122

New member
להזכירכם במשימת הכלבים......

בבחירת הזוכה, קרן אמרה שעזרו לה לטפל בכלב אז איך זה שהיא זכתה!!!!

דידי 9

New member
גם ברפאלי הצטלמה גרוע יותר!אז מה?אורטלי-את למ

למיליון, כי הכי מגיע לך. אתמול בלילה, עם כל זה שאורטל מבינה שקרן מתחרה בה, היא היחידה!!! שפירגנה לה בנסיעה. היא זוכרת שגם קרן פירגנה ועזרה לה. רק טרקאיכס התלוננה שלא בסדר שהכניסו את גב. מה היא חשבה- שיתנו לישנוני הזה אורבך לזכות שהוא יתעורר מההתנשאות שלו אחרי 3 חודשים? או לה, לדניאל-שהייתה עם כולם "בסדר" גם עם מי שליכלך עליה באמת כל העונה- רק כדי לתחמן ולזכות במיליון? אורטל לא ידעה לזייף כמוה את הכעס שהיה לה לאתי. אורטל כעסה-ולא עניין אותה כלום, ובצדק. אורטל המקסימה הזו ראוי לה המיליון!! למרות אהבתי לקרן- אני מקווה שאורטל תזכה בענק! אורטל, אנשים נאורים ולא משוחדים, לא רואים את הקליפ שעשית בעין לא טובה. לא השתתפת בפורנו, רק הצטלמת ויש לך מה להראותץ-על חוף הים! לגיטימי, יפה והמיליון יהיה שלך אם ההפקה לא תתערב. בהצלחה:) כי לך מגיע הכי הרבה!

Dmorrigan

New member
אבוט רייף המאירי הפקה בזיונית

מקווה שהתביעה של הסלבס של העונה הבאה של הישרדות תצא לפועל

גב שיחק אותה, באיזה קלות הוא זכה בחצי מליון

חיכה וחיכה כדי לראות מי הבת הכי פופולרית ונגע בה רק אחרי שהבין

למעלה