שרשור בוקר טוב יום חמישי 11/08/2011

דידי 9

New member
חחח אלונה מתוקה-אל תצפי! נכון, קרן האדם הכי

מדהים שיש-אבל פה מתעקשים לא לראות את זה! הם מעריצים את משה"ב-מנהלת שיווק הימורים באינטרנט שבעצם עובדת עם אביה שם. אביה מעסיק אותה! תארי לך מה זה..

חוץ ממך לא ראיתי מישהו שמהלל כ"כ הרבה מישהו

וזה בסדר, זכותך. אבל מה הבעיה אם כן יהיה מישהו אחר שמעריץ מתמודד אחר?

דידי 9

New member
סטזי בתכלס-אין בעיה! ברור שזה יקרה! אבל משגע

אותי שאנשים מוחקים לדניאל הכל! כאילו לא קרה! זה שאחרי שהראו את ההפגנה- היא סיפרה שהיא קונה בגדים רק בכיכר המדינה ובארהב-לא בארץ- וכשכולן דיברו על ביה"ס שלהן, בלי להזכיר מקום, היא הדגישה את רמת אביב ג'-חחח ואם תדעי מאיפה אני-תביני שאני אובייקטיבית-והרכב שהיא קיבלה..זו רברבנות, התנשאות בעיני תוסיפי את הריכולים שלה, והעובדה שהיא עוסקת במה שעוסקת, והעובדה שהיא חושבת שהכל מגיע לה, ומנצלת אנשים כמו באותו יום שניסתה לשכנע את הבנות להצביע עבורה לדייט, ואיילת שאלה אותה בכנות: "איפה היית עד היום? היית נעולה בחדר של איתן, ופתאום את מדברת איתנו? " ולא הייתה לה בעיה לדבר על זה ברוב חוצפתה-אבל על דברים אחרים לדבר איתן, זה לא??! תחשבי רגע!

דידי היקרה, עושה רושם לפי כתיבתך שהאופי שלך

די דומה לאופי של קרן. מקווה שלא נעלבת כי מבחינתך קרן "מושלמת" ולכן זאת מחמאה.

דידי 9

New member
חלף, זה מחמיא לי:) למרות שאני קצת גדולה מקרן,

והתובנות שלי די שונות משלה בשלב זה של חיי. אבל התהליך שהיא עוברת בהחלט מוכר לי, לכן אני מאמינה לה, וכמובן שזה בהכללה! אל תתפסי על כל מילה שהיא תגיד ותשליכי אלי :) אני חושבת, שגם אם יש דימיון לדרך בין בני אדם-כל אחד מיוחד לגבי עצמו:)

adiyon2

New member
נראה לי שדניאל כבר מצאה מי שיספק אותה

קרן היא זו שנשארה עם תאוותה בידה. אולי כשנהיא תצא תוכל ללכת לקובי פרץ - לכאורה.

גן עדן 11

New member
דניאל הערמומית מחשבת כל מילה, זה לא יאומן כמה

הי א לוקחת בחשבון את המצלימות ומשתמשת בהן לטובתה. זה לא יאומן כמה היא מחושבת . אין להשוות את מצבה למצבה של איילת וקרן שמרגישות דחויות ודלוחות כי הכי קל לפעול ממקום של אוהבת ונאהבת והדגש על נאהבת מענין היה לראות אותה במצב של דחויה. הרי ברור שהיתה מתנהגת מגעיל כי זה בעצם המבחן למי שאת.

רגב רגב

New member
../images/Emo62.gifאתמול התגלה שתוכנה מצביעה לענבר שני

אתמול הודיע אחד המשתתפים בפורום הרשמי של התוכנית בוואלה שהוא מצביע בתוכנה אוטומטית לענבר שני. לדבריו הוא השתמש בתוכנה להצבעה לענבר שני בכל ההצבעות. הוא הדגים את השימוש בתוכנה בסקר האחרון והודיע שהוא משתמש בה בכל ההצבעות. מכיוון שהציבור שולח sms ומוציא כספים אפשר לדרוש את בדיקת אמינות ההצבעות ע"י הממונה על הרשות השניה. הכתובת לתלונות: http://www.rashut2.org.il/public_complain.asp אם לא נתלונן התוצאה ידועה מראש והיא שתוכנה אוטומטית תתן את המיליון לענבר שני ואין צורך בהמשך המתח או המשך הצפיה בתוכנית

רגב רגב

New member
בוקר טוב. אנא התלוננו להפקה הדור הבא 24/7

אם ההצבעות הן בתוכנה אוטומטית להרצת ענבר שני אין טעם בהמשך התוכנית.

Klayhamn

New member
תודה, המסר הובן

אין צורך לכתוב על כך כל 5 דקות הודעה זהה

למעלה