שפת הגוף של גב מקרינה את הכל גם אים ההפקה יסמסו לו מהבןקר עד הערב.לך לקרן היא עצובה תחבק תנשק בזמין אותה לא אוכלים את זה בולשיט אחד גדול קרן וחן קשקןש של ההפקה
צריך לזכור טוב מאוד במיוחד לאור העובדה שזה נושא שקל לזכור כי הוא ויזואלי-הציורים לדעתי לא רק מי שלמד לבגרות אלא כל אחד ואחת צריכים לדעת במסגרת ידע כללי על אומנות ספרות תרבות ולא רק על גוון הצללית והמיספר המדוייק שלה אין ספק שהידע של הדיירים לוקה בחסר
מאוד מפריע לי כשאני רואה בחורות נאות שבאמת נמצאות בנקודת פתיחה לחיים מעולה מתנהגות בצורה כלכך לא מכבדת את עצמן איפה ולמה הן למדו להשתמש במיניות שלהן בצורה כלכך זולה ,וזה לא שאני לא מעריכה מיניות ונשיות להיפך....אבל ממקום גבוה ומכבד מתי זה נהייה אופנתי לזלזל בידע בתרבות שיחה וב השכלה ? זה הרבה יותר מפריע לי מכל המחדלים שקורים שם
את הנשים הצעירות בימינו. אני כן חושבת שהן, כמו הכוכבניות של פעם, שייכות לקבוצת הנשים שמשתמשות במיניותן כדי להתפרסם. זה כל מה שמעניין אותן. ידע ותרבות אינם מטבע עובר לסוחר בעולם אליו הם שואפות להיכנס, עולם הסלבס אינסטאנט דה לה שמאטע..
הנשים /בחורות בימינו כאמא לבבחורים/רות בגילם יוצא לי לשהות הרבה עם חברה בגילם והלב שלי מתרחב בגאווה כשאני שומעת את השיחות והדעות שלהם,החומר האנושי שאני נחשפת אליו הוא הרבה יותר איכותי צר לי שזה מה שהתכנית בוחרת לחשוף כמדגם מייצג-כי אין לי ספק שלנוער שצופה ,זו דוגמא ולא ממש חיובית רק נקודה להדגשה-ידע ותרבות הם מטבע ערכי לא רק כייצוג מול אחרים אלא בפן האישי הוא חשוב ביותר לאדם בפני עצמו ומול עצמו