שרשור בוקר טוב יום חמישי 11/08/2011

לונדרון

New member
גם כשהוא לא לידה, הוא עסוק בלדבר עליה

ללא הפסק, ולספר על מערכת היחסים ביניהם, ועל ההתלבטויות שלו, ועל מה היא אמרה ואיך היא הגיבה. בן פועל כך כל יום וכל היום, האם יש מישהו או מישהי בבית שהוא לא דיבר על זה איתו או איתה? הוא צריך להפסיק לעשות את זה ולתת לה ספייס, לא רק פיזית אלא גם מנטלית. הוא חייב להרגיע את הנאום היומי הטרחני שלו בעניין, זה היה עוזר לו ולה הרבה יותר.

../images/Emo45.gif זה הפך להיות מצב שכל המהות שלו בבית

זו ליהי. הוא לא בנאדם בפני עצמו.

דידי 9

New member
חחח לונד נכון.הוא לא מתנהג בקטע הזה כמו גבר ט

טיפוסי. זה מייגע, זה טרחני וילדותי. את צודקת

adiyon2

New member
מילא שהוא מדבר עליה כל הזמן

מה לגבי כמות הפעמים שאומר שאם זה לא יצליח הוא יפנה לעדי? דביל

אלונה1288

New member
ממש לא מרכלת...

רק שאיילת מביאה לה עצבים ושיש לה יציאות ובלה בלה בלה...

אלונה1288

New member
המרצע יצא מן השק

איפה כל אלו שטענו שדניאל "הטהורה" לא מרכלת ולא מדברת רע על אף אחד? לדבר ככה על ענת זה שיא השפל. היא ויוני זוג מגעילים. יאללה שדניאל הנימפומנית תעוף לנו מהעיניים ותמצא איזה גבר שיספק אותה.

נכון זה מאוד לא לעניין ומכוער

ואלונה? אף אחד לא אמר שדניאל טהורה, אף אחד לא התיימר לרגע לומר כזה דבר. לעומת מספר אנשים פה שמהללים את קרן בכמה שהיא מדהימה, וטהורה. כן כן משתמשים במילה בטהורה. אז מי חי בסרט? בכל מקרה, מאוד לא יפה, את צודקת. אבל בראיה הכללית, אנו מסתכלים בצורה יחסית. ויחסית ל..רוב האנשים שם בוילה, דניאל הכי פחות מתלכלכת.

דידי 9

New member
סוזי, היא נוכלת מתוחכמת! היא עושה הכל

מתחת לפני השטח, ומנצלת ומשתמשת באנשים אחרים לטובתה בלי להתחשב בהם בכלל

sidi2

New member
היי סוזי את מאוד טועה היא ערמומית.....

את העבודה השחורה היא עושה עם חבורת הבנים במתחם שלהם, ואת הרוב ההפקה לא מראה לראייה השיחה היום בבוקר עם יוני.

סבבה.אם ההפקה לא מראה אזי איך את יודעת?

וההפקה כן הראתה את השיחה הבוקר עם יוני.

sidi2

New member
לא צריך להיות גאון כדי לדעת...

מספיק להתרשם מהשיחה של יוני איך הם ניתחו את ענת ואיילת זה אומר דרשני, ועוד דבר סוגי אתם רובכם נערים ונערות שרואים דברים בצורה שונה מאתנו המבוגרים, אני מאוד נהנית לקרוא אותכם ואת ניתוח האופי שלכם, שברובו את טועים אבל לא נורא אני רואה דברים אחרת וזה מנסיון חיים. דניאל היא לא הכוס התה שלי, אני מאוד אוהבת את הקלאסה והמראה האצילי של קרן ומאוד אוהבת את שמחת החיים של איילת למרות המטען שנושאת כרגע והאמיני לי שהוא לא פשוט בכלל. צופה הרבה בתוכנית במשך רוב שעות היום היות ומטפלת בחמי חולה הסרטן ואלצהיימר ולכן רואה דברים, שאולי רובכם לא רואים בגלל שהנכם בעבודה, או בבילויים כיאה לצעירים. וסוזי אני לא האויב שלך והאמיני לי שקרן בחורה מקסימה.

אין לי פה אויבים,

אם למישהו יש בעיה איתי בגלל פורום, שיאכל ת'כובע.. או שיתבגר. זה כולה פורום וזו כולה תוכנית טלויזיה. זה שיש פה אנשים שבוחרים לרדת לפסים אישיים זו בעיה שלהם, לא שלי. אני אמנם לא בגילך, אבל אני גם לא נערים ונערות. קרן, לא הייתי רוצה מישהי כזו לידי, ובעיניי היא רק מוכיחה מיום ליום את זה. קרן, נמצאת בבעיה , ואני מרחמת עליה באיזשהו מקום.. היא יצרה פלונטר ועכשיו הסתבכה בו בעצמה. אני מקווה שיש לה עם מי לדבר ובאמת לפרוק. קרן, תמיד עסוקה במה לא טוב, במה רע, במי מדבר.. במי עשה.. מרעילה את עצמה ואותנו, ולרוב הצופים, לפחות אלו שבפורום, זה לא נעים. רק בריאות סידי, רק בריאות!

דידי 9

New member
סידי, נדמה לי שסוזי ואני באותו גיל,וזה לא קשו

קשור לגיל. זה קשור לתפיסת עולם, לראיה תוך אינטליגנציה רגשית כזו או אחרת

דידי 9

New member
אוף איתך סוזי!

את חייבת להזכיר לי שאת צעירה ממני בשעה וחצי?? חחח

sidi2

New member
סוזי תורידי 2 נכנסת על שם הבעלול......

לא מצליחה להחליף את שם המשתמש ופשוט התייאשתי ונשארתי בשמו. אגב בני מכיר את קרן אישית ובת של חברתי מכירה את דניאל ככה שמפה המידע.

חחח לא יקירתי

התכוונתי לדידי בנושא הגיל, לא אלייך. וסבבה.. בקשר למידע בכל אופן. עדיין אני חושבת שיש לשפוט על פי ההתנהלות בבית ולא לפי מה שהיה קודם. אחרי הכל, זה כל מה שיש לנו. רק איך הם בבית.

sidi2

New member
היי בובה ראיתי את גילך מה אומר לך....

באמת רק קצת יותר מבוגרת ממך, אבל עם נסיון חיים כפול משלך. אבל מרגישה כמו פיטר פן ונהנית לקרוא אתכן ולהכנס לראש שלכם , בני קצת יותר גדולים מכם וגם להם יש לי מה לומר.

למעלה