שרשור בוקר של אי שפיות 22/8/2011

../images/Emo41.gifשרשור בוקר של אי שפיות 22/8/2011../images/Emo41.gif

בחיי שאתם לא נורמלים, בשביל נשף מסריח נשארתם עד 5 בבוקר? למה מי מת? איך אתם קמים לעבודה תסבירו לי??? בוקר טוב

דידי 9

New member
אז אני מבינה מכאן שגב רוצה את קרן.חכם:)האמת

היא שזה מוזר-כי גב בא למיליון. וקרן היא בוודאות לא אחת של המיליון. מה שמעלה את קרנה של קרן בכל הסיפור, כי הוא הרי רק נכנס והוא יודע שקרן לא ממש אהובה בחוץ, פה לפחות.ואולי בפורום וואלה.זה מוזר:) גב בחר בטובה ביותר-בלי ספק. ואתם אנשים-אל תגררו לעולם אחרי אנשים אחרים, תחשבו בעצמכם,תבדקו בכל רגע נתון מה משתנה-ואיך. השינוי של קרן הוא קיצוני, וההוכחה לכך היא מה שהיא אמרה לדניאל על אורטל, היא הבינה מצויין שהיא לא רוצה להיות נגררת בטח לא אחרי אחת כמו אתי, ומפרגנת והיא אחלה בן אדם. אחלה יום:)

דיי3

New member
בוקר טוב . יש סיממנים לשיפור אצל קרן, יחד עם

זאת, אני לא רוצה להקדים את המאוחר. בכל מקרה, הייתי מעדיפה שלא קרן ולא דניאל יקחו את המיליון. דרך אגב, מתי יעירו את הפוצים האלה? מקבלים כסף, אוכל, בריכה, נופש בקיצור וכל היום מתלוננים.

דידי 9

New member
חחח דיי. גם לאורטל מגיע המיליון-בשקט!היא לא נ

נכנעת לאדון אורבך הנוראי.

sivan1237

New member
הפכתם אותו למפלצת וזה פשוט לא זה!!

מה נסגר אסור לו לא להמשך לקרן? גם אני לא אוהבת את דניאל אבל זכותו לבחור בה... עם כל הכבוד היו על המסך יצורים יותר נתעבים מאיתן.. כנראה יש לאנשים זיכרון קצר.. לאיתן הומור ייחודי אבל הוא לא בחור רע.. קצת קר מטיבעו אבל אף אצבע לא שווה

sunflower11

New member
זה לא שיפור, זה הכול אסטרטגיה. מה גם שיכול

להיות שהיא הבינה שמריצים אותה למליון ונרגעה ולכן התחילה להיות קצת יותר "נחמדה".

poseidon111

Active member
מה שמצחיק\מוזר הוא

שאת טרחת לציין בכל הודעה שנייה שלך שהפורום הזה לא מייצג כלום מבחינת הדיעה לגבי קרן,ובחוץ אנשים אוהדים אותה. עכשיו את אומרת שגם בחוץ היא לא אהודה.אז איזו גירסא היא הנכונה, דידי?

דידי 9

New member
למה אתה מחפש אותי? אמרתי שכאן, ובוואלה היא

לא אהודה. לא בחוץ.אבל אני לוקחת בדוגמאות שלי-את הגרוע ביותר! זה הכל. ואם אתה רוצה-דבר עניינית, בלי ציניות, בלי לחפש אותי. אם לא-דבר במקום אחר. לא איתי

poseidon111

Active member
את רואה צל הרים כהרים

אני לא מחפש אותך,זו התבטאות ילדותית.אני מנסה להבין אותך.להבין, כיצד הגעת למחוזות רחוקים כל כך.

דידי 9

New member
חחח פוסי איזה חמוד אתה! אני מרגישה את

התחנונים שלך בדבריך:) נו הסברתי. מה עוד להגיד לך?

למעלה