שרשור בוקר יום שישי
12/08/2011

bhxhoauerui

New member
24/7 אני רצה להגיד לכול הצופים

מ ה יש לכם נגד אתי ואילת בתור צופה קבועה אתם נפלתם על האנשים הלו נכונים אתי לפי דעתי עוסה את התוכנית הבית בילעדאה יהיה משעמם

אופק147

New member
מלאך יש אולי בשמים

יש אימרה חכמה האומרת: אל תשפוט אדם עד שאינך נמצא במקומו" קרן אדם מקסים עם לב רחב וטוב שסובלת סבל רב ומתמודדת לרוב לא מראה עד כמה קשה לה כמה קל לנו לשבת על ה.. ולשפוט לדעתי כולן מקסימות כל אחת עם הגוון שלה רק שאני מוצאת בשלב הזה שקרן עולה על כולן

רגע רק רגע

Active member
המהות של התכנית היא - שפיטה.

אנחנו צופים בהם ושופטים אותם כראות עינינו. מצחיק אותי שכל פעם מגיע מישהו ומרצה לנו על - לא לשפוט אותם. אם לא נשפוט... איך נדע למי לשלוח SMS?

חני156

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

לפי האתר של וואלה היום בערב שימי תבורי ועוד 2 בנות ישפטו מי תקבל חסינות מהדחה.. אז זה אומר שהסקר מבוטל??

goodpink

New member
אורטל היתה רוצה...וסנדרה לא הכי יפה גם ככה כך

שזה לא המחמאה הכי טובה. מה שיש לסנדרה זה אופי שמשפיע על החיצוניות שלה כך שהיא הופכת להיות כובשת לפחות כדמות ציבורית. אורטל מזוייפת. ויש לה סממננים חיצוניים של גבר. גוף יפה יש לה ללא ספק.

לונדרון

New member
מסכימה עם goodpink לגבי האישיות של סנדי

סנדרה היא מסוג הדיוות הקלאסיות של הוליבוד שהן לא מסוג היפייפייה הזוהרת (כמו ניקול קידמן למשל), שיש להן נוכחות כובשת מסך.

noaxxx

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב../images/Emo140.gif

מקשיבה לשיחה של קרן ענת וענבר...

noaxxx

New member
האמת שהתעוררתי לפני שהן התחילו...

עכשיו אני רואה את ההודעה שלך מלמעלה.. על הקטע שענבר הציעה שכל אחת תתלבש על בן אחר... כדי לעבוד עליהם שיצביעו איתן יחד למישהי שלישית מול דניאל ואורטל. היא מתחילה להיות יותר גרועה מקרן... זה ברור לגמרי למה החיבור ביניהן כ"כ טוב

Klayhamn

New member
מישהי שלישית?

למי כבר יש לענבר להצביע? לליהי? לאייילת? לענת? לאתי?

noaxxx

New member
היי קליי, השם של איילת עלה שם..

שהיא מדוכאת, ושהיא עושה רע לעצמה...

לונדרון

New member
מי שתנצח ב'תחרות הכלבים' - תזכה בחסינות

לקראת השבוע הגורלי - כך מדווח בסטטוס יומי בוואלה

goodpink

New member
כן. תופרים את זה בשביל ליהי. כי יש סיכוי שענב

שענבר ענת ואיילת ינסו לנטרל את הבנים ויצביעו ליהיא ואתי. אז כן להגן על אתי וליהיא כי יש סיכוי שהן יהיו מעומדות והן תהיה להם בעיה מאחר שהשקיעו יותר מדי זמן מסך וסיפור הזוי על שתיהן.

למעלה