שרשור בוקר יום שישי
12/08/2011

רותי167

Well-known member
למה? כי ענבר הפכה למובילת ציר הרשע.

היא תעמיד להדחה את מי שחברה לו.

goodpink

New member
היא לא מרשעת...אבל טועה...קיבלה SMS שיקרי

בנוגע לאיילת שמאוד עצבן אותה באותו לילה של המסיבה של קרן אחרי שהן היו איתה 3 שעות. משהו קרה שם. הן הולכות לפתוח את זה עם איילת זה מה שהכי חשוב.

goodpink

New member
ההפקה שלחה לענבר SMS כדי לגרום לה רגשות אשם

בנוגע לאיילת ואמא שלה שלא היה נכון. איילת לא יודעת על זה. איילת כנראה מאוד השתוללה בערב המסיבה של קרן מה שהיה בשירותים זה כלום כנראה היה יותר חמור שהם היו איתה 3 שעות. החשוב כמו שאמרתי שהן הולכות לפתוח את הדברים עם איילת.

goodpink

New member
כן. לא לגבי התוכן 100% אבל בין השורות ענבר

גילתה הרבה. ענבר דיברה על ה-SMS וכמה היא כועסת עליו כבר בבוקר אחרי המסיבה של קרן כאשר היא וענת דיברו על זה שאיילת חזרה ולא התייחסה אליהן כמעט התייחסה אליהן כאילו היו כל אחת מהבנות למרות שהיו איתה כל הלילה וכו גם דיברו על ההתנהגות שלה בלילה וגם איילת דיברה על זה...גם ההפקה אמרה משהו לאיילת על זה היא הזכירה את זה אתמול בשיחה עם ליהי אני חושבת. ענבר עכשיו בשיחה עם ענת שדיברו על לפתוח את הדברים עם איילת הזכירה את ה-SMS עוד פעם אמרה שהיא לא כועסת על איילת בנושא הזה אלא על ההפקה. היא גם רמזה שזה בנוגע לאמא של איילת משהו...

קשקשה9

New member
מממ מעניין.....תסלחי לי רגע הלכתי להקיא

ליהי מלטפת את בן כמו שמלטפים פודל ושוב נשיקה דוחה

goodpink

New member
חחחח בן אתה רציני חחחחחחח וליהי דוחה דוחה

אתם רואים את זה. כמה בן הצחיק אותי הוא אמר לענת אנטיפטית כי אמרה לו שהיא רוצה להשתין אתמול לפני השינה. נעלב שלא התייחסה אליו. אתה רציני בן אדם לא להאמין.. ליהי מתגלה כבחורה דוחה דוחה דוחה מאולץ איך שהיא נוגעת כרגע בבן ואיך זה נראה מאולץ ומתוכן איך היא מוציאה ממנו מידע ואומרת לו מה לעשות. איזה גועל נפש של בחורה.... לכי תלמדי מענת שלא היתה מוכנה למכור עצמה כדי להישאר במשחק... בן יא אפס אתה לא יודע לקרוא אנשים וחסר עמוד שידרה

קשקשה9

New member
בן מביים מריבות כדי להצדיק את הבחירה שלו במי

להעמיד להדחה וכדי להציל את ליהי

הוא כזה ../images/Emo163.gif

רק אתמול אמר על ליהי שהיא לא מביעה חום ועניין להיות איתו. ועכשיו ה -
מנסה להציל אותה מפני הדחה.

קשקשה9

New member
האמת?פעם ראשונה שאני מבינה איך הוא היה

עוזר פרלמנטרי מתאים לפוליטיקאי לפעול בדרך עקלקלה ומלוכלכת כזו

SHELGIA21