שרשור בוקר
וקורים בעיניים

דידי 9

New member
ריקוד מרשים-אבל!

היא מאוד לא הרשימה אותי, אבל זה רושם ראשוני. נראית אדם רע, מניפולטיבי, ואין לה הרבה להציע. אולי אני טועה כמובן:) רושם ראשוני

פומפיי../images/Emo99.gifאבל קבלי גרסא מ2007

בהופעה של דיוויד גילמור.. הנה שלושת החלקים... את חייבת להקדיש לזה את כל ה23 דקות, ולצפות בזה, כי התאורה בשילוב המוזיקה.. מהפנטת!! אם תשימי לב.. תראי את ריק רייט שם
חלק ראשון חלק שני חלק שלישי

אני נשבעת לך

זה הDVD הכי שווה שקניתי אי פעם... ולראות את זה... הביצוע המדהים הזה וכל השילוב.. הנה גם עכשיו אני עם דמעות.. הזוי לאללה, אבל זה ככה. וכמה שאומרים שהם אוברייטד לגמרי... הם היחידים שהצליחו להוציא ממני אמוציות כאלו.

noaxxx

New member
את מכירה את...

ההופעה שלו מ 2002? עם הליווי של הקונטרבס והצ'לו.. וכל אחד יכול להגיד מה שבא לו, על טעם ועל ריח...
היתה בערוץ 8 סידרה שנקראה 'האלבומים הקלאסים של כל הזמנים'. אם לא ראית, אני ממליצה לך לצפות בפרק של dark side. (למיטב זכרוני זה היה פרק שלישי).

קודם כל כן!

לגבי ערוץ 8.. לא :O אין לי ערוץ 8. לגבי DARK SIDE.... האלבום הזה.. הקדים את זמנו.. ביחוד הפתיח שלו. גאוני. עכשיו מצאתי את אנימלס אלבום מלא ביוטיוב!!!
אם יש משהו שאני מתה שיהיה.. למרות שהוא שמאלני מעפן זבלבל ופשוט שבר לי את הלב, אני מתה שרוג'ר או דיוויד..(עדיף דיוויד כי לא ראיתי אותו בהופעה) יעשו TOUR של אנימלס. אחאחאחאחחחחחחחחח

רינתי77

Active member
הם היו לדעתי תופעה חד פעמית

לא לפניהם ולא אחריהם(למרות שהשפיעו על דורות של מוסיקאים) היתה עוד להקה שדמתה להם. אלה בעצם יצירות ולא שירים והן לא פחות מגאוניות במורכבותן.

יש את קינג קרימזון.. ויש את כאמל וקרים...

יש עוד כל מיני להקות שדומות בסגנון אבל גם שונות מאוד.. והן כולן מצויינות וטובות ואני נהנית מהן. אבל יש משהו בפינק פלויד שגורם לי עדיין להתרגש מהם.

וואו וואו../images/Emo99.gif

היום שבו סיד מת.... חברים שלי התקשרו אליי להודיע לי.. אילו היו פשוט ימים עצובים......

noaxxx

New member
../images/Emo45.gif גאונות כן, מורכבוּת לא תמיד../images/Emo13.gif

ווטרס אמר בעצמו על dark side , שהוא לא מאמין שהצליח לו, כי הפשטות של האלבום כ"כ ברורה, ועדיין, אחד האלבומים הגאוניים.

noaxxx

New member
אני איתך../images/Emo13.gif

מאוד הייתי רוצה לראות את גילמור בהופעה, אבל הבנתי שהוא לא מופיע יותר
לגבי dark side את צודקת, אחד האלבומים המושלמים- כל תו יושב בול.

למעלה