שרשור בוקר טוב יום חמישי 11/08/2011

רינתי77

Active member
אם לדבר מתוך נסיון חיים, אני יכולה לומר

שדניאל נוהגת כנערה מאוהבת שנלחמת על מקומה בליבו של הבחור. איילת נתנה לה סיבות טובות לכעס. ואם לשפוט לפי מה שאנו כן רואים, לא ניתן לומר שאת שיחותיה של דניאל מעלימים ובונים לה תדמית חיובית במתכוון ואילו לקרן עושים את ההיפך. האחראי הישיר לתדמית הוא האדם עצמו. אינני אוהדת אף אחת המבנות ולא הייתי רוצה באף אחת מהן כבת זוג לבני.

דידי 9

New member
רינתי-היא רוצה את המיליון, והיא רוצה לנצח! שו

שום אהבה! הבחורה ניסתה להתעלק על גב על נירו על קובי, ולכן גב הסיק עליה את מה שהסקתי אני! לא חשוב מי יעמוד שם-היא רוצה לנצח. אני מזהה את זה

רינתי77

Active member
ני באמת דידי, יש שם מישהי שלא רוצה את

הכסף? בלי קשר לחסרוניתיה של דניאל(ויש לה, כמט שיש לכל הבנות האחרות) אני מתרשמת שהיא היחידה שבאמת מאוהבת בו. לא קיבלתי את הרושם הזה מאף בחורה אחרת בבית.

../images/Emo45.gif מסכימה וממתי לרצות לזכות בכסף זה פשע?

כולן שם בגלל זה. וגם בשביל האופציה אולי להכיר את איתן. ואם כולן לא היו שם בגלל זה, אז כל הבנות שכבר יודעות שלא יהיה להן קשר עם איתן.. היו מבקשות לעזוב. ברור שנושא הכסף הוא קטע פה.. וזה בסדר גמור!!

adiyon2

New member
חייבת לציין שכל הרכילות בבוקר בין דניאל ליוני

דניאל לא נשמעה מרירה, היא אמרה את מה שהיא חושבת. בנושא איילת היא הביעה אמפתיה לקרן. יוני היה הרכלן.

adiyon2

New member
יפה כתבת, אכן זו רק תוכנית טלוויזיה

לצערי אני מובטלת כרגע ומבלה את זמני הפנוי (הרבה זמן פנוי) בצפייה בתוכנית.

sidi2

New member
זאת זכותך לחשוב כך. מקוה שבסוף....

התוכנית תביני שטעית.

sidi2

New member
סוזי בבקשה הנה ההוכחה......

אולי מישהו מההפקה קרא מה שכתבתי, זה כך מתנהל רוב הזמן היא טוחנת ומרכלת ומביעה את דעתה אצל הבנים.

אני לא צופה עכשיו

זכותה להביע את דעתה איפה שהיא רוצה, כל הבית הזה מרכל. בינתיים בהשוואה למיס קרן, היא לא ישבה ותכננה בערמומיות בליווי צחוקים עם חברותיה, איך היא תשגע את המתחרה שלה.

sidi2

New member
היי אלונה שמחה שהגעת לתובנות לגבי.....

דניאל מהיום שהיא נכנסה לבית שמתי עליה X , קלטתי אותה וידעתי שהיא תשחק על המיניות שלה, לדעתי היא גם די מכוערת , גם בת של חברתי שהיא בערך בגילה ומכירה אותה טוענת שהיא מסוג הבחורות שדורכים על גוויות. אוהבת מאוד את קרן לדעתי גם בחוץ וגם בפנים מקנאים בה. בני מכיר אותה וטוען שהיא פצצה אמיתית ובחורה מקסימה, אגב לדעתי היא היתה צריכה גם לקחת את תחרות מלכת היופי מה עוד שכולם הימרו עליה, גם בקרב המועמדות היא היתה הפייבורטית של התחרות. מקווה שעם הזמן תבחינו בה ותבינו שאתם טועים לגביה. ואתי זאת אתי לטוב ולרע אבל היא עושה את התוכנית אין מה לעשות. המשך יום נעים לכולם.

sidi2

New member
ועוד דבר דניאל טוחנת את כולן......

עם החבורה של איתן יודעת שעליה להיזהר מהבנות, והנה היום נוכחתם לדעת שאת הרעלים היא מוציאה מולם. בטוחה אני שביום יציאתם את הבית איתן ימחוק אותה כרגע טוב לו איתה להעביר את זמנו.

דידי 9

New member
סידי תוסיפי ל"מיניות" שלה 40 קילו וג'ק שמרים

את החלק העליון שלה-והלכה המיניות!! איתן יזרוק אותה

sidi2

New member
דידי עזבי הרי ידוע שהשנים לא יעשו עימה חסד.

ןבמיוחד אחרי לידה אני כבר זיהיתי שבידים העור שלה די נפול, והפנים שלה מזכירים לי את דלעת הערמונית. אבל מה שאי אפשר לקחת ממנה זה את שיערה המדהים.

sidi2

New member
אני מדברת על העתיד כשתביא ילד לעולם....

ואז המאבק יהיה הרבה יותר קשה.

דידי 9

New member
חחח סידי נכון! גם הירכיים..תסתכלי! אבל

עזבי זה באמת לא העניין-הבחורה פשוט מניפולטיבית ברמות תחכום שאני לא מכירה!

דידי מאמי

זה לא יפה אבל מה שאת עושה.. וגם לא רלוונטי. היא מניפולטיבית בעינייך? סבבה. אבל מה הקשר למשקל שלה שאת כל פעם מזכירה מחדש? אני לא מבינה. יש משהו פסול בבנאדם כבד משקל? יש לך משהו נגד אנשים עם עודף משקל?

דידי 9

New member
סוזי וזה שאתם צוחקים על קרן שהיא סוס? ואת

מראה תמונות שלה ומתגלגלת מצחוק-זה בסדר? אני אדם, שבודק לפני שאני כותבת:) ואני חושבת באמת שאיתן המפונק יזרוק אותה כשיראה אותה בשומניה. סוזי, את לא מכירה אותי, ותאמיני לי- שאני אדם שאם אני לא מזהה משהו ממש שלילי באדם אחר-אני לעולם, אבל לעולם-לא ידבר בגנותה! אבל הבחורה כל כך שלילית בעיני, כל כך תחמנית ומניפולטיבית-שזה צועק אצלי!

למעלה