שרשור בוקר - יום רביעי 10/08/2011

קרן הבינה שהיא צריכה לשנות

ובכל הזדמנות שהייתה לה האשימה את אתי במצב הרוע שקרן הגיעה אליו. היא לא הסתכלה פנימה לתוך עצמה, אלא האשימה את אתי. שבוע שלם שלאט לאט היא בונה את ההתרחקות ממנה. זה כן נקראה להיות חברה?

שריוקי

New member
דבר אחד אתם שוכחים..איתן אמר לה בדייט .

תתרחקי מאתי,אין לה את האומץ לעשות את זה חד וחלק ולכן היא מתפתלת בתוך עצמה וכלפי אתי.הרי בשיחה בדייט כשאיתן תיחקר אותה אם בחוץ היתה מתחברת לאחת כמו אתי וכו' וכו' וכ'...התשובה היתה מאוד ברורה. ובלי קשר..כתבה מוואלה...על יחסי בן ולהי לאן... http://e.walla.co.il/?w=/276/1849020

דידי 9

New member
תודה T B אני ממש שמחה שיש כאן עוד אנשים

שתומכים ורואים את האמת של קרן :) ברוכה הבאה!

דידי 9

New member
אם את מרגישה ככה, תדבקי בזה! כמות לא

תמיד אומרת אמת:) זה בסדר, בהרבה מצבים בחיים המיעוט הוא האיכות! בכל מקרה אני איתך חחח

ela501

New member
הכוונה בתפוז וזה בערך אותם אנשים שהיו בפורום

של האח

חני 57

New member
דידי הבעיה של קרן לדעתי זה הרוע הרכל

הרכלנות והסכסכנות .קרן סיכסכה בין איתן לאורטל וכל הזמן אורטל בפה שלההיא חושבת שהיא מלכת הכתה וגם בקטע של אתי היא מתנהגת מגעיל!!!אני לא יכולה לסבול אותה!!!

../images/Emo42.gif הולך להיות מעניין היום

ברגע שיספרו לדיירים שהקהל בחר בדניאל לגדל עם איתן כלב איתן יבין שהקהל מעדיף את דניאל באופן חד משמעי ואז קרן תתפרק לה מסכנה

דידי 9

New member
קרן לאתי אתמול בשיחה:

"אתי את לא אוהבת אותי כמו שאני, אלא את אוהבת אותי כמו שאת רוצה שאני אהיה. ואם אני לא במקום שאת רוצה-אז את כועסת וכבר פחות אוהבת אותי. זו לא אהבה" קרן-את כל כך צודקת, אין לך מושג כמה :)

למעלה