שרשור בוקר
וקורים בעיניים

קרן וגב בולשיט אחד גדול לא אהבה לא משיכה

שפת הגוף של גב מקרינה את הכל גם אים ההפקה יסמסו לו מהבןקר עד הערב.לך לקרן היא עצובה תחבק תנשק בזמין אותה לא אוכלים את זה בולשיט אחד גדול קרן וחן קשקןש של ההפקה

pink panther7

New member
גב מתקיל את קרן בשאלות

ומוציא אותה ממש בורה, ועוד היא עשתה 5 יחידות בתולדות האומנות. ממש מטומטמת

רינתי77

Active member
הוא שואל על ציירים אימפרסיוניסטיים, על יצירה

ספרותית חשובה..כאלה..ואז..גב, האינטלקטואל הגדול, אומר שאת "הדבר" כתב בובר...

שאפולי

New member
כן, אבל נראה לי שהוא אמר שהתחלה שזה של קאמי

ואז תיקן לא? תראי, אין לו מושג תשובות לשאלות שלו, גם איפה הפסיפס הוא לא ידע הכל שם מאולץ ולא ברור- זה קצת "משיכה בצמות" נראה לי שגב נמשך מינית לקרן.

רינתי77

Active member
נראה שהוא נהנה להראות לה כמה

שהיא לא יודעת..והוא נהנה לעשות את זה גם לבנות האחרות( טריווית ערי בירה..) והוא בעצמו יודע רק פירורים...

pink panther7

New member
הוא ביקש ממנה לציין 5 ציירים

אימפרסיוניסטים והיא התחילה לגמגם

אני למדתי 5 יח"ל ספרות בתיכון

עברו 11 שנים מאז.. ואני מזה לא זוכרת.. כמעט כלום. אבל היא בת כמה היא.. 25?

רינתי77

Active member
סוזי, מי שלמד באמת 5 יחידות צריך לומר כמה

שמות של הציירים הללו מתוך שינה. אלה שמות שכל בן אדם משכיל באשר הוא מכיר, קל וחומר בחורה צעירה שלמדה את זה ברמה של יחידות.

קשקשה9

New member
מסכימה איתך,כל מי שלמד באמת 5 יחידות

צריך לזכור טוב מאוד במיוחד לאור העובדה שזה נושא שקל לזכור כי הוא ויזואלי-הציורים לדעתי לא רק מי שלמד לבגרות אלא כל אחד ואחת צריכים לדעת במסגרת ידע כללי על אומנות ספרות תרבות ולא רק על גוון הצללית והמיספר המדוייק שלה אין ספק שהידע של הדיירים לוקה בחסר

רינתי77

Active member
והנה כי כן, למרות המחסור הזעזע

(לדעתי) של בלונדיניות בבית כעת, אין בלי עין הרע מחסור בבורות ובטיפשות. גם זה משהו להתנחם בו...

קשקשה9

New member
רינת ,אני חייבת להבין משהו

מאוד מפריע לי כשאני רואה בחורות נאות שבאמת נמצאות בנקודת פתיחה לחיים מעולה מתנהגות בצורה כלכך לא מכבדת את עצמן איפה ולמה הן למדו להשתמש במיניות שלהן בצורה כלכך זולה ,וזה לא שאני לא מעריכה מיניות ונשיות להיפך....אבל ממקום גבוה ומכבד מתי זה נהייה אופנתי לזלזל בידע בתרבות שיחה וב השכלה ? זה הרבה יותר מפריע לי מכל המחדלים שקורים שם

רינתי77

Active member
קשקש, אני לא חושבת שהן מייצגות

את הנשים הצעירות בימינו. אני כן חושבת שהן, כמו הכוכבניות של פעם, שייכות לקבוצת הנשים שמשתמשות במיניותן כדי להתפרסם. זה כל מה שמעניין אותן. ידע ותרבות אינם מטבע עובר לסוחר בעולם אליו הם שואפות להיכנס, עולם הסלבס אינסטאנט דה לה שמאטע..

קשקשה9

New member
מסכימה איתך לחלוטין ,הן ממש לא מייצגות את

הנשים /בחורות בימינו כאמא לבבחורים/רות בגילם יוצא לי לשהות הרבה עם חברה בגילם והלב שלי מתרחב בגאווה כשאני שומעת את השיחות והדעות שלהם,החומר האנושי שאני נחשפת אליו הוא הרבה יותר איכותי צר לי שזה מה שהתכנית בוחרת לחשוף כמדגם מייצג-כי אין לי ספק שלנוער שצופה ,זו דוגמא ולא ממש חיובית רק נקודה להדגשה-ידע ותרבות הם מטבע ערכי לא רק כייצוג מול אחרים אלא בפן האישי הוא חשוב ביותר לאדם בפני עצמו ומול עצמו

xxxka8xxx

New member
הוא רמז לקרן שהיא בהמתית והיא לא מסוגלת לשוחח

על אינטקטואליה

שאפולי

New member
"פרויד מגניב לאללה תכלס"

בואנה איזה מטומטמת. אבל הוא בעיניין שלה- ורואים את זה..

למעלה