שרשור בוקר יום שישי
12/08/2011

קשקשה9

New member
זה לא אמיתי אני בשוק!!!

ענבר הכלבה מהגיהנום מתאמת הדחה עם קרן וענת נגד איילת

רותי167

Well-known member
קשקשה,,גם אני בשוק והלם,איך ענבר הורידה מסכה

והפכה לרעה ביותר בבית. איכססס.

goodpink

New member
ענת לא תצביע איילת. אלא אם כן יקרה משהו וענבר

תשפיע עליה..ויקרה משהו חמור בשיחה שלהן עם איילת. לפחות ענת קלטה שבן הולך להצביע לה.

קשקשה9

New member
ענת תעשה בדיוק מה שענבר תגיד לה והכי מצחיק

זה שהיא תאכל אותה ותודח במקרה שהיא מועמדת אבל מגיע לה מי שהולך לישון עם כלבים שלא יתפלא ........וכו'

goodpink

New member
ענת רוצה להעמיד את אתי... לא נראה לי שהיא

תבחר באיילת. נכון ענבר משפיעה עליה יותר מידי הניתוחים של ענת כל כך נכונים. היא יודעת שבן יעמיד אותה ויודעת שאתי תעמיד אותה. ענבר היא זו שכל הזמן לוקחת את הניתוח למקום לא נכון. ענבר חושבת שיעמידו אותה איזה שטות הרי היא חזקה בחוץ והן הבינו שיבחרו מישהי חלשה ענבר לא חלשה... נראה עם יותר פרטים מה ענת תחשוב... היא כבר יותר שבן ואתי יעמידו אותה...צעד הבא להבין שגם יוני יעשה את זה...

קשקשה9

New member
ענת עם כל זה שהיא חכמה וקוראת מצבים במדויק

מתחילה לאבד את החשיבה העצמאית היא הופכת לנגררת של ענבר ענבר מצליחה להשפיע עליה וענת תשלם את המחיר ענת חלשה מאוד ומתחילה לאבד את עצמה

goodpink

New member
כן מסכימה. מעצבן ביותר כי ענת יותר חכמה וקורא

וקוראת את המצבים מדהים. מעצבן מעצבן אני רוצה השתלת מוח בחזרה. לפחות בעניין התחברות כדי להישאר במשחק היא לא הצליחה להשפיע עליה כך שבדברים שבאמת חשובים לענת ענבר לא תצליח להפשיע עליה. השלמתי שענת הולכת. רק רוצה שהיא תבין שהן חייבות להצביע לליהיא ואתי ולנסות לסכל את התוכנית של הבנים המעצבנים והחוצפנים האלה במיוחד בן ויוני.

קשקשה9

New member
הלווווו מישהו שומע את השיחה הזו?

תגידו לי שאני לא מדמיינת ענבר מתכננת שכל אחת תתפוס בן ויבנו אסטרטגיה

קשקשה9

New member
אני מאוד מקווה שישדרו את השיחה הזו ואז הקהל

יראה מי זו ענבר האמיתית סורי אפילו המראה שלה התכער בעיני כלכך הרבה רגשי נחיתות שהתחלפו ברוע טהור איכסססססססססס

SHELGIA21

New member
ענבר בוגדנית, וזה גם מסביר איך היא מנהלת מס'

מערכות יחסים עם גברים, היא כבר סיפרה שיש לה כמה גברים במקביל, כעת זה מובן
ככה היא גם עם חברות, אני זוכרת איך איילת ישבה לידה שעות וליטפה את ראשה ואמרה לה כמה היא מקסימה בחודש הראשון וניסתה כל הזמן להרים את מצב רוחה. וואוו פשוט לא להאמין הבעיה שהשבוע היא לא תעמוד להדחה ויש סיכוי שאיילת תועמד ותודח ואש היא ניצחה. ועכשיו גם ענת מצטרפת לריכולים.....

קשקשה9

New member
איילת חייבת להרים את עצמה ולא לשקוע כי זה

בדיוק מה שענבר רוצה שיקרה ענבר אומרת שאיילת צריכה להיות מודחת לטובתה! את קולטת?לטובתה??? כמה רוע

רינתי77

Active member
זה היה ברור שזה מה שיקרה! ענבר עובדת

בכיוון הזה מאז המהפך שלה. עכשיו אנו רואים את הtrue colors שלה.

dindan84

New member
בחוץ לא רואים כלום.../images/Emo46.gifאתמול ישבנו עם חברים

באיזה באר .הבנת אמרו לי שענבר מזה מתוקה..אחלה בנאדם לקח לי שעה להסביר להן.ואלה שתיים שצופות גם בישיר, לא רק במשדרים

goodpink

New member
ענת אמרה מה מפריע לה עם איילת והן הולכות לפתו

לפתוח את זה עם איילת. היא אמרה שהיא עצבנה אותה נכון לא צריך להגיד ליד קרן אבל גם איילת פתחה ליד קרן וליהי אז היא לא עשתה משהו יוצא מן הכלל זה פעם ראשונה שאמרה משהו על איילת ליד מישהו חוץ מענבר. הכי חשוב שהן הולכות לפתוח את העניין עם איילת מה מפריע להם. כמו שאמרתי קרה משהו מאוד חמור בערב המסיבה של קרן מלבד ממה שראינו בשירותים...שענת וענבר היו איתה 3 שעות וההפקה שלחה משהו לענבר SMS לגרום לה לרגשות אשם בנוגע לאיילת משהו שלא היה נכון.

goodpink

New member
חכם חחחח הבנים מתחננים עליהן כמו שהבנים

אמרו שהם יעשו עם הבנות אותו דבר. כך שאין הבדל. וקרן לא חושפת הכל בן סיפר לליהי מה הם מתכננים לעשות. ענת וענבר תכננו לבד עם איילת שכל בבקשה בחזרה. ענת לפחות קלטת שבן ישים אותך צעד ראשון. עכשיו יוני הצעד הבא.

adiyon2

New member
האמת שענבר היתה הפייבורטיטית שלי

כנראה שהיא תועמד להדחה היא תבין. למה הן לא מעמידות את ליהי

למעלה