שרשור בוקר של אי שפיות 22/8/2011

Deacon Frost

New member
מכאן אתה יכול להבין מדוע היא אוהבת את קרן

שתיהן חושבות שהעולם דפוק והן בסדר.

דידי, במיוחד בשבילך, כנסי..

קרן ואיתן נפרדו לנצח, אחרי ששוב קרן התלוננה ש"לא נתת לי הזדמנות להיפתח, אם היית מבלה רק איתי ולומד לעומק, היית זוכה להכיר את קרן האמיתית". כאילו צריך לעשות עליה דוקטורט כדי לפטפט איתה על תחביבים. את גרה איתו בבית כבר חודשיים, יצאתם לדייטים, שוחחתם בלילות – אז אם עדיין לא נפתחת זו כבר בעיה שלך. אנשים בעולם האמיתי מקבלים הרבה פחות הזדמנויות להרשים את הצד השני בחצי דייט בבית קפה. חודשיים לא הספיקו לך? ביוש. תני לדניאל לדהור קדימה בסילון של אש, ולאיתן לרתום את עצמו אליה במרכבת השמש שלו. ושימסרו ד"ש לאושר בשם כולנו. ציטוט מתוך כתבה בוואלה.

דידי 9

New member
חח לא קוראת מה את כותבת יותר נסיכה.מהסיבה הזו

שבעצם, את משכפלת דיעה מפורום אחר בוואלה! זה רציני? :) אני יודעת שגם שם לא אוהבים את קרן, ואלו שכותבים שם,לא סובלים מעודף שכל לדעתי וראיה נכונה. לטעמי-כמובן! אז זה בולשיט, כי קרן נדלקה על איתן, חברים שלו שיגעו אותה וגם הוא-שהיא לא יוזמת, לא פתוחה-והיא ניסתה עד הסוף! בגלל הלחץ שהיא נתונה בו בתכנית. זכותה, היא מיצתה הכל, אמרה הכל ניסתה-ונכוותה. כי היצור הזה אורבך-הוא חלאת המין האנושי. ולא בגלל שלא בחר בקרן-זכותו המלאה כמובן-אלא הדרך, יקירתי הדרך. היא כל כך חשובה איך עושים את זה. אני מדברת גם מנסיוני האישי, על דרכים שבחרתי בעבר הרחוק-והיום לא אעז. איתן אורבך גדול ממני. זו בושה וחרפה

Rach31

New member
איזו שיחה כייפית הייתה להם בלילה, רואים שקרן

מתנהגת לגמריי שונה כשהיא לא בתחרות... הייתה שיחה זורמת וקלילה אבל מצד שני עמוקה והיה פשוט סוף סוף מעניין לראות (לעומת שיחות הסרק של איתן ודניאל הילדותית). קצת קשה לי להודות אבל אני מתחילה לחבב את קרן מיום ליום. אני מתחילה לחשוב שכל הרוע שיצא לה על ליז היה בעקבות רעל שתופטף לה ע"י אתי בחדרי חדרים... כנראה אתי הייתה אומרת להן שליז אומרת על קרן כל מיני דברי נאצה (כמו שרק אתי יכולה לעשות) והן פשוט האמינו לה. מאז המשבר בין אתי לקרן, ךקרן פשוט נפל האסימון איזו טעות זאת הייתה ללכת שבי אחרי אתי ושקריה...

זה מצחיק

פעם אחרונה שדיברנו על השיחות של איתן ודניאל, שתינו הסכמנו שלא מראים בכלל את השיחות שלהם. את החלטת שהשיחות שלהם משעממות ובמקביל אמרת שבכלל לא מראים אותם. עכשיו את גם אומרת שהשיחות שלהם משעממות, ואני שואלת, מתי בכלל ראינו/שמענו את השיחות שלהם? ההפקה כמעט אף פעם לא הראתה שיחות שלהם, לא במשדר ולא ב24/7.

Rach31

New member
אף פעם לא הסכמתי שלא מראים שיחות או משו כזה..

וגם השיחות המועטות שכן הראו בינהם היו שיטחיות וכללו בעיקר החלפת מיצים ודיבור קלוקל או התנשאות מצד איתן שחש עצמו עילוי... אל תשכחי שחודש וחצי שלמים דניאל הייתה חביבת ההפקה ודאגו להראות אותה כמעט כל הזמן, היו חותחים שיחות שלה רק אם כללו ליכלוכים (בכדי להוציא אותה בסדר, ממש כמו שעשו עם אורטל ועכשיו עם קרן), את שיחת הסנדק ראינו בפוקס וגם אותה קטעו ברגע קריטי, כמו כן את הבקשה שלה את אתי לרגל אחרי האסמסים בין קרן ואיתן גם חתכו מהר... דרך אגב גם השיחות שיש לדניאל עם שאר בני הבית רדודות, נטולות כל עומק ולא זורמות.

sunflower11

New member
לא גב בחר בקרן, ההפקה כיוונה אותו לזה. וקרן

לא השתנתה בכלום, הכול אצלה אסטרטגיה.

sunflower11

New member
לא. המילה "כיוונה" לא מדוייקת. יותר נכון

סיכמה איתו ללכת על קרן.

מה ז"א, ברור..

מה חשבת? שאני קמה כל בוקר מוקדם כדי להספיק לפתוח שרשור בוקר?\ חחחחחחח

היי... לפי העדכונים שהיו פה

הבנתי שהוא התחיל ממש מאוחר.. בסביבות 1 וחצי 2 שהבנות החדשות כבר חיכו בגינה.... הבנתי שזו ששונאת את אתי.. ונינה הזו.. דפקה לאתי פרצוף.. ושגב לא אוהב אותה... לא הבנתי אם כולם היו ביחד, או שהבנות הותיקות היו נעולות בזמן שהחדשות היו עם הבנים בחצר.. אבל.. חוץ מזה.. בערך כלום.

Rach31

New member
אני ראיתי את ההיתקלות בין אתי לחדשה -

הם כולם התגודדו סביבה ואתי חולת הנפש שמאמינה בעין הרע ובעוד כול מיני קשקושים אמרה לה "אימאלה, למה את מסתכלת עליי ככה?" (בזילזול ה-כה אופייני לאתי) אז היא ענתה לה בחצי צחוק "מה, אני מפחידה אותך?" ומכאן הכל היסטוריה.. אתי כמובן התחרפנה שמישהי בכלל דיברה אליה ועוד הזכירה את המילה פחד ואז כמובן סיפרה לכולם ותיבלה את זה בעוד תבליני רשע (אמרה לכולם שהיא אמרה לחדשה "אני לא מפחדת ממך, את צריכה לפחד ממני!" מה שכמובן לא נכון אבל נו מילא, אנחנו כבר רגילים לשקרים של אתי), אחרי ההיתקלות הזאת, אתי נכנסה לספירלה של אמוק מטורף והתרוצצה בין כולם והתחילה להזיע - בקיצור הישתקמה לה הניפדה!

דידי 9

New member
אתי זו יצור אחד למזלנו.והבנות בטח מכירות כבר

אז זה לא נורא. תהיה מי שתעמיד אותה במקומה! נקווה.יצור נאלח גם

efrat800010

New member
הטריטוריה הולכת להיפגש כמו אצל גברים-כך אצל

נשים החשש על מקומך ומעמדך....

למעלה