שרשור בוקר
וקורים בעיניים

רינתי77

Active member
דידי, הוא בכלל לא בן אדם...

הוא ירד אלינו מהאולימפוס...את לא מבינה?

רינתי77

Active member
דידי, אני כתבתי את זה בצחוק...וכל זה בגלל

שאת כתבת שהוא לא בן אדם...שמקובל עליך. עכשיו, למה לך להגיב לבן אדם שלא מקובל עליך? הכנסת גול עצמי פה...

דידי 9

New member
עניתי בהסתיגות:) מותר לי!וגם אני מבקיעה לפעמי

לפעמים גולים עצמיים, וגאה בהם, וסולחת לי:) יש לך התנגדות?

קשקשה9

New member
נכון ,כנראה במסגרת השיקום וגמילה שהוא עבר

התחילו שאלות קיומיות מהסוג של:מי אני מה אני ומה תפקידי בעולם שאלות שרוב האנשים שואלים את עצמם בתקופה כלשהי בחייהם את התשובות הוא חיפש בכתובים וכרגע הוא מעבד /משתף/ממחזר את מה שהוא למד

לואיזה7

New member
קרן כועסת על ליהי ואומרת לאתי :

"ליהי כבר יושבת שעתיים עם מור, אני לא מבינה את זה" - קרן לא אוהבת שכולם לא בשליטתה. היא מבלה עם גב בחדר וכועסת שליהי מדברת עם החדשות. ואח"כ היא תתנצל שהיא טובה ואחרים גררו אותה להחרים את ליז.....

שאפולי

New member
היא פשוט חצופה.

קודם היא דחפה את ליהי לבן- אח"כ אומרת לבן לא ידעתי שהיא מתלבטת קודם היא משתלטת לה על החיים (בל נשכח את הסרט שהיא עשתה לה על המקלחת עם אורטל) ואז היא אומרת לכל מי שרוצה לשמוע שליהי חלשה ולא עומדת בזכות עצמה עכשיו היא רוצה לקבוע לה עם מי לשבת ועם מי לדבר. ליהי חייבת לתפוס אומץ- להעיף אותה לקיבינימט- אני בשוק שהיא לא עשתה את זה אוטומטית כשקרן הלכה על גב.

הכל מאולץ כי זאת ההיתחייבות שלו עים ההפקה

בגלל זה הוא שם להיות עים קרן לא מתוך בחירה אלא בתשלום.רואים את זה כל כך שקוף

שרון-ב-

New member
וזו דוגמא מאד טובה לכך ש-../images/Emo221.gif

חשוב שבחורה תהיה מי שהיא ולא תתאים את עצמה לגבר שמולה.... קרן הייתה מול איתן מי שהיא, זה לא עבד, אין התאמה. סבבה. היא ממשיכה לגבר הבא, ומשנה את אופייה בגלל שבפעם הקודמת נכשלה. היא מניחה שכולם ככה. תהיי מי שאת זה מה שחשוב יש התאמה יופי, אין התאמה - נקטס!

דידי 9

New member
שרון..בלשון המעטה-המסקנות שלך מוזרות.תמיד.

מה זה נקסט? מדובר בבני אדם! ברגשות..בהתחלות שמחייבות הבנה והתמודדות. הנקסט בא כשאתה מרגיש שהבנת לגמרי, וזה לא יכול לבוא כל כך מהר. למרות שאני כבר הייתי משחקת משחק שונה עם גב. החיים לפעמים מחייבים קצת משחק בעיקר כשמדובר במשהו שמתהווה כזוגיות.חחח הייתי מספרת לך כמה דברים-אבל זה מיותר. א. כי זה לא המקום ב. כי אתה לא סובל אותי ממילא ג. אין לי ספק שלא אשנה דעתך בכלום:)

שרון-ב-

New member
תגידי את קוראת/שומעת את עצמך???

מה הקשר בין מה שכתבתי לתגובה שלך??? את רוצה לומר לי שאם אין לך התאמה עם גבר את לא ממשיכה הלאה? כשאת יוצאת לדייט, ומתחילה להכיר, נגיד והתאהבת, תמשיכי להדבק אליו אם זה לא הדדי? את רצינית? את קולטת בכלל שאת כותבת 'הייתי משחקת משחק שונה עם גב'?? ככה את פועלת מול גבר? במשחקים??? את לא אמיתי, באמת שאת לא אמיתי דידי. חשבתי שהפעם תסכימי עם הדברים שלי, זה היגיון בריא, בלי שום קשר לקרן, דניאל, ליהי או כל אחת אחרת ההודעה נרשמה בכללי

דידי 9

New member
שרון, זה הגיון חולה-ואסביר למה.אבל תפנים!!

אתה יודע כמה פעמים יצא לי להמשך לגבר שממש! לא מתאים לי, והמשכתי למרות זאת? אתה יודע שהטבע הנשי ברובו נמשך למה שלא מתאים לו, עד שהוא לומד ויודע לזהות את זה אחר כך, ולא להמשיך יותר מידי-אבל עדין,לא לעזוב במידי? אתה יודע כמה פעמים התקווה שתוכל לשנות משהו או מישהו-מחזיקה אותך באותו מקום? או החשיבה של זה שהאהבה הענקית המשיכה הענקית שנוצרת-יהיה לה גם את הכח לשנות? אדם בנוי מהמון תקוות יקירי..וכשמשהו עושה לו טוב מסויים-הוא נאבק על זה...מקווה! איתן משך את קרן מאוד, ואפשר להבין למה- החיצוניות שלו, המעמד שלו, התחרות-שלא במודע ועוד דברים. אגו..בתכנית שכזו. הבנת?? עכשיו לגבי המשחק שלי עם גברים-אכן יש גברים שיש להם בעצם כל אחת. יש להם כריזמה, חיצוניות,מעמד והם יודעים/חושבים שהם יכולים להשיג כל אחת, ואולי בצדק! יש להם גם חכמה אגב. ואז אצלי נוצר מן אנטי כזה..אני לא מובן מאליו-לעולם! וכן, אני לפעמים משחקת את ההארטוגט-זכותי! זה עושה אותי לא אמיתית?אני הכי אבל תקרא-הכי אמיתית שיש, עד כדי חוסר טאקט. אל תקפוץ למסקנות חפוזות. זה אוטם. כמו שאתה אטום על דניאל:) יום נהדר...איש שאני לא כל כך מחבבת

דידי 9

New member
חח זו תגובה מוזרה!אתה יודע שאני צודקת לגמרי!ב

בכל מקרה תפנים. או שאתה ילד-או שאתה לא מנוסה. אחד מהשניים. אבל אל תתווכח סתם

רינתי77

Active member
דידי, את מומחית לטבע הנשי? את פוסקת שטבע

הנשים זה להמשך למה שלא מתאים. אני לא יודעת איזה נשים את מכירה ומי את, אבל בבקשה אל תכללי את כל הנשים באשר הן. אני אשה( והרבה יותר מבוגרת ממך..) ואני לא אתיימר לדבר על הטבע הנשי בכזאת פסקנות.

דידי 9

New member
רינתי מצטערת:) אני לא נוהגת לדבר בהכללות, ואנ

ואני יוצאת מתוך נקודת הנחה ללא הכללות-כמובן! אוקיי אז הרבה מאוד מהנשים.אני אף פעם לא מתיימרת, ויש מצב שאשנה דעתי..לא שוללת:) עם הגיל דברים משתנים.ואין שום דבר שאני מדברת עליו בפסקנות, אלא מתוך אותה נקודה שבה אני נמצאת.הכל נתון לשינויים

דידי 9

New member
היי סתיו:) את ממש צודקת! ויודעת מה? אני

חושבת שאם זה היה בחוץ, במקום נייטרלי של החיים, בלי כל בילבולי השכל מסביב כמו "תיזמי, תעשי,תגידי,תסמסי"-קרן כבר הייתה קולטת שהיא צריכה להרפות מגב, ואפילו לשחק את ההארטוגט!כי גב לא בנוי לבנות שעפות עליו. חבל מאוד שהוא לא לידי חחח הייתי מראה לו מה זה הארטוגט!!! זה בטוח בעצם שקרן לא עושה מה שנכון מול גב, ועוד יותר מזה-היא מבזה את עצמה. אבל אני לא שופטת אותה, כי היא מקבלת שם פידבקים מוטעים, אם בכוונה ואם לא, והיא מתבלבלת! היא בודקת וחושבת שאולי היא טועה. אני לא מקנאה בה בסיטואציה הזאת:) בכל אופן-מאוד יפה ששמת לב למשהו מאוד מאוד חשוב ועיקרי. אולי תסמסי לקרן תייעצי לה? :) לגבי הפרחות שמלהקים-גם מסכימה איתך, למרות שאתי הייתה בתחילת התכנית טריגר להוצאת הג'יפה מהאנשים שם.

למעלה