שרשור בוקר
וקורים בעיניים

השיחות בין גב לקרן, נראות כל כך מאולצות

מבחינת גב. קרן לא מפסיקה להתקרצף אליו ורואים שהוא לא רוצה כל כך לדבר איתה. הוא מעדיף שאורן יהיה גם איתם בשיחה

poseidon111

Active member
למה לרדת רק על קרן?

זה נכון שלנהל איתה שיחה אינטלקטואלית זה כמו להתנשק עם ליהי (הן שם אבל לא שם),אבל מישהו חושב שגב באמת יודע על מה הוא מדבר פרט לזריקת כותרות לאוויר ללא שום תוכן? הוא שוב חוזר על המישחק של ערי הבירה בוורסיה אחרת.זיכרון סביר, ללא יכולת להיכנס קצת יותר עמוק.הרי הוא בעניין להוכיח את ידיעותיו המרובות (בכל זאת עניין 9 שנות הלימוד מציק לו).הוא היה יכול להרשים הרבה יותר את הכיבשה הפתיה אם היה מנמק את הבחירות שלו. למשלמדוע זה הספר החשוב ביותר.אבל נאדה.זריקת כותרות ותו לא.

רינתי77

Active member
ובכן

1. אנחנו באמת משתדלים לא לקפח אף אחד ויורדים על כולם. 2. זאת הייתה התיחסות למה שהראו באותו רגע בתכנית. 3. קרן מעצבנת. 4. קרן מעצבנת 5.וגם בגלל שהיא מעצבנת.

lantora

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifשאפו..!

קשקשה9

New member
ממש לא רק קרן ,רובם שם לא ניחנו ביידע רב

הנקודה היא שגב (גם הוא לא ממש גאון הדור) לפחות מנסה ללמוד ומעריך ידע ואילו קרן מזלזלת בתוך תוכה בידע

poseidon111

Active member
פה אנו חלוקים

הידע הבסיסי של גב הוא עבורו נשק.זאת הדרך שלו להראות שהוא לא רק פריטי פייס.בזמנים רגילים אין בכך רע, ואולי אפילו חינניות מסויימת.במקרה שלפנינו הוא הופך להיות נלעג בפני כל אחד שמבין שלמעשה אין לו ממש ידע.יש לו מושגים ברמה של ילד קטן שהוריו רוצים להשוויץ בו לפני הדודים, "תגיד מוישלה,מהי עיר הבירה של קונגו?...יופי מוישלה ומה שמו הפרטי של הצייר ההוא?,,,יופי מושון".הרבה זיקוקין ללא תוכן ממשי. מזלו הוא שעל רקע האנשים הסובבים אותו זה בולט.זאת לא שיחה אינלקטואלית כפי שהוא הגדיר אותה, אלא הפגנת ידע על מנת להרשים.ילד קטן כבר אמרתי.

poseidon111

Active member
טוב, אולי המילה "חלוקים" לא היתה בחירה טובה

אבל אני חושב שעבורו הידע היחסי שלו הוא למטרות "הרשמה" ולא ממש ידע לצורך עצמי.אני לא מכבד זאת.

קשקשה9

New member
אתה יכול לא לכבד-זכותך

אישית אני מכבדת ומעריכה ידע ולא משנה מה המטרה כי.... עם הלמידה באה הבינה ואז המטרה ה"שלילית"כביכול (לדבריך) לאט לאט תתפוגג .....

adiyon2

New member
אני מסכימה איתך

כתבת בדיוק מה שאני חושבת. מעניין יהיה לראות אותו משתלב בשיחה בה אתה לא צריך רק לזרוק שמות, אלא לנהל שיחה בוגרת טעניינית. פה אני לא בטוחה שהוא יבלוט לטובה.

דידי 9

New member
פוסי, פה אין פרופורציות בשיט!משהו מוזר קו

קורה פה, ואתה כלול בו. אתה צודק לשם שינוי-אבל בסיטואציה שקרן הייתה, בעיני היא ענתה יפה מאוד,ונכון מאוד:) אל תענה לי, סתם זרקתי את זה. אתה לא בן אדם שמקובל עלי

למעלה