שרשור בוקר יום שלישי 09/08/2011

../images/Emo240.gifשיחה בין אורטל ואיתן../images/Emo240.gif

מישהו יכול לעדכן על מה השיחה? הבנתי שזה על דברים שקורים בבית... השידור באינטרנט נתקע כל הזמן.

איתן אומר שברגע שהם סגורים ככה

כ"כ הרבה זמן, המקום הזה הופך להיות העיקר בחייהם בתקופה הזו, ושחשוב לעשות מזה קצת כיף. מעביר מסר לאורטל. היא מספרת לו שהיא חושבת על המשפחה על הבחוץ, מעריכה אותם יותר. זו פעם ראשונה שהיא חווה כ"כ הרבה אנשים במכה. ואז דממה... איתן אומר שהחוויה בבית זה נסיון טוב, להכיר את עצמה 3 חודשים מחוץ לבית. מנגד אורטל טוענת שבינתיים היא שונאת את עצמה יותר ויותר. איתן שואל למה היא אמרה את זה. היא אומרת שהיא לא חשבה שהיא תתמודד עם דברים כמו שיש בבית, שמלא דברים יצאו לה הפוך ונגד.. נסיונות להגן על החלש גם אם היא צריכה לשלם על זה. "חיה את הרגע בשביל לשרוד בוילה" איתן אומר שקורים כ"כ הרבה דברים שלדעתו זה נשמע כמו התמודדות לגיטימית. שכל פעם שמישהו קשה לו, האוירה בבית משתנה. מדברים על ההדחות ועל הימים האחרונים הכבדים. אורטל אומרת שלאחרונה היא התחילה להבין על אנשים מי אמיתי ומי לא. שזה מאכזב אותה דברים שהיא הבינה, אבל מצד שני היא שמחה שהיא לא כזו. טוב זה בערך עד עכשיו.. הם ממשיכים.

שרון-ב-

New member
תודה על העדכון. לדעתי אורטל שחקנית

בוררת מילותיה בקפידה.... ותמיד מנסה להצטייר כיוצאת דופן לחיוב או .... כאילו תמימה כזו....

24שעות1

New member
לי נמאס כבר מאורטל אם המשפט הנצחי , אנשים

לא אמיתיים פה. נראה לי שאורטל מנסה להסתיר משהו מחייה, בכלל לא חשפה אותם או את משפחתה ולכן היא כל הזמן נמצאת כביכול באי נוחות שם. האם היא אמיתית??. לא הפסיקה בזמנו לרכל על אתי דניאל וליז , והנה היום היא הכי מתחברת אליהם. ועל זה אני לא שופטת אותה בכלל. כי הדינמיקה בבית בכל רגע משתנה. אז די די כבר עם משפט המפתח שלה לא אמיתיים.

שרון-ב-

New member
היא מדברת על עצמה....

היא כל כך בתוך המשחק של עצמה שהיא בטוחה שכולם ככה.

to be1

New member
ממזרתה לא קטנה אורטל.

אומנם מודדת את מילותייה. אבל אומרת לו בעקיפין הכול. על צביעות ואסטרטגיה של בנות. ושהיא מוותרת לעצמה ואיכשהו אפשר היה להבין גם בקטע שלה עם איתן. ולא דואגת לתחת שלה. ושבא לה להתערב בדברים שרואה ועוצרת עצמה. היא תמיד עוזרת לחלש ולא לעצמה.

אלונה1288

New member
אורטל הכי מתוחכמת שם...

היא כל הזמן עושה את זה- משחילה משפטים שיצא כאילו היא אדם כ"כ טוב שלא מסוגל להתמודד עם כל הרוע מסביבה.... אוי כמה מסכנה את אורטל...

שרון-ב-

New member
כי היא טיפשה- היה לה קלף מנצח

היא שחקנית מעולה, אף אחד בכלל לא חשד בה. משדרת לכאורה נאיביות. אך הפילה את עצמה במשחק אמת ושקר.... לו שתקה.... איתן לא היה חושד בה...

../images/Emo240.gifענבר והNEW BFF שלה../images/Emo240.gif

שתיהן טוענות שהן באות ממקום של אהבה. וענבר מדברת עם קרן על איילת שוב. אמנם זה לא ריכולים מרושעים, אבל מצטערת.. מציק לי מציק לי שזה עם קרן. מעצבן אותי, ענבר מעצבנת אותי!!

goodpink

New member
ענבר לא יודעת על ציר הרוע. איילת באמת הגזימה

ענבר לא יודעת על הרוע של ציר הרוע. היא יודעת על אתי אבל חושבת שזה רק כלפי ענת. היא לא יודעת על קרן עשתה הרבה דברים ויש לה רצון להיות קרובה למישהי כמו קרן. קרן די מתחברת אליה במובן אמיתי אבל בערבון מוגבל. ענבר עושה טעות שהיא מדברת על המערכת יחסים שלה של ענת ואיילת עם קרן ויוני הם רק ישתמשו בזה לרעתן. איילת מה שאת עושה לא לעניין. את יודעת שיש משהו בין בן לליהי למרות שזה מגעיל והיא לא סובלת את המגע של בן, את יודעת אז למה את מבקשת ממנו מאסז באמת לא לעניין. בנוגע לבן יצא צבוע הטיף ליוני על זה שהוא מחבק את הבנות וזה יפריע לו אם זה הבת זוג שלו ואמר שהוא בזוגיות הוא יודע איך להציב גבולות עם בחורות וכו,. מה אתה עושה מאסז לבחורה אחרת ועוד בחורה מינית כמו איילת. ועוד אחרי שאתמול אמרה לו הרפש אתי זה לא בסדר ושלחה את ליהי.

כולה מסאז', אפשר לחשוב

כאילו ביקשה ממנו סקס. וזה שאתי קובעת לליהי דברים.. לכי תעשי ככה ולכי אליו ולכי לכי זה בסדר? ענבר יודעת מספיק.. ענבר ראתה בעיניים שלה עליהומים שהן עשו. ענבר ממשיכה לרכל על משהו שאתמול היה נדמה שהיא כבר סגרה עם איילת, סגרה על מנת לפתוח דף חדש. אז מי היא שעכשיו היא באה וממשיכה לבלבל ת'מח? ועוד במעטפת של "אני אוהבת אותה"? יאללהההה ועוד לקרן!?!? ליוני? אני אשכרה מתחילה לרחם על הילדה הזו על איילת. מינימום כבוד שיהיה לה לפחות.

goodpink

New member
סליחה איזו בחורה תסבול שהגבר שלה יעשה מאסז ל

בחורה אחרת ועוד בחורה מינית כמו איילת. לליהיא לא כל כך אכפת בגלל שהיא לא רוצה את בן באמת מצידה שיעשה כמה שהוא רוצה אבל זה ממש לא במקום. לא מצד איילת ולא מצד בן שיצא צבוע אחרי מה שאמר ליוני. לגבי השחה עם קרן כבר אמרתי את דעתי בעניין אין בעיה שהן ידברו בינם בשלישיה כי צריך לפרוק דברים לפעמים אבל הטעות של ענבר שהיא מוציאה את זה החוצה לציר הרוע וליוני שרק ישתמשו בזה נגדן. ענבר מסרבת לראות את הרוע של אתי מעבר למה שהיא עושה לענת. לגבי קרן הן לא ראו את הרוע קרן התייחסה יחסית בסדר לשלושה לפחות בפניהן. כך שאפשר להבין למה לא רואים את הרוע של קרן וליהיא.

דידי 9

New member
אני:) אם את מספיק בטוחה בעצמך-הכל בסדר,

שיעשה מסז'-אז מה? מול העיניים שלך-מה רע בזה? אם הוא איתך הוא צריך להתנזר מבנות? כולה מסז' ליד העיניים שלה

למעלה