שרשור בוקר - יום רביעי 10/08/2011

חני 57

New member
סוזי אתמול צעקו לאתי כשהיא היתה בשיחה

עם קרן בחצר "אתי תיזהרי מקרן "ובנראה שאתי שמעה רק תיזהרי ולא שמעה ממי ואז היא אתי הלכה לדבר עם יוני ואכלה סרטים!!!!

sivan1237

New member
לגבי קרן..

כל מה שקורה לה עכשיו זה תוצאה של הסקס שעשתה.. חשבה שזה ייקרב בניהם וזה רק הרחיק. היא בטח מרגישה מלולכת,דחויה ועוד.. לפני כמה ימים כתבתי כאן שהיא בחורה מאוד חזקה אם היא לא נשברה. כי זו סיטואצייה קשה גם בחיים האמיתיים אז בטח ובטח שהוא תקוע לה מול הפרצוף והיא צריכה לשמור על פאסון 24/7

ברור מאליו שכל ההתנהגות שלה כעת

זה גם חלק גדול ממה שהיה בדייט ומה שהיה אח"כ (או לא היה). אבל, לא מדובר פה במישהי מקסימה וטובת לב שמתנהגת מוזר ובסרטים כי היא נזרקה אחרי סקס. (לו זה היה כך, כולנו היינו מאוד מאוד אמפתיים אליה.. למרות שאני כן חושבת שאיתן יצא מניאק פה)

שרון-ב-

New member
רק שלהבדיל מהחיים האמיתיים -

קרן הייתה צריכה לדעת שהיא בתכנית. והדברים לא פועלים תמיד איך שהם פועלים אצלה בחיים האמיתיים. אולי היא באמת ציפתה שזה יקרב אותו אליה,אולי בחיים האמיתיים זה עובד לה...

דידי 9

New member
סיוני-אני דווקא חושבת, שבאמת מה שקורה-

קורה לטובה! ואת או אני אלו שמפרגנות ומבינות את האמת על קרן, צריכות בתכלס לשמוח עבורה!! איתן אדם רע, לא אמין, מניפולטור וצבוע, ואני מאוד שמחה שקרן אוכלת עכשיו קצת קש-אבל הוא יבחר בדניאל, וזה מעולה עבור קרן. אני מאוד מזדהה עם קרן, ואני מבטיחה לך שהשורה התחתונה- היא בעד קרן:) כי היא מתחזקת עם עצמה למרות השנאה והקינאה כלפיה, וצמודה לאמת שלה. אין דבר טוב מזה :) והיא תמצא את האהבה הטובה עבורה. איתן הוא לא אהבה טובה לא לקרן ולא לאף אחת בעיני

לא

ההצבעה בוואלה עדיין נמשכת. וכמובן התוצאות כרגע אומרות שדניאל ואיתן יגדלו.. אורן וענת. אתי ובונגילה והזוג הקריפי. צפוי?

דידי 9

New member
חחח אני מה זה שמחה שקרן לא עם איתן הבוגדני

קרן עוד תבין, שמישהו שם למעלה שומר עליה. כל מי שדואגת לה-אל. קרן תסתדר

דידי 9

New member
T B אני באמת שמחה שיש פה עוד אנשים שרואים את

האמת הזו חחח זה מעודד!!! איתן שוב שיקר לדניאל, אבל היא תשאר איתו! את היית נשארת עם גבר ששיקר לך-ובגד בך??? זה רק מראה שהיא הישגית, ושמה קצוצ על כל היתר מלבד עצמה. גועל נפש

למעלה