שרשור בוקר
וקורים בעיניים

סתיו7337

New member
בוקר טוב, כמה תובנות על הבוקר....

1. אביעד אמר אתמול משהו מאד נכון וחשוב לקרן, אם רק היתה שומעת את זה.....איתן וגב טיפוסים אחרים ולכן צריכים "טיפול" אחר: איתן צריך שירדפו אחריו, הוא צריך בחורה יוזמת ואסרטיבית ובגלל זה הוא עם דניאל עכשיו. לעומת זאת גב, אוהב קצת לעבוד כדי להגיע ליעד שלו. לא בטוח שקרן עושה את מה שנכון לעשות מול גב..... 2. עם כל האתי חזן הזאת שממש, אבל ממש מיציתי, כשאני מסתכלת על הליהוק הכללי של האנשים פה מול אלה של האח הגדול (במיוחד הצירופים ההזויים של העונה האחרונה), אני עדיין מעדיפה את 24/7. לי אישית לא חסרות בובליליות. אני מעדיפה פחות קיצוני. במילא אינטריגות מיוצרות באינטראקציות האלה, לא צריך אותן מפולפלות ביותר מידי ג'יפה. יום טוב לכולם

boie

New member
תובנות הבוקר שלי

אני לא יכול להאמין למה שקרן וענבר עשו הלילה. גב טיפש. חן עשתה את המעשה הנכון בהתחשב במגבלות הזמן. ההפקה לא נתנה לנו לראות מה קורה בין גב לחן בלופט. ליהי פשוט נגעלת מבן,אך ממשיכה לשחק בו. אתי או ענבר יעופו. איתן מלח הארץ.אני הרבה יותר מעריך אותו מגב. בגדול ההפקה ממשיכה לחרב כל מקום אפשרי בתוכנית עם פוטנציאל אדיר לארועים ומצבים אין סופיים.

דידי 9

New member
חחח המסקנות שלך-לא מתחילות להכנס לתודעתי אפיל

אפילו! לא קוראת אותך יותר:)

איתן לא מלח הארץ, איתן בחור חסר כבוד

איתן שכב עם קרן, למרות שלא חש אליה דבר וסיים אתה את הקשר בדרך מגעילה. אני מתעבת בנות כמו קרן וליהיא, שכדי להשיג את מטרותיהן בחיים, עוברות ממיטה למיטה. אמנם למטבע שני צדדים בן ואיתן הדבילים הם לכאורה בעלי המרות שניצלו את מרותם בוילה. אך כמו שקורה במציאות העגומה שלנו מטשטשים הגבולות וחדשות לבקרים אנו שומעים על אונס, מעשה מגונה מצידם של מעסיקים, אך כולם שוכחים שלבנות מסוימות דוגמת ליהיא וקרן זוהי דרך הכרחית (ורק לדעתן) להתקדם בחיים.

webguy

New member
זה נורמות השובנסטיות ואיתן לא ?

מדוע לא מגיע ביקורת גם על איתן ? מה היא אנסה אותו ..? בעצם מי שהיה בקשר רציני עם אחרת מבחינת המוסר הרי הוא החוטא הכבד פה .. ומה עם דניאל זה עבר לה כאילו לא קרה דבר .. כאילו זה התר ? :) אם כבר יש 4 שכשלו מוסרית אם זה כשלון ..? כל אחד יגדיר את זה אחרת בהתאם לעולם שלו והתפיסות שלו

שרון-ב-

New member
גיא. אתה טועה. זה לא קשור לשוביניזם ../images/Emo221.gif

עבר העידן בו אמרו על בחורה שנכנסה עם מישהו למיטה מהר שהיא זולה או משהו כזה. זה לא המקרה בתכנית. בתכנית, בחורה נכנסת למיטה עם מישהו רק כדי להשיג משהו. זה בעיני דוחה. נקודה. גם אם גבר היה עושה זאת הייתי חושב ככה.

xxxka8xxx

New member
קרן זולה בצורה חריגה מעולם לא הכרתי בחורה

שמוכנה להיות צלע שלישית ובלי חשבון נכנסת למיטה עם גבר תפוס. ובלי חשבון מתעלקת על בחור שלא מעוניין בה.

webguy

New member
מדוע היא חושבת שגב בעניין שלה ..?

היא בנתה לה מערכת יחסים עם בן שאני לא רואה אותה רואה חברות בקושי .. נושאי שיחה לא זורמים מעבר להתחכמיות הדדיות ..!! משיכה מינית מצידו אני רואה כלפי חן .. זה נראה שהיא בונה עולם משלה שמנותק מהמציאות ..:)

webguy

New member
נכון יחד עם זאת ...

אולי היא כן מרגישה משהו אליו ..? מי אמר שסקס חייב לבוא עם אהבה זה הכל אצלנו בראש במסגרת החינוך שבה חונכנו ..

איתן לגמרי מלח הארץ!!

היו לו רגשות לקרן, אל תשכחו שעם דניאל הכל התחיל בפוקס, עם קרן, הוא היה זה שיזם, היא הייתה הבחירה הראשונה שלו, גם אתמול אצל איריס, היא שאלה אותו , אם קרן הייתה הולכת בכל הכח עליו, האם עכשיו היה איתה והוא ענה בכנות שכן כי הוא לא חשב בכלל על דניאל בזמנו. הוא הבין שהוא מאוהב בדניאל רק כשיצא מהדייט ויסורי המצפון הרגו אותו כלפי דניאל ולכן בילה איתה 48 שעות ברציפות, מאז זה רק התעצם (לפי דבריו לדנה) גם היום הוא רוחש לקרן כבוד, כבוד שלא מגיע לה היות והיא עצמה הודתה שהיא כלל אינה מאוהבת או הייתה מאוהבת באיתן, אלא הייתה מאוהבת ברעיון הכללי ולא בבן אדם, היא גם טענה שהוא כלל אינו מתאים לה היות והוא מגה חנון ואינו לטעמה. הבעיה כאן היא הקונספט שמאפשר לגבר אחד לג'נגל עם כמה בנות , הקונספט הופך את זה ללגיטימי, כי זו מטרת התוכנית...

sunflower11

New member
איתן אמר שהיא יפה. שיכניסו את בן-הזוג שלה

לריקודים לווילה והם ירקדו איזה ריקוד, ואז נראה מה זה יעשה לאיתן ולדניאל.

למעלה