שרשור בוקר של אי שפיות 22/8/2011

adiyon2

New member
למרות שכרגע לא עובדת

נשברתי בשעה 3. לא כל כך הצלחתי לשמוע מה הם אומרים, הם לא דיברו כפי שההפקה הורתה להם (אני חש וכו'), זה היה ארוך מבאס ובעיקר מיותר. מדהים אותי כל פעם מחדש איך משימות שיכלו להיות נחמדות תמיד מתפספסות ומשאירות אותי בטעם רע. כמו משימת הכלבים, החלפת התפקידים וכו'. מישהו שם צריך לעשות בדק בית. אני באמת אופתע אם תהיה עונה נוספת.

רינתי77

Active member
בטח עדיין לא הצליחו להרים את קופרמן מהרצפה

..הוא עדיין מתגלגל...

Rach31

New member
דווקא כשהמסיבה נגמרה התחיל להיות מעניין

קרן וליהי הוזמנו ללופט של גב (הן רצו לעשן וחיכו שהחצר תיפתח) והייתה שיחה סופר כייפית וזורמת (להבדיל השיחות האחרות בבית), ליהי כמובן דיגמנה פרח קיר אבל קרן לגמריי נצצה אמש... היה כיף סוף סוף לשמוע שיחה ארוכה ומעניינת שלא כוללת את הבלוטה החופרת מטעם פמלייתו של איתן הצנון!

קודם כל זה ידוע שקרן הרבה יותר לוס

מליהי.. ובשבילה זו אחלה הזדמנות להראות לו למה היא טובה לו וליהי לא. כבר שמענו וראינו אותה מפלרטטת איתו ארוכות.. היא כולה האפי האפי כשהיא מדברת איתו.

Rach31

New member
וואלה את טועה, הייתה שיחה הכי זורמת ולא צפויה

קרן הייתה כפי שלא הייתה אף פעם ואפילו את היית מתחילה לחבב אותה אם היית רואה את השיחה הזאת... חבל שלא מעלים לVOD היא הייתה הכי לא מאולצת ומתחנחנת (להבדיל מהשיחות שהיו לה עם איתן), היא הביעה עמדה מולו אפילו אם הייתה שונה משלו, היא התלוצצה ונהנתה ופשוט זה היה נראה כמו מפגש בין שני ח'ברה

Rach31

New member
טעית שאמרת שהיא מפלרטטת איתו,

השיחה בלילה הייתה הכי לא רומנטית\מינית היא הייתה לגמריי כמו בין שני ח'ברה... אי אפשר להעביר במילים תחושות שעלו משיחה של כ-שעה אבל זה מה שהיה בעיניי. עד השבוע האחרון היה נראה לי שקרן עסוקה בלנצח את דניאל והיא נפלה למעין מלכודת של ליכלוכים ורוע מתוך התיסכול שמישהו אחר מוביל עליה אבל עכשיו שהיא יצאה מהמשולש היא לגמריי מתנהגת אחרת וזה כיף לראות... מכאן ולהגיד שאני חושבת שהיא משהו משהו - זה רחוק, יש דברים שהיא עשתה שאי אפשר לשכוח, ההתאכזרות (גם אם נבעה משקרים של אתי) לליז הייתה מתחת לכל ביקורת וזה משהו שאין עליו סליחה... אני שמה לב שהיא עלולה וב ליפול להתנהגות כזאת מול ליהי למרות שליהי חברה טובה ונאמנה שלה... ימים יגידו

Klayhamn

New member
ובכן...

חתיכת "פיילוט" יקר ושנית, אני לא רואה שהם מפיקים לקחים אפילו בתוך העונה עצמה -- איך לעזאזל יפיקו לקחים עבור עונה חדשה לגמרי?

Rach31

New member
נקווה שיפיקו לקחים למרות שהעבר של ערוץ 10

מעיד אחרת!

madteacher

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב - תקציר אירועי הנשף ../images/Emo42.gif

קודם כל
לכל מי ששרד את ליל אמש. הקלטתי וצפיתי הבוקר - בהחלט מראות קשים לצפייה! להלן תקציר, לכל המעוניינים: הנשף החל ב - 2:00 לפנות בוקר לערך, לאחר המתנה ממושכת של כולם בחדר הבנות. בחצר היתה תפאורה קלאסית ורביעיית נגנות כלי מיתר, שניגנו מוסיקה קלאסית. (גב נדלק על אחת הכנרות ...) הבנים התלבשו ראשונים בחליפות ומסיכות, ויצאו לחצר, והבנות התלבשו בתאי מדידה שהוכנו עבורן בסלון. הן יצאו בזו אחר זו לבושות בשמלות שחורות, מעליהן גלימות אדומות, ומסיכות כמובן (כמו הבנות החדשות במשדר). קצת שתו, קצת רקדו, הרימו כוסית לחיים ליום ההולדת של בן, צחקו, פטפטו, ובעיקר -נראו עייפים ומשועממים. (גב אפילו נצפה עצבני) את החדשות הכניסו כל אחת בנפרד, ובמקביל דאגו לתחלופה בין הבנות, כך שלא כולן נכחו בחצר באותו זמן. כמובן, כולם זיהו את כולם, והבחינו מיד כשנכנסה חדשה. החדשות לא אמרו יותר מכמה משפטים, והדיירים ניסו לחשוף את זהותן, ללא הצלחה. אחת החדשות בהתה באתי, וכשאתי שאלה אותה למה היא מסתכלת עליה, ענתה לה: ״אני מפחידה אותך״?, אתי כמובן, התעצבנה ולא נרגעה. הנשף הסתיים ב - 4:00 לערך, וכולם, בעיקר חברי הפורום שהצליחו לשרוד אותו בגבורה, נשמו לרווחה! לסיכום - ההפקה התעלתה על עצמה הפעם, והצליחה לשבור אפילו את השיאים של עצמה בהגיעה לדרגות שעמום ושיממון שכמותם לא נראו עדיין בתולדות הריאליטי!

למעלה