שרשור בוקר
וקורים בעיניים

easternstar

New member
../images/Emo13.gifבוקר אור../images/Emo42.gif משפשף את העיניים../images/Emo140.gif

הינה אחד משלי לבוקר יום שני.. בוקר טוב לכולם

דידי 9

New member
סטאר האישונים שלך בצורת כוכבים? לא

הפסקתי לחשוב אולי זה נכון :)

חייבים לשים צנזורה על הנשיקות המעושות

והמצחינות של האידיוט הטמבל שאפילו אחרי שאחיו התאום רמז לו שהוא עושה בושות למשפחה העירקית שלו ממשיך בשלו כמו תינוק עם קקה בחיתול וכל היום רודף אחרי שימי הדג ושימי מנסה בכל הכוח לברוח ממנו אבל שהוא מצליח לגנוב משימי המכוערת איזה נשיקה רואים את הגועל ששימי מקבלת ממנו זוכרים מה אמר שימי הדג לחברה צאקי הבובה הסוסה? " אני לא מסוגלת שהוא אפילו יתקרב אלי " איזה גועל אני מקבלת ממנה איכסססססססססססססססס

SHELGIA21

New member
שקר ה"חן" הבל היופי....חן סקסית../images/Emo156.gif../images/Emo35.gif

לאאאאאאאא
למה גב חושב ככה
רזה מדי, מקשקשת כמו ילדה בת 13 מה קורה לגברים שלנו היום?! בן-"ליהי הבחורה הכי יפה בווילה" גב-"חן מטריפה אותי בבגד ים" W.T.F? חן גורמת לי להיות בעד קרן שלא מרצוני! ולא כל כך בגלל החיצוניות שלה שזה עניין של טעם רק שהיא פותחת את הפה

webguy

New member
חן יש מבנה לא רע :)

אבל שהיא פותחת את הפה אני לא מבין מה גב עושה איתה ? אבל בהחלט היא גופנית מושכת אותו זה כבר ראו מההתחלה שבהה בה ..והיא מודעת לזה :)

בוקר אור לכולם../images/Emo39.gif

שוב העלימו את הרומן בין דניאל לאיתן בתוכנית, מעצבנים. נכון, הראו שאיתן פלט בלי משים שהוא התאהב ...אבל איפה כל השיחות המצחיקות ביניהם? הפלירטוטים במטבח, המזמוזים בבריכה? כשהצופים שלא צופים בשידור החי יצטרכו לבחור מי הזוג של הוילה, אף אחד לא ידע שיש ביניהם משהו בכלל....כי לא מראים! מה עוד לא מראים? את דניאל פותחת את הלב אצל איריס....כאילו היא מעולם לא הייתה אצלה. מה שכן מראים זה את קרן, קרן, קרן ועוד פעם קרן לסיום.....לא תמיד בטובתה, אבל היא תמיד נוכחת. אגב, לראות את ליהי יוצאת מהמקלחון עם בן, היה אחד הרגעים הקשים לצפייה, אתה יודע מה קרה שם, אתה מבין את הנסיבות, אתה זע בכסא באי נוחות ובחילה קלה עולה בגרון....

meytula

New member
בוקר טוב צליל../images/Emo24.gif

איך נותנים כל כך הרבה במה לליהי וקרן אני קטונתי מלהבין.שתי בנות שירדו כל כך נמוך בשביל המשחק.אולי בעצם זאת הסיבה שמראים אותן.. זה נראה כאילו שניאל ואורטל לא חלק מהוילה.הזמן שידור שלהן שואף לאפס.לא מראים אותן בשום סיטואציה.יחסית לשתי בנות שמקבלות כל כך הרבה אסמסים . את ראית את התסכול של ליהי אחרי שהם יצאו משם,היא נגעלה מעצמה

noaxxx

New member
בתכלס, דניאל לא מקדמת להם את ה'עלילה'

וכבר למדנו, שה'עלילה' היא הדבר שההפקה, בטעות כמובן, החליטה להתמקד בו לאורך כל העונה. מה שיפה זה, שהקהל, בגדול, לא נופל בפח העריכה. למעט קרן, שסביר להניח שממוקמת במקום השלישי בין הותיקות ולא מעבר לזה, עדיין, דניאל ואורטל לא מועמדות.

andy181

New member
קצת מזכיר לי את אלירז באח הגדול

הזמן מסך שלו שאף לאפס והוא עדיין היה מאוד אהוב. הגיע הזמן שאנשים יבינו שקהל המסמסים לא מצביע על פי התוכנית המרכזית אלא על פי מה שמשודר ב-24\7. לא משנה כמה הם ידחפו את ליהי זה לא יגרום לאנשים לאהוב אותה יותר..

webguy

New member
זה ריאליטי :) כל אחד וההשרדות שלו

גם דניאל די נמרחה והתעלקה על איתן ואף אחד לא יודע מה היה בניהם .. קרן למדה וגם להיא .. ושלושתם יהיו בגמר ..:) כמו האח הגדול השלישי שמה זה עבד יפה ראי מי עלה שם לגמר :) מסקנה ..גם אנחנו קונים את זה ...ומה לנו כל להלין על השיטה שאנחנו ברובנו קונים אותה ..!!

noaxxx

New member
לא מסכימה איתך,

הצופים מתחברים לאופי, לצורת התנהלות, לא למה שהן עושות במקלחון או לא. זה שדניאל נמרחה על איתן זה נכון, אבל זה לא משנה, כי בסופו של דבר, זו לא הסיבה שבגללה היא נמצאת במעמד שהיא נמצאת בו, מבחינת הקהל. לגבי קרן, מבחינתה זו היתה הדרך היחידה ליישר קו עם דניאל מבחינת המרוץ על איתן, עלוב נכון, ועדיין, היא עדיין עושה בזה שימוש- היא היתה כ"כ 'פגועה' כך שלגב היתה סיבה לנחם אותה. הרי זה היה הבסיס לכל ההתקרבות שלה לגב. לגבי ליהי, הסיפור שונה לגמרי, למרות קטע המקלחון (שהיה ממש דוחה), עדיין היא מועמדת ע"י הקהל. המסקנה היא, שהקהל לא 'קונה' את זה. מה שהוא קונה זה עניין על פני שעמום, והעניין הזה נוצר, לאו דווקא ע"י סצנות מקלחון. ולראיה, יש לך את אורטל, שאפילו לא התקרבה למקלחון. ואם כבר את האח, אז תנסה להיזכר בעתי... לפי מה שאתה אומר הוא היה אמור להגיע לגמר. הסיבה היחידה שהוא לא, היא שהוא היה חסר עמוד שדרה, חלש אופי- חייל.

webguy

New member
לפי האח השלישי הצלחה .. 75%

להיא עתי סיוון ועמיר .. קימו יחסי מין 3 הגיעו לגמר .. להיאי זכתה מקום שני ... והנה ראיתי אותה בקמפיין בטלוויזיה למסיר שערות ... זה הנורמות מסתבר של חלק נכבד מהדור הצעיר .. ולכן קרן בהחלט לא מתרגשת וגם להיאי .. במיוחד בבועה התל-אביבית הכל עניין של נורמה חברתית

noaxxx

New member
עוד דבר אחד, ובזה אני אסיים עם האח

לגבי ליהיא, הסיבה שהיא הגיעה לגמר היא לא הסקס, אלא האישיות המתפרצת שלה, על הטוב והרע שבה. היא אחת הדמויות הכי מוחצנות וחשופות שהיו בתולדות האח.

למעלה