היא שזה מוזר-כי גב בא למיליון. וקרן היא בוודאות לא אחת של המיליון. מה שמעלה את קרנה של קרן בכל הסיפור, כי הוא הרי רק נכנס והוא יודע שקרן לא ממש אהובה בחוץ, פה לפחות.ואולי בפורום וואלה.זה מוזר גב בחר בטובה ביותר-בלי ספק. ואתם אנשים-אל תגררו לעולם אחרי אנשים אחרים, תחשבו בעצמכם,תבדקו בכל רגע נתון מה משתנה-ואיך. השינוי של קרן הוא קיצוני, וההוכחה לכך היא מה שהיא אמרה לדניאל על אורטל, היא הבינה מצויין שהיא לא רוצה להיות נגררת בטח לא אחרי אחת כמו אתי, ומפרגנת והיא אחלה בן אדם. אחלה יום
זאת, אני לא רוצה להקדים את המאוחר. בכל מקרה, הייתי מעדיפה שלא קרן ולא דניאל יקחו את המיליון. דרך אגב, מתי יעירו את הפוצים האלה? מקבלים כסף, אוכל, בריכה, נופש בקיצור וכל היום מתלוננים.
מה נסגר אסור לו לא להמשך לקרן? גם אני לא אוהבת את דניאל אבל זכותו לבחור בה... עם כל הכבוד היו על המסך יצורים יותר נתעבים מאיתן.. כנראה יש לאנשים זיכרון קצר.. לאיתן הומור ייחודי אבל הוא לא בחור רע.. קצת קר מטיבעו אבל אף אצבע לא שווה
שאת טרחת לציין בכל הודעה שנייה שלך שהפורום הזה לא מייצג כלום מבחינת הדיעה לגבי קרן,ובחוץ אנשים אוהדים אותה. עכשיו את אומרת שגם בחוץ היא לא אהודה.אז איזו גירסא היא הנכונה, דידי?