שרשור בוקר של אי שפיות 22/8/2011

sunflower11

New member
בהתחלה הוא היה רציני, והיה את הרגע שבו היה

חיוך קטנטן בקצה הפה שגם ראו. גם אני כמוך בחנתי אותו לראות איך הוא יגיד לה את זה.

נו אוקיי.. אז על זה עושים בלאגן?

כאילו הוא צחקק והשפיל? איף, איזה אנשים קיצוניים יש פה.

זה לא נכון, החיוך הקטן היה כשהוא אמר לדניאל

"עכשיו אני עם בחורה אחת" כלומר, נשארתי איתך. כשהוא דיבר על קרן, הוא היה רציני. ראינו כמה היה לו קשה בשיחה עם קרן...למה אתם מכפישים?

שרון-ב-

New member
../images/Emo45.gifשתיכן צודקות ../images/Emo45.gif גם אני חיפשתי

לראות את הבעת הפנים שלו כשהוא דיבר ואת הבעת הפנים של דניאל כשהיא הקשיבה. לא מצאתי דופי.... להיפך... זוכר שחשבתי 'איך הוא נפל לחרטטנות של קרן והוא באמת דואג לה ומרגיש לא בסדר'. אתמול זה היה שיעור ב 'איך לגרום לגבר להרגיש אשם'.

sunflower11

New member
נכון, הוא נפל לחרטטנות של קרן, ובגלל זה

היה מוחמא ומבסוט מעצמו מזה שהיא אמרה לו שגם היא התאהבה.

poseidon111

Active member
הבנתי את מה שכתבת

אך הרשי לי להעיר שני דברים:ראשית, אין דינמיקה מקובעת.אלו שני מושגים סותרים.כל דינמיקה היא התפתחות. שנית,את דורשת, אך לא מקיימת.כשמישהי חושבת כמוך, את ממהרת לשבח אותו על זה שהוא "רואה את הצדק" או מבחין באמת" או כל מיני מושגים רליגיוזים אחרים.האם כאן לא חל העיקרון שאת מטיפה כנגדו?משמע יצירת "עדר" שחושב כמוך? כשמדובר בקבוצה שאינה שותפה לראיית הדברים שלך הם "עדר".כשמישהו חושב כמוך את ממהרת לשמוח על צירוף נוסף לעדר שאת עומדת בראשו,או לפחות הדובר הקולני שם.קצת לא פייר, את לא חושבת?

דידי 9

New member
באמת שיח חרשים.אני לעולם לא אשתייך לשום קבוצה

ולא אלך אחרי "עדר" רק משום הסיבה שאני רואה ומעריכה אינדיווידואליות באחרים ובי. אני לא יודעת ולא רוצה להשתייך לעדר:) ואגב אתה טועה בענק, כי קח למשל את זו המכונה אלה, שדי מאמינה בקרן. עדין יש לי איתה חילוקי דיעות רבים! אבל לפעמים תענוג לי לקרוא, אז אני מחמיאה:) שאף אחד לא יילך אחרי, ואני לא אחרי אף אחד, אבל זה כייף לחלוק את דעותיך, שאתה מאמין בהן-עם אחרים. אבל עזוב- כנראה שאתה ואני בעולמות שונים מבחינת חשיבה, ושייערב לך בחשיבתך!:) אל תנתח אותי פה-אני לא האישיו חחח אתה גם לא ממש מצליח ולא מדייק בלשון המעטה:) אז תתעסק במה שמעניין אותך פה-מקווה שזו לא אני

madteacher

New member
קודם כל תודה ../images/Emo13.gif

ולגבי שאלתך, לדעתי, הפרשנות השונה שנותנים שני אנשים שראו את אותה סיטואציה נובעת מהדעה הסובייקטיבית של כל אחד לגבי הנפשות הפועלות. כאשר אנו משוחדים בדעתנו (הרי לכל אחד מאיתנו טעם שונה ...), ״נוח״ לנו לפרש את הסיטואציה באופן כזה שתתאים לדעה שגיבשנו לגבי אותה דמות. קשה לנו לנקוט עמדה אובייקטיבית אם יש לנו העדפה מסוימת למתמודד כזה או אחר, וייתכן שגם אני לא תמיד מסוגלת לשמור על אובייקטיביות. יחד עם זאת מעבר לתוכן הדברים הנאמרים, אני משתדלת להביא בחשבון גם את ההקשר הרחב, הנסיבות, הטון שבו נאמרו הדברים וכו׳. בסופו של דבר, הרי הכל בעיני המתבונן ...

אני בדיוק כמוך, ורוצה להוסיף

יש הרבה דברים שאני מפספסת, לכן אני כמו כולם מתעדכנת פה. אבל אני כבר יודעת פה פחות יותר על מי ניתן לסמוך שיתן דיווח כמה שיותר אובייקטיבי.. בעיקר כי לעיתים דברים שאני ראיתי, קלטתי אנשים מסויימים מספרים את הסיטואציה בצורה אחרת לחלוטין. (לאו דווקא בעניין של פרשנות אלא יותר בכוון הדיוק.. שינו אותה למטרת השמצה) אלו אנשים שאני לא סומכת על העדכונים שלהם. צריך שיקול דעת.

madteacher

New member
אין ספק,

ישנן תגובות שכל תכליתן להשמיץ או להכפיש באופן עקבי, מגמתי ודי אובססיבי, לצערי. לשמחתי, הן מעטות. (ולרוב, אני גם מסננת ...) אני נהנית מאוד לקרוא את מגוון התגובות, הדעות והפרשנויות של מרבית חברי הפורום, ומוצאת אותו הרבה יותר מעניין ומפרה מהתכנית עצמה. מבלי לחלק ציונים (
), אני חושבת שהפורום הזה התברך בכותבים מוכשרים, מרתקים, ויצירתיים, ואני בהחלט גאה להשתייך אליו.

adiyon2

New member
למרות מה שאת כותבת

זה היה מגעיל בעיני הצורה שהוא הזכיר את ליז וישיבתה בארון. אם את מחברת את כל הדברים שנאמרו על אורטל וליז לאורך כל התוכנית ע"י איתן וחבריו, ההערה הנ"ל לא נשמעת טוב.

ORLYCOHE

New member
ממש לא!!!! איתן אמר שהמיטה של אורטל!!!!! וזה

לא היה בשובבות ולא בצחוק. הדביל היה רציני!!! ולגבי חדר הארונות - זה היה כך מילה במילה. עוד גב הוסיף על ליז " מה היא חשבה שהיא אנה פרנק!!! ואיתן צחק צחוק מגעיל!!!!

דידי 9

New member
לא ראיתיא ת זה-והנאלח הזה היה חוטף ממני!יו זה

פשוט מקומם!!! ככה זה היה???נשבעת לכן-אני מצומררת! ומה שהכי גרוע-שהוא בא בהתחלה במסווה של אדם מקסים,שדואג ואכפת לו מהכל ומכולן!! אני מבטיחה שאם אני אראה את היצור הזה-הוא יחטוף ממני סטירה מצלצלת!!

למעלה