שרשור בוקר - יום רביעי 10/08/2011

קשקשה9

New member
במשפט הזה קרן דייקה באבחנה-אתי אוהבת שאנשים

יהיו כמו שהיא רוצה

sivan1237

New member
לצערי את צודקת..

ברור שדניאל "זכתה" רק בגלל שלא קיבלה את הדייט. ובגלל האני מאשים של אבא שלה

שרון-ב-

New member
למה?

אני הצבעתי לדניאל ויש הרבה שהצביעו לה. ואם היא באמת זכתה בגלל הקהל? ספקולציות תמיד 'נכונות'. כי אין דרך להוכיח אותן

KEEK

Member
דניאל קיבלה את הפרס כי היא מאוד אהודה,ובצדק.

אני לא חושב שבחרו בה כדי לפצות על הדייט ממתי הקהל עושה חישובים כאלה? דניאל מאוד אהודה בקרב הקהל, ומעמדה רק מתחזק עם הזמן. במיוחד שענבר ושאר הנחמדות, כבר לא כל כך נחמדות דניאל היחידה שנמנעת מכל הלכלוך. הקהל אוהב את דניאל, ובאמת אוהב אותה עם איתן. ומגיע לה.

meytula

New member
זה שקוף שהקהל מעדיף את דניאל מכמה סיבות

1.האהדה בפורום בולטת 2.קרן הייתה מועמדת להדחה ודניאל אף פעם לא 3.דניאל זכתה במשימת הכלבים 4.אף פעם לא צעקו משהו רע על דניאל

גן עדן 11

New member
הקהל הולך שולל אחרי פנים יפות...

ומשחק למצלימה. הפנים שלה מטעות, היא מחשבת כל מילה וכל צעד ורחוקה מלהיות טהורה ואוי למי שתתקרב לאיתן כי הכלבת שמירה בשטח....מפחיד.

meytula

New member
אף אחת שם לא טהורה

אבל זה שקוף שדניאל הרבה פחות שחקנית מהשאר.דווקא קרן הרבה יותר כוסית מדניאל אז לפי הניתוח שלך קרן צריכה להוביל..

כל מה שהבנתי

מבין ים השרשורים והבלאגן. (אנשים התחרפנו כנראה היה מלא אקשן אתמול) זה שצעקו להם על איתן וקרן והסקס, ושאתי וקרן ממשיכות להתרחק אחת מהשניה. ושאתי אמרה להה רבה דברים נכונים.. הבעיה היא.. שאין פה ממש עדכונים.. יש הודעות של :" שיואוו איזו מלכה איך היא אומרת לה את האמת" וכאלה.. חחחחח אז אני לא יודעת מה היה.

דידי 9

New member
אתי חולת שליטה. וקרן יצאה משליטתה. זה

כל העניין! כל הכבוד לקרן על האומץ לקחת אחריות על החיים שלה:) אתי צבועה ושקרנית-כרגיל, פשוט קרן זה הקורבן של התכנית חחח אין מה לעשות! אבל היא חזקה, והיא מדהימה ונאמנה לעצמה- וזו האמת שלה-ואיתה היא תנצח בטח ובטח שאני מקווה שהיא לא "תזכה" באיתן

../images/Emo41.gifחבר'ה, לגבי העדכונים כנסו רגע../images/Emo41.gif

יש פה מישהו, או יותר ממישהו אחד, שבא להם לקחת על עצמם כשכאשר הם נמצאים בפורום, שישתדלו לתת עדכון מתומלל כמה שניתן.. ביחוד אם זו שיחה חשובה? בכלל לדעתי עדיף שכולנו, אם אפשר שננסה לעשות את זה. פשוט.. זה באסה, שרשור של מעל 200 הודעות ואני עדיין לא הבנתי מה היה בשיחה של קרן ואתי.. חוץ מזה שאתי אומרת לה ת'אמת וכל הכבוד לה
דווקא לילה כזה פספסתי ועדיין לא הבנתי כלום

קשקשה9

New member
../images/Emo127.gif צודקת סוזי אנסה לתמצת ,מי שיכול שיעזור

נשמעו קריאות איתן %$#עם דניאל איתן%$# עם קרן אורטל ולא זוכרת מי עוד היו בחוץ ושמעו ואז קרן נכנסה למיטה של אתי כדי להסביר למה היא לא סיפרה לה על כך ומשם הן עברו לחדר רחצה וליהי הצטרפה(כמובן) אז.....נפתחה תיבת פנדורה וכל אחת שפכה את כל מה שעובר לה בראש ****חייבת להפסיק מקווה להתפנות ולהמשיך

רגע רק רגע

Active member
קייזרינה, אני אתמול נכחתי בפורום...

וקיבלתי סחרחורת. בליל של שרשורים ובלבול <אפילו כתבתי על כך תגובה>. בתור אחד שנכח ונכנס לבלבול... לא מרחם על מי שאמור להשלים פערים בדיעבד. העיקר שיש ניהול

למעלה